Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eklerka***xyz

suknia ślubna 34/36 na sprzedaż!!! link

Polecane posty

podaję link do mojej sukni na sprzedaż- może komuś się spodoba??? http://www.allegro.pl/item982567039_biala_suknia_slubna_34_36_slubu_panna_mloda.html POZDRAWIAM wszystkie pary planujące ślub. Życzę spokojnych i bezproblemowych przygotowań!!! Nie przejmujcie sie błahostkami! Czasem dziwnym zrządzeniem losu "katastrofa" obraca się z czasem w najpiękniejsze wspomnienia. My tak mieliśmy, gdy na miesiąc przed (trzy lata wcześniej zaplanowanym) ślubem okazało się, że nie mamy sali na wesele... teraz z tego się śmieję, wtedy to była prawdziwa tragedia... wszystko oczywiście się ułożyło! dzięki temu wydarzeniu -mieliśmy NAJPIĘKNIEJSZY ŚLUB I WESELE o jakim nawet wstydziliśmy się marzyć... zamiast w remizie, wesele odbyło się w nowym lokalu weselnym.... ;D KTOŚ NA GóRZE miał dla nas inne plany;))))

Gość Alexxxxxxa
Sukienka bardzo ładna, na pierwszym zdjęciu wyglądzasz slicznie :)

Gość brzydkie te wózki
nieładna sukienka... nie mój gust... w dodatku strasznie dużo kasy chcesz za nią- za dużo.

taaa... najlepiej za darmo oddać;) A suknia jest wyczyszczona, odnowiona...nic tylko zakładać do ślubu!!! jesli chodzi o cenę- ZAWSZE można negocjować!!!! ps. pokażcei swoje cud-suknie, pomarańczki;)

o gustach nie mam zamiaru dyskutować... każdemu podoba się co innego!!! twierdzicie, ze 999,99 zl to za dużo za suknię ślubną (?), która w salonie kosztowała 3x tyle... ok. W takim razie- na ile wyceniacie tę suknię? proszę o racjonalne argumenty odnośnie ofert. Wszelkie złośliwości zostawcie dla siebie- ja pytam bardzo poważnie!

Moim zdaniem suknia jest bardzo ładna ty wyglądałaś w niej super i cena 999 zł sama w sobie za suknie nie jest dużą ceną a zwłaszcza jak zapłaciłaś za nią 3x tyle i jest w dobrym stanie.

Gość Bardzo ładna suknia
Autorko nie słuchaj powyższych negatywnych wypowiedzi. Fakt, gusta są różne, ale nawet jeśli ktoś ma inny gust, należy napisać to nieco kulturalniej, a nie tak chamsko. A cena wydaje mi się aż za niska ! Mogłaś dać spokojnie o 500 zł więcej. Suknia bardzo ładna. Nie wiem za ile tamte "panie" by chciały kupić suknię ślubną? za 500 zł?

Gość jussaa
suknia ładna i cena w sam raz!

Gość cscfsdfcwcfawfc
suknia jak suknia ale Ty jestes sliczna wiesz suknia moze i kosztowac 5 tys. ale to i tak jest suknia już uzywana a wiekszosc panien chce przewaznie suknie nową skoro slub sie bierze tylko raz w zyciu....wiec jesli to ma byc kieca uzywana to musi byc bardzoooo atrakcyjna cenowo za 1000 zł z kawałkiem mozna kupic nową jak sie dobrze poszuka to bardzo ładna nawet albo uszyc

