Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komputerowa myszka

Pomóżcie, bo nie wiem, co o tym myśleć

Polecane posty

Gość komputerowa myszka
ludzie, ja tylko zapytałam co mu odpisać...

Gość ku pomocy
czesc ciesz sie ze zapisal- dobry znak :) nie jeden zwiazek zaczynal sie od sexu i ludzie do tej pory sa szcesliwi :) ps. uzywaj pókiś młoda Waćpanno :)

Gość ku pomocy
odpisz mu ze tobie tez bylo milo ze nei spodzioewalas sie ze tak skonczycie bla bla bla

ludzie, ja tylko zapytałam co mu odpisać..." uściślijmy ;) nie wiesz także co o tym myśleć ? tylko nie wiemy czy to sie tyczy owego smsa czy tez sytuacji w której po pijaku ładnie rzecz ujmując "oddałaś sie " :P

Gość komputerowa myszka
koleś jesteś jak wrzód na dupie. po prostu wyjdź z tego topicu i udzielaj sie na innym.

i właśnie o tym pisałam Problemem większości kobiet jest to, że nie słuchają, a jak słuchają, to tylko wybiórczo, w zależności od tego, co chcą usłyszeć. słucham i czekam na odpowiedz ma moje pytanie :) ale widze ze jest ono zbyt trudne i jakoś zaden facet nie potrafi się przyznać ze seks jest mega wazny w zwiazku i ze zaden nie bedzie się meczył z kobietą przy ktorej im nie staje... Ja rozumiem co regres chce przekazac - jest facetem, widzi to wszystko od strony facetow, ktorzy kobiety traktują przedmiotowo i licza tylko na seks. Ja też uwazam podobnie ale przeciez nie kazdy jest taki sam... moze akurat ten jej bedzie inny?

Ja rozumiem co regres chce przekazac - jest facetem, widzi to wszystko od strony facetow, ktorzy kobiety traktują przedmiotowo i licza tylko na seks. " radzę jeszcze raz przeczytac to co napisałem od poczatku tego topiku , bo zauważyłem że nie do końca zrozumiałaś o czym piszę :)

no widzisz - pytanie bylo do facetow ale ani Ty ani regres na nie nie odpowiedzieliscie widocznie mam wiecej odwagi niż Wy. I moze zle napisałam - gdybym byla facetem wybrałabym opcje nr 1 czy ty czasem czytasz to co wypisujesz? o jakiej odwadze teraz bredzisz? gdybys byla facetem???? litosci czy jak opowiadasz dowcip to pierwsza sie z niego smiejesz? to by wiele wyjasnialo Ano o takiej ze potrafie się przyznać do czegoś tak oczywistego co Ty idealnie pomijasz. Nadal robisz wszystko by nie odpowiedziec na pytanie co swiadczy tylko o tym ze sie ze mna zgadzasz, albo o tym, ze jestes nienormalny skoro bedziesz w związku z babką ktora Cie nie zaspokaja. Gdybym zadala pytanie i nie dopisała nic o co moglbys sie dopierdolic to pewnie bys tego nawet nie przeczytał. Bo tak sie skłąda ze tylko to potrafisz. Czytam twoje wypowiedzi juz od bardzo dawna... i wiesz co robisz?? czekasz tylko az komus podwienie sie noga, az ktos napisze cos co wedlug Ciebie jest zle a potem sie zaczyna... wyzywasz, wysmiewasz sie, obrazasz, nie pomagasz - wyglaszasz swoje madrosci ktore tak naprawde nikomu nie pomagaja, jedyne co robią to podnoszą twoje ego. Ja Cie obrazac nie bede bo inaczej mnie rodzice wychowali, nie wyzywam od debili i kretynow tylko dlatego ze mi się nie podoba styl pisania innej osoby. Zastanow się nad sobą i nad tym jak ranisz innych ludzi. Chyba ze tylko to potrafisz. Tak - jesli powiem kawał i uwazam ze jest zabawny to sie z niego smieje, nie czekajac az inni zaczna :) jesli smiac sie nie beda to nie - nie zapadne sie pod ziemie tylko dlatego ze inni maja inne poczucie humoru ode mnie :)

