Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komputerowa myszka

Pomóżcie, bo nie wiem, co o tym myśleć

Polecane posty

regres - każdy człowiek ma inne zasady - sztują jest je uszanować. Dla Ciebie taki związek byłby przegrany - nie poszedłby do łózka z kobieta ktora znasz jeden dzien, albo poszedłbys ale nie dałbys jej juz szansu - ale wielu jest takich ktorzy zrobią wrecz inaczej. Ja z moim facetem wylądowalam w łózku po 1,5 tyg - nie było miłości - jedynie pożadanie. Milośc zawsze przychodzi z czasem. Sa ludzie dla ktorych seks to tylko z miłości i sa też tacy dla ktorych seks to początek związku i szybkie sprawdzenie czy na dłuższą mete ta czesc zycia bedize im odpowiadac. Autorko - podziekował za milo spedzony czas - wiec tertaz Ty zapytaj sie o spotkanie. Tak poprostu "co powie na wyskoczenie w jakis dzien na kawe" - nie przypieraj go do muru, nie mow ze w ten piątek o 20 ma być tu i tu, zapytaj sie czy chce sie jeszcze spotkac. Jak juz pisałam - nic nie stracisz.

Zwyczajnie podziękuj i powiedż, że wspaniale się bawiłaś i tyle" ale widzisz myszka myśli że jak popuściła kolesiowi tyłka to ma szansę na coś więcej :p wiara czyni cuda , chociaż w tym przypadku zastosował bym inne przysłowie nadzieja matką .... :P

Gość jego trzeba zrozumieć
raczej odwrotnie, regres w ogóle nie dupczy gdby bylo inaczej , to nie siedzialby po całych dniach na babskim forum jemu wlasnie zal dupe sciska , ze inni korzystaja z zycia a on nie , bo mu zadne nie chce dać dlatego siedzi tu, udaje faceta z zasadami i zieje jadem wobec kobiet typowe dla kogos kto ma z nimi problem

Gość do autorki postu
Napisal do Ciebie wiec nie chce podziekowac - zalezy mu w jakims stopniu na Tobie. Gdyby mial Cie gdzies i traktowal to jak wyskok to by nic nie napisal. Wiec moja rada - odpowiedz mu i na pewno jeszcze sie spotkacie. Moze jednak tym razem na trzezwo i bez seksu - co?;)

i jeszcze jedno pytanie do facetów - co byscie woleli: 1. poznać kobiete, iść z nią do łózka na 1 randce - dowiedzieć się ze jest fatalna w łóżku i nigdy nie bedzie wam z nia dobrze... i po prostu się rozstac bez zobowiązań... czy też: 2. poznać kobiete, rok z nią chodzić za rączke, przytulać się, całować ale czekac kiedy ona w koncu bedzie gotowa - a po seksie załować, bo panna okazała się najgorszą partnerką seksualną na jaką trafiliście... macie wspolne plany, amzrenia, rodzina się zna i teraz jest problem co jej powiedziec zeby jej nie zranic... ja osobiście wybrałabym opcje 1 - jak wiekszośc facetów - tylko mało ktory się do tego przyzna.

Gość komputerowa myszka
jego trzeba zrozumieć hehehe, racja. nie było dnia, zeby koleś nie siedział na babskim forum. niedowartościowany prawiczek.

irytują mnie ludzie regres - każdy człowiek ma inne zasady - sztują jest je uszanować" i ja je szanuje ... nie potępiam jej za to co zrobiła ... wyrażam tylko swoją opinię o sytuacji i jej konsekwencjach tylko i wyłacznie z mojego punktu widzenia , przypomne to jest forum ... Autorka w tym momencie nie musi brac sobie moich słow do serca ... może przeczytac i pomyśleć .Atak personalny na moja osobę z jej strony świadczy tylko i wyłacznie o tym ze moje wypowiedzi nie są jej na rękę ot i tyle Milośc zawsze przychodzi z czasem. Sa ludzie dla ktorych seks to tylko z miłości i sa też tacy dla ktorych seks to początek związku i szybkie " To akurat logiczne , że po 1,5 tygodnia nie idziemy do łożka z miłości lecz z pożądania .... to naturalne i rozumiem takie sytuacje ... ale na miłośc boską spytam ... czy twój facet po sexie dziekuje ci za orgazm ? :P

