Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sweetdreams86

Jaką dziewczynę byście chcieli???pytanie do facetów

Polecane posty

Gość sweetdreams86

Taką,która miala kilku partnerów seksualnych czy taką która jest jeszcze dziewicą???wiek:24 lata :)

Gość Whiskacz Niepijacy
taką która nie jest szmatą która szanuje siebie uczciwą i dobrą

Gość szba
znam dziewice fizjologiczne , które sa szmatami i znam takie , które miały kilku partneró , ale do łózka dla sportu nie chodziły

Gość koniec cnotki
szba-piekna odpowiedz;)

Gość fghjmhnbgdvfcdONA24
ladnie panowie powiedzieli. w druga strone dziala to tak samo:)

Przede wszystkim SZCZUPŁĄ bo tłuste dziewczyny śmierdzą i są obrzydliwe :-o A wracając do Twojego pytania to pasuje mi taka, która miała kilku, ale nie stado:classic_cool:

Gość do faceta wyżej
Masz coś z główką ? Czy może po prostu w niej zbyt pusto ? PRZEDE WSZYSTKIM szczupłą ? to tylko to się dla Ciebie liczy i nic więcej ? No luuuudzie ... o.O

Gość sweetdreams86
hardxxx sweetdreams86 a ty do jakich sie zaliczasz ?? do tych drugich:-o i powoli przestaje to byc dla mnie dumą tylko obciachem:-o

Gość Mescherschmitt
Dziewczynę - moze być doświadczona, nawet lepiej. O ile ktoś nie boi się chorób. Na żonę lepsza dziewica.

Gość Mescherschmitt
sweetdreams - pamietaj ze jak spotkasz faceta co bedzie Cie chcial tylko wy**ć to bedzie się śmiał że jesteś dziewicą. A taki który będzie sie chciał z Tobą ożenić będzie z tego dumny. Tak więc masz łatwy sposób na testowanie facetów - w jaki sposób podchodzą do Twojego dziewictwa :)

A czy ja napisałem, że nic więcej się nie liczy ??? Widzisz i wyciągasz wnioski jakie chcesz wyciągnąć. Jesteś głupia i chyba sama masz nadwagę bo oburzasz się że normalny facet nie zechce grubej. Szczupła sylwetka to WARUNEK KONIECZNY !!!! Ale nie jest to jedyny warunek. To jest podstawa do tego by w ogóle zainteresować się dziewczyną, poznać jej charakter, osobowość. Jak dziewczyna jest SPASŁA to jest od razu skreślana. Wybacz, ale nie mam zamiaru mieć odruchu wymiotnego patrząc na dziewczynę, z którą się spotykam. Ona ma mnie kręcić a nie powodować torsje :-o Zrozumiałaś ? Dotarło do zatłuszczonego móżdżku ? :classic_cool:

Gość szczerze odpowiem
wybralbym te ktora miala kilka partnerow

Gość a ja zapytam tak
wolelibyscie dziewczyne ktora miala tylko jednego partnera z ktorym byla przez lata,czy taka ktora mie wieksze doswiadczenie, a jest w tym samym wieku ?

Gość a ja zapytam tak
no ale czy jeden facet przez np 10 lat to nie jest dziwne ? mysle ze taka dziewczyna jak sie rozstaje ze swoim dlugoletnim partnerem to moze miec opory zeby zwiazac sie i sypiac z innym, jeszcze wieksze niz dziewica, czy dla facetow to nie jest problem, nie czuja sie "nauczycielami" w sferze lozkowej ??

Gość no niezle z tym bora bora
ale jesteście puści... myślałam, że faceci tu napiszą, że dobrą itp. a nie szczupłą i co dobrze daje :o masakra

Gość a ja zapytam tak
jesli to byla odp do mnie to dodam ze jestem dziewczyna i pytam z ciekawosci, jestem ze swoim facetem 7 lat, poznalismy sie jak bylismy nastolatkami i nie mialam innego, zastanawiam sie jak na to reaguja faceci, bo ja czasami mam wrazenie ze to troche dziwne i nie wiem przestarzale :O

Gość nieszczęśliwy samotnik
dziewice

Gość fddfdffdg
to bez znaczenia czy spała z wieloma, czy jest dziewicą. ja bym wybrał kobietę z większymi piersiami po prostu. :)

Gość głupie pytanie bo
dziewica tez może być zwykła szmatą :o a dziewictwo nie jest żadnym wyznacznikiem