Po namyśle - jednak ja bym nic nie odpisywała. Głupio by mi było jak cholera." a tam od razu głupio ... Lusia to tylko sex ! A może chłopakowi spodobała sie wagina autorki i będzie chciał ja bliżej poznać ? Bedzie chcaiał sie dowiedziec czym sie interesuje czym sie zajmuje w życiu , jak lubi spędzać wolny czas( chociaz może to akurat nie najlepszy przykład:p ) ...

radzę jeszcze raz przeczytac to co napisałem od poczatku tego topiku , bo zauważyłem że nie do końca zrozumiałaś o czym piszę czytam czytam i co widze? ciągle wałkujesz ten sam temat - dla niego to tylko seks... " napisz mu esa o treści ... "powtórzymy? " " "Lusia to tylko sex ! A może chłopakowi spodobała sie wagina autorki i będzie chciał ja bliżej poznać ? " itp itd. To maja byc dobre rady? nie, dla mnie to napierdalanie się z innych ludzi tylko dlatego ze ma się inne zdanie i inne zasady. Wg Ciebie facet zle postąpił pisząc jej smsa ze dziekuje za spędzony czas? powinien nic nie napisac? zapomniec? albo zapytac sie kiedy kolejny seks? moze ma wiecej rozumu w glowie i dostrzega w tej znajomości szanse na coś poważniejszego? dlaczego tak trudno Ci zrozumiec ze nie kazdy facet mysli tylko o tym by zaliczyc i zostawic?

Tak - jesli powiem kawał i uwazam ze jest zabawny to sie z niego smieje, nie czekajac az inni zaczna i wszystko jasne :-) a co do twojego kretynskiego pytania ani 1 opcja ani 2 opcja niczego nie gwarantuje, o niczym nie przesadza a poziom twojego pytania rowna sie nastepujacemu: 1. czy wolisz sie struc muchomorem po pierwszym gryzie 2. czy wolisz zjesc muchomora i poczuc efekty zatrucia dopiero po roku

Irytują mnie... Dla każdej zdrowej, kochającej się pary seks jest mega ważny. Czy to chciałaś usłyszeć? Tak, jest ważny, niezaleznie od płci. Tu chodzi o etapy tworzące więź miedzyludzką, nie międzyzwierzęcą ;) Myszka, w temacie napisałaś, że nie wiesz, co myśleć, a nie, co mu odpisać :P :P

regres --> skoro juz trzymasz poziom na tym topiku to go trzymaj do konca, teraz piszesz glupoty, jakby facet juz nic poza ta wagina caly dzien nie zauwazyl.. jakby sie nie odzywali do siebie caly dzien a on by sie gapil tylko na jej wagine. no litosci.. oczywiscie byla jakas rozmowa, oczywicie on cos sadzi o jej charakterze, a ona o jego, jest jakis start znajomosci, i teraz wydarzenia moga sie potoczyc roznie..

ani 1 opcja ani 2 opcja niczego nie gwarantuje, o niczym nie przesadza no i w tym rzecz! ani jedno ani drugie nie jest dowodem na to ze para stanie na slubnym kobiercu!! wiec dlaczego tak usilnie jej wmawiacie ze to bylo zle? ze facet chcial ja tylko przeleciec? moze zalezy mu na czyms wiecej? nie wiecie tego i zamiast jej doradzić co odpisać zeby się to jakoś potoczyło do przodu to sie z niej napierdalacie i wytykacie wszystkie błędy. A Ty jestes w tym mistrzem... tylko to wcale nie jest powod do dumy.

wiec dlaczego tak usilnie jej wmawiacie ze to bylo zle? pokaz mi choc jeden moj cytat, w ktorym twierdze, ze to bylo zle? i najpierw zdefiniuj co niby twierdze, ze jest zle no chyba, ze chodzi ci o brak samodzielnego myslenia - tak