raczej odwrotnie, regres w ogóle nie dupczy gdby bylo inaczej , to nie siedzialby po całych dniach na babskim forum" i nie pracuje :D od 8.00 do 15.00 w moim życiu jest czas na kafeterie :) lepiej ? ;)

ja osobiście wybrałabym opcje 1 no rece opadaja laska, ogarnij sie, zadajesz pytanie do facetow i piszesz co ty bys wolala? no widzisz - pytanie bylo do facetow ale ani Ty ani regres na nie nie odpowiedzieliscie :) widocznie mam wiecej odwagi niż Wy. I moze zle napisałam - gdybym byla facetem wybrałabym opcje nr 1 :)

hehehe, racja. nie było dnia, zeby koleś nie siedział na babskim forum. niedowartościowany prawiczek." ohoooo chwilowy brak argumentów w dyskusji ?

Gość komputerowa myszka
przecież spędziłam z nim calutki dzień, więc chyba nie dziękował tylko za noc?

wielu powinno podziekować :) coraz czesciej sie zdarza ze facetom fiut odmawia posluszeństwa i lezy kiedy powinien stać naprawde wiele wysilku trzeba wlozyc w to zeby mu sprzet reanimować i sprawic zeby byl zdolny do pracy hehehehe

A czy on dziekowal za seks? Chyba raczej zagail i wykorzystal okazje, ze moze podziekowac za milo spedzony czas. " czyli tez i za sex :D

Myszka, a w zyciu! daleko mi do oceniania Twojego, czy kogokowiek postępowania. Wydawało mi się, że chcesz wiedzieć, co myślą o takim zachowaniu mężczyźni. Poczytaj, co pisze regres i z. szczery i... zrób z tym, co uważasz. Nikt wróżbitą nie jest, Ty widać zaczęłaś obiad od deseru. Co kto lubi. :) ----------------- zawsze szczery - laska, ogarnij sie, zadajesz pytanie do facetow i piszesz co ty bys wolala? --- i właśnie o tym pisałam :) Problemem większości kobiet jest to, że nie słuchają, a jak słuchają, to tylko wybiórczo, w zależności od tego, co chcą usłyszeć.

no widzisz - pytanie bylo do facetow ale ani Ty ani regres na nie nie odpowiedzieliscie widocznie mam wiecej odwagi niż Wy. I moze zle napisałam - gdybym byla facetem wybrałabym opcje nr 1 czy ty czasem czytasz to co wypisujesz? o jakiej odwadze teraz bredzisz? gdybys byla facetem???? litosci czy jak opowiadasz dowcip to pierwsza sie z niego smiejesz? to by wiele wyjasnialo p.s nie mow do mnie laska bo po 1 mnie obrazasz, po 2 dajesz popis swojej głupocie i braku szacunku do innych ludzi. mialem napisac kretynko? wybacz, nastepnym razem nie bede sie miarkowal :-)

Luska , to nie kwestia podniecenia tylko problem faceta czesto o podlozu chorobowym, teraz coraz czesciej spotykany u coraz młodszych meżczyzn .......... poczytaj troche to sie dowiesz a jak jeszcze na takiego nie trafilas to wszystko przed toba a moze trafilas tylko reanimacja sie nie powiodla i wstyd sie przyznać, bo wedlug twojego toku myslenia to przeciez zawsze kobieta winna ze facetowi nie staje

Regres, nie czepiaj sie, na filmach kazda wielka milosc zaczyna sie od seksu!" Lusiu chyba na kanale XXX :P

Gość Kura2121
Regres ma calkowita racje.hmm On jest niedowartosciowany bo siedzi caly czas na forum?no przepraszam bardzo ale to ktos inny chce uspokoic swoje ego pytajac sie innych co mysla o smsie po seksie.. ogolnie to bardzo ladnie z jego str ze ci podziekowal za numerek, mysle ze byl w tym podtekst o jego uczuciu do ciebie na ktore liczysz haha wiec szybciutko mu ladnie odpowiedz;))

: D luzik obyś nie spotkała ;)