doskonale zdaję sobie sprawę z faktu, że suknia używana nie może mieć ceny nowej sukni;) dlatego wystawiłam ją za cenę poniżej 1000 zł. Pamiętam, jak szukałam swojej sukni, to najbardziej irytowały mnie opisy, że suknia kosztowała "tyle a tyle"- co z tego! Była używana, zatem cena sklepowa jest nieaktualna i nie należy się nią kierować!!! W rezultacie poszłam do salon, zamówiłam suknię szytą na miarę... w zeszłym roku ceny sukni naprawdę były wysokie. zauważyłam, że w tym roku salony prześcigają się w promocjach... Ja wystawiłam swoja suknię za pierwszym razem za 1500zł, jednak zorientowałam się (za późno), że za tę cenę nikt nie kupi, bo przecież producenci oferują za nowe suknie niższe ceny, dlatego obniżyłam cenę za swoją. Wyceniam ją na 999,99 do negocjacji. Mąż namawia mnie, bym jeszcze obniżyła cenę, by tylko "sprzedać" tę suknię. Może ma rację? Jednak ja uważam, ze suknia w takim stanie naprawdę warta jest tej ceny... dlatego pytam Was, drogie forumowiczki, zapewne przyszłe Panny Młode- za ile sprzedały/kupiłybyście tę suknię? :) pozdrawiam i serdecznie dziękuję za miłe słowa ;) prawda jest taka, ze w tym wyjątkowym dniu KAŻDA kobieta wygląda jak księżniczka!!!!!!

Piszesz że to suknia na bazie modelu Melody, czy to znaczy że na wzór czy może MS i lekko zmodyfikowana? Bo jeśli to nie jest firmowa suknia to za więcej niż 700-800 zł jej nie sprzedaż.

to jest suknia firmowa. "na bazie", ponieważ została zmodyfikowana przez mnie- pierwotny model "melody" nie przypadł mi do gustu, jako całość, zatem poprosiłam Panie z salonu, by trochę ją zmieniły i takie zamówienie wysłały do producenta... w sumie ta suknia powstała z trzech różnych modeli sukien... z "melody" jest dół, z innego modelu ramiączka, a jeszcze z innego dekolt... taka kombinacja,przez co suknia jest niepowtarzalna;) na aukcji zdjęcia są nie najlepszej jakości. po południu wystawię ją po raz trzeci. Wstawię inne zdjęcia, ukazujące szczegóły- koronkę, niby-trenik, dekolt z przodu i z tyłu.

Gość stokrotka stokrotkaa
mąż ma racje, za 500zł może ją upchasz i to nie pewne. niestety taka jest rzeczywistość. tez mogłabym nap ci że jestes ładna a suknia urocza ale to nie sprawi że ja sprzedasz

kurcze, a ja zawsze mam wrażenie, ze jeśli ktoś chce sprzedać daną rzecz poniżej ceny wartości, to (wg mnie) znaczy ze ta rzecz nie jest warta uwagi, bo jest albo zniszczona, albo stara...

Gość Bardzo ładna suknia
Eklerka, ja zgadzam się z Tobą. Nie kupiłabym zbyt taniej sukni bo wydawałoby mi się to dziwne, a cena też świadczy o jakości, choć nie zawsze. Ludzie są różni, każdy inaczej podchodzi. Normalnie nie kupuję jakichś firmowych ciuchów, nie przywiązuję do tego wagi, ale jeszcze kupuję coś większego to chcę, aby miało to dobra markę a przez to i cenę. Wychodzę za mąż, ale kupuję nową suknię szytą na miarę. Jestem jednak pewna, że jest wiele kobiet, które mają ograniczone fundusze i z chęcią kupiłyby suknię za 1000 zł. Za 500 zł suknia ślubna nawet używana ?? - nie dla mnie.

Gość Bardzo ładna suknia
* ale jeżeli kupuję - miało być

dzięki za poparcie;) za jakiś czas będziesz miała podobny dylemat;) a na razie życzę ci miłych przygotowań do tego wspaniałego dnia. Mnóstwo miłości, życzliwości i radości;)

Gość Bardzo ładna suknia
Dziękuję :) Nie powiem, stres się już zaczyna, choć do ślubu jeszcze kilka m-cy, no ale szybko przeleci ;) Tobie życzę sprzedania sukni za korzystną cenę ;)

Gość ja też mogę powiedzieć
suknia jest piekna, szkoda że ja już po ślubie:) i tania:)

Suknia śliczna. A co do ceny, to różnie bywa. Ja na przykład, z wielkim strachem, kupiłam na allegro taką suknię http://www.demetrios.pl/popup_image.php?pID=12 za 400 zł. Nic tylko ją założyć i iść do ślubu. Bardzo się dziwiłam, że tak tanio sprzedała, ale pisała, że po prostu chce się pozbyć, bo nie ma z nią co robić. Ja ją tak skasowałam na dole, że nadaje się tylko na pamiątkę :)