Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komputerowa myszka

Pomóżcie, bo nie wiem, co o tym myśleć

Polecane posty

Gość komputerowa myszka

Spedziłam wspaniały dzień z nieznajomym, który zakończył się w łóżku. Oczywiście po pijaku. Na następny dzień wieczorem on odezwał się, by podziękować za wspólnie spędzony czas. Nie wiem, co o tym myśleć, a tym bardziej co mu odpisać. Mam mętlik w głowie, bo po raz pierwszy w życiu zdarzyła mi się sytuacja pójścia do łóżka z kimś, kogo nie znam. Tym bardziej, że bardzo go polubiłam, śmiałam się jak szalona, a seks był wspaniały :-) Może ta wiadomość to tylko kurtuazja z jego strony? Doradźcie. Nie wiem, jak się zachować.

niektórzy zostawiają banknoty niektórzy faceci po prostu dziękują ot i tyle ;) co tu rozkminiać ?

Gość komputerowa myszka
:-) ale odpisać wypada i tak

Gość komputerowa myszka
up

odpisz , odpisz ... napisz mu także w jakich godzinach i w jakie dni jesteś dyspozycyjna ;)

Gość komputerowa myszka
regres jestes facetem?

Gość komputerowa myszka
a mogę wiedzieć ile masz lat?

Gość komputerowa myszka
face what hun?

Gość komputerowa myszka
tak, pomoże mi, bo chyba jesteś o wiele młodszy ode mnie, przy czym spędzasz całe dnie na kafeterii, najczęściej obrażając innych. za taką pmoc dziękuję.

najczęściej obrażając innych." ty już dawno temu zostałaś obrażona :) i to sama przez siebie ...

Gość komputerowa myszka
odejdź

skoro się odezwał to dobrze o nim świadczy. Co Ci szkodzi odpisać? zaczeliście znjomośc od dupy strony ale czasu już nie cofniesz :) mozesz iśc tylko do przodu :) ja znam związki ktore tak sie własnie zaczeły i sa teraz bardzo udane. Nie ważne czy pojdziesz z facetem do łózka po tygodniu, miesiący czy po roku. Ważne ze sie podobało, że sie dogadujecie i że oboje nie chcecie na tym skończyć. Odpisz - a najlepiej zadzwon, umow się na kolejną randkę ale tym razem poczekaj troche z tym seksem- poznaj go lepiej a pozniej zdecyduj co dalej :)

skoro się odezwał to dobrze o nim świadczy." pewnie liczy na jeszcze :D

pewnie liczy na jeszcze moze tak, moze nie - nie każdy facet to świnia (ciezko mi to pisać ale tak jest:P) może liczy na seks a może stwierdził, że taka kobieta nie trafia się za czesto? bylo mu z nią dobrze, zabawnie, seks tez byl udany - czego chciec wiecej? przynajmniej najwazniejszy aspekt związku maja juz za soba :) gorzej gdyby po roku chodzenia okazało sie ze w łózku jest fatalnie - wtedy dopiero byłby płacz :)

Gość komputerowa myszka
irytują mnie ludzie dzięki za sensowną odpowiedź. nareszcie ktoś w tym topicu nie potraktował mnie jak dzi***.

teraz nawet ta która odda się facetowi po ślubie ale niestety maz odejdzie do innej jest dziwką bo przecież już miała partnera w łóżku, nie jest dziewica itp itd :P nie masz co sie przejmowac :) związek ktory zaczyna się seksem wcale nie jest skazany na niepowodzenie. Jesli facet chce tylko seksu to zostawi Cie nie ważne pojdziesz z nim do łóżka po 1 dniu czy po 4 miesiącach. Jesli facet szuka poważnego związku to zostanie z Tobą nie wazne czy się przespicie po 2 dniach czy po roku. Wszystko zalezy od niego, no i od Ciebie, bo moze sie okazac to to Ty go rzucisz :) Nie panikuj - spotkaj sie z nim, nic nie tracisz, a jesli nie wyjdzie to bedziesz miala co wspominac :)

Gość regres pilnuj własnej dupy
a najlepiej idz odmow se rózaniec :)

bylo mu z nią dobrze, zabawnie, seks tez byl udany - czego chciec wiecej? " ano można :) chciez znowu sie bzyknąć i znowu i znowu :) przynajmniej najwazniejszy aspekt związku maja juz za soba " i naprawde myslisz ze po takim zdarzeniu chłopak zacznie cierpliwieć czekać na kolejny sex np o miesiacu ;) ?

Gość Ameliaaaaa
wiesz Regres, to dobrze , że masz swoje zasady ale to sa twoje zasady , a ktos inny moze mieć swoje zasady nie oceniaj czy twoje sa lepsze od kogos innego kazdy ma prawo zyc jak chce, to jego sprawa najlepiej by bylo jakby kazdy w tym kraju przypilnowal swojego zycia a nie ciagle ocenial zycie i zachowanie innych

związek ktory zaczyna się seksem wcale nie jest skazany na niepowodzenie" oczywiscie ze nie sex na pierwszej randce i na dodatek na bani jest wspaniałym wstępem do szczęsliwego i trwałego pożycia na wiele wiele długich lat ...

Gość a po co ma czekac miesiac z na
oj regres :) nie w kazdym zwiazku musi byc tak jak u ciebie , ze facet czeka na seks jak pies na zarcie i glodzi sie go specjalnie zeby byl bardziej przywiazany do wlasciciela i posluszny :)

kurcze, niejednego faceta znam ktory sie zakochal po seksie, oni tak maja, niby o seks im chodzi ale o fajna dziewczyne nielatwo wiec jak jestes z tych fajnych dziewczyn to bedzie chcial weicej niz seksu. odpisz cos i zobacz co z tego bedzie, jak ci sie podobal seks to czemu go nie powtorzyc, tylko sie za bardzo nie wczuwaj, po prostu narazie sie dobrze baw.

ale to sa twoje zasady , a ktos inny moze mieć swoje zasady" to oczywiste że moje zasady sa moimi zasadami to logiczne ... ale wez pod uwagę ze znajdujemy sie na forum i wypowiadam sie na dany temat z mojego punktu widzenia nie czyjegoś ... to tez warto wziąc pod uwage

Gość komputerowa myszka
no tak, ale on jak na razie nie zaproponował spotkania, tylko podziękował za wspólny spędzony czas. teraz moja kolej na odpowiedź i nie wiem, co napisać, więc proszę- doradźcie. nie chcę wyjsć na durnia, jeśli on był tylko i wyłącznie grzeczny.