Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komputerowa myszka

Pomóżcie, bo nie wiem, co o tym myśleć

Polecane posty

kurcze, niejednego faceta znam ktory sie zakochal po seksie, oni tak maja" po jednym dniu znajomosci i do tego na bani ? :P

Gość komputerowa myszka
regres ja naprawdę ci współczuję. ty traktujesz kobiety totalnie przedmiotowo.

Gość Katarzyna śląsk
Ja poznałam mojego meza na imprezie i wyladowalismy w łózku :D Jestesmy już 12 lat po ślubie i zycze wszystkim tak udanych małżeństw jak moje Regres ------ troche pokory by sie przydało , naprawde nie jestes wszechwiedzacy , nie wszystko jest tak jak ty uważasz, ze bedzie, ludzie, którym sie wydaje ze pozjadali wszystkie rozumy i tak zawsze zostaja zweryfikowani przez życie, które jest nieprzewidywalne

nie po jednym dniu, ale wlasnie od tego sie zaczyna, potem jest nastepny raz, nastepny, potem moze jakas kolacja, potem jakies rozmowy i nagle facet siedzi po uszy. autorko --> po prostu nad tym nie mysl, skoro on dziekuje to ty tez podziekuj no przeciez fajnie bylo i czego wiecej chcesz??

Widać,że chcesz odpisać.:)Odpisz na wiadomość:Dziękuję,również było mi miło.I już.A co dalej zobaczysz.Wielkie mi mecyje.

regres ja naprawdę ci współczuję. ty traktujesz kobiety totalnie przedmiotowo. to kobiety w relacjach z facetami siebie traktuja przedmiotowo, reszta jest skutkiem a nie przyczyna

tylko podziękował za wspólny spędzony czas" o tym własnie cały czas pisze od pierwszego postu ... koleś podziekował za miłe chwile ... jedni płacą i zostawiaja sowite napiwki inni po prostu dziękują za sex .... nigdy w życiu do żadnej panny ( nawet jak bym sie z nią pyknał po 2 godzinach znajomosci) nie wysłał bym esa z podziekowaniami za sex bo wiecie co ... chyba nie trzeba tego tłumaczyć ;)

Tak dwie kropki być miały.Dwukropek znaczy.O taki : Wyszło jakieś dziadostwo.

ty traktujesz kobiety totalnie przedmiotowo." już chyba nie gorzej niż twój przyjaciel od esemesa ;)

- Mamusiu, jak poznałaś Tatusia? - Wiesz, kochanie, nie pamiętam za dobrze ;) Dziewczyny, szanujcie się. Dla mnie taka sytuacja jest nie do pojęcia. Myszka, pytasz innych o zdanie, to masz odpowiedź. Regres i zawsze szczery mają rację. Dziewczyny, nie pytajcie innych kobiet, co myślą mężczyźni. Myszka, boli męski punkt widzenia, hę? Ale może akurat WAM się uda ;) ;)

Gość jego trzeba zrozumieć
gość jest strasznie zakompleksiony :)

no troche luzu by sie przydalo, takie spiete wiecznie osoby analizujace kazde slowo, roztrzasajace kazda mozliwa sytuacje, potem maja wieczne problemy w zwiazkach.. ciesz sie zyciem, seksem, co ma przyjsc to przyjdzie.

po prostu nad tym nie mysl, skoro on dziekuje to ty tez podziekuj no przeciez fajnie bylo i czego wiecej chcesz?" naprawdę nie domyślasz sie czego może chcieć autorka ?

hmm w sumie moze troche racji.. dziwnie to brzmi: dziekuje za wspolne chwile.. moze facet mysli o tej dziewczynie, daje jej do zrozumienia ze nie skonczy sie tylko na tym jednym seksie? jakby to byla sprawa zakonczona to by nic nie pisal no bo po co. a dziecku to mozna oprawic historie troche w romantyzm. my juz mamy wersje dla naszego synka :D

Dziewczyny, nie pytajcie innych kobiet, co myślą mężczyźni. " hahahaha :D i właśnie pózniej powstają takie periodyki jak " dlaczego męzczyzni wola zołzy " które z partnerskim życiem maja tyle wspólnego co Agnieszka Frytkowska z aktorstwem :P

Gość komputerowa myszka
Stellcia dzięki. Nie wiem, czy ironizujesz? Tak, zdarzyła mi się noc po pijaku z nieznajomym, ale do jasnej ciasnej on też spał w tym samym łóżku, prawda? Nie myśl, że wyrzuty sumienia mnie nie zżerają, bo chyba byłabym bez serca. Tak, spędziłam noc z nieznajomym i może mam cichą nadzieję na coś więcej, nawet jesli dla niego to była tylko przygoda. Widać, ze nigdy nie znalazłaś się w takiej sytuacji i łatwo przychodzi ci ocenianie innych, bo grzmisz niczym ksiądz z ambony : " Dziewczyny szanujcei się!" A jeśli myślisz że koleś zwany Regresem jest prawdziwym facetem z jajami, to masz wypaczone pojęcie prawdziwego mężczyzny. Bo on wygląda jak niedojrzały dupcyngiel.

a do autorki tak ostrzegawczo mowie, ze po pierwszym razie nie ma co planow na przyszlosc robic. tylko zobaczyc co z tego wyniknie. jak zacznie robic plany to facet sie moze przestraszyc i zwiac zanim cos moglo by sie rzeczywiscie zaczac dziac. z tego co wiem to faceci cenia sobie luzne podejscie do rodzacego sie zwiazku.

regres --> no moze chce seksu ale co to niby zle jak chce znowu seksu? ' dlaczego zle ? fajnie jak by znowu chciała :) tylko ze autoreczka oczekuje na bank czegos innego ... i to zapewne czegoś zgoła odmiennego niż jej fuck friends :P

klasyczny roszczeniowiec forumowy mikkey, w pierwszym poscie swojego tematu powinnas jasno okreslic jakie odpowiedzi cie zadowola i juz mozesz to jeszcze nadrobic

Tak, spędziłam noc z nieznajomym i może mam cichą nadzieję na coś więcej, nawet jesli dla niego to była tylko przygoda" to nie jest cicha nadzieja to głośna nowina i to od samego poczatku tego topiku :D

A jeśli myślisz że koleś zwany Regresem jest prawdziwym facetem z jajami, to masz wypaczone pojęcie prawdziwego mężczyzny. Bo on wygląda jak niedojrzały dupcyngiel." prawdziwy facet to ci wysłał esa po sexie z informacją "DZIęKUJE " :p podaj mi definicję słowa "dupcyngiel" bo mnie to bardzo zaintrygowało :)

w pierwszym poscie swojego tematu powinnas jasno okreslic jakie odpowiedzi cie zadowola i juz" dokładnie zs ... autorko jesli ma ci to pomóc , to napisz co mam ci napisać byś była zadowolona i szczęsliwa z uzyskanej odpowiedzi . ja ci to napisze , dla mnie to nie problem ;)

Ze słownika slangu miejskiego"Ktoś,kto dużo dupczy.Określenie raczej pozytywne,choć zależy to od kontekstu".To dupcyngiel.

Gość komputerowa myszka
dupcyngiel to koleś który dupczy na około i traktuje laski jak szmaty.

Gość loooooooooooo
to nie XIX wiek. Zwyczajnie podziękuj i powiedż, że wspaniale się bawiłaś i tyle. Nie ma przeżywać, a tacy co niby mają zasady, to często po kryjomu swoje robią.

dupcyngiel to koleś który dupczy na około i traktuje laski jak szmaty." teraz jestem już pewien :) Ty nie czytasz w ogóle moich wypowiedzi !!!! :D