Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eve22

mam krwawienia i mdlosci. czy to ciaza?

Polecane posty

Gość eve22

czesc mam pytanie wiem ze mozna miec krwawienia podczas ciazy ale chcialam sie zapytac czy na poczatku tych krwawien mozna miec mdlosci. dodam ze 30marca dostalam @ a dzis jest 1kwietnia i wyglada mi na koniec miesiaczki ale mam mdlosci. czy moge byc w ciazy?

Gość blue c
w ciąży raczej nie ma krwawień.. a mdłości pojawiają się koło 7 - 8 tc

Gość eve22
dodam jeszcze ze mam regularne miesiaczki ale zawsze trwaly one 5 do 7 i byly dosc obfite a teraz bylo tak skapo. staramy sie o dziecko od miesiaca i nie wydaje mi sie zeby tak szybko sie udalo ale te mdlosci dzis mnie dziwia bo nigdy nie mialam czegos takiego podczas okresu

Gość uuuupppp
podnosze

Gość saleminka8
masz regularne i zawsze trwały...a ty to co robot,nie mogłaś sie pzrestawić troszkę? :) ja zawsze miałam cykle 34 dniowe potem nagle miałam 56 dniowy i kolejny 47 dniowy chyba... hmm nei pamietam. A dlaczeo wmawiasz sobie ciąże ??

Gość saleminka8
zrób test i po sprawie !a nie pytaj ludzi którzy nawet lekarzami nei są

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyy
mozna miec krwawienia podczas ciazy i kazdy ginekolog ci to powie, sa one mniej obfite i mniej bolesne niz zazwyczaj. moja mama tak miala krwawila do 3 miesiaca. moj ginekolog powiedzial ze sa przypadki do 6 msc czasem dluzej ale TO NIE MIESIACZKA TO SA PLAMIENIA bo kazdy wie co to jest miesiaczka, takze wszystko jest mozliwe ale kazda kobieta ma inaczej

jesli wczesniej nie miewałas tych mdłości to podejrzane, zrób teścik i po sprawie. Aha, ja mam mdłości zawsze przed @, tak działa na mnie progesteron takze to bujda ze pojawiają sie dopiero koło 8tc

Gość eve22
do SALEMINKA8 no mozliwe ze cos mi sie przestawilo:) chyba ta wiosna. ja mam cykle 27-29dni i zawsze po 5 do 7 dni po prostu troszke sie zdziwilam ze tym razem mialam @ tylko 2 dni. nie wmawiam sobie ciazy ale staram sie o dziecko i moze po prostu za bardzo chce miec:)

Gość bershkaa
mdlosci to ja zaczelam miec juz na poczatku 6tc

Gość eve22
NADZIEJA86 a jak u ciebie wygladaly te plamienia bo rozumiem ze mialas od poczatku ciazy:) byly podobne do moich? krotkie i mniej obfite? KASIULA1983 no nigdy nie mialam mdlosci i dlatego juz kupilam test i z rana go zrobie:)

Eve22 ja byłam w6tc ciąży jak dostałam plamień.Najpierw to były brązowe upławy,potem małe plamki krwi,ale po jakimś czasie plamienia były większe!

Gość eve22
nadzieja86 dziekuje za odpowiedz:)

Gość hdskjjjjj
predzej plamienia a nie krwiawienie, a co do mdlosci to u mnie pierwsze tyg ciazy a mdli mnie non stop, w sumie to chyba zaczelo na tydzien przed spodziwanym okresem..

Gość gość111
cześć mam takie pytanie ;) trochę dziwnie mi pytając o to ale nie mam z kim pogadać na te tematy ;( ostatnio ciągle mnie mdli ;( masakra jakaś i wiecznie mogłabym jeść ;D dwa miesiące temu miesiączka spóźniła mi się i trwała bardzo krótko a następna przyszła szybciej i była bardzo dziwna.. ;( pierwsze dwa dni strasznie bolało, aż mi się słabo robiło i to nie była taka gęsta krew jak normalnie tylko taka jak woda ;( potem był dzień że nic nie było taka pauza i potem miałam normalną miesiączkę ale też krótko ;( nie wiem co się dzieję zastanawiam się czy czasem nie jestem w ciąży ;( dodam że te mdłości i ataki głodu są między miesiączkami z momentem przestania krwawienia robi mi się nie dobrze i robię się strasznie głodna. ;( proszę pomóżcie błądzącej duszy ;( z góry dziękuję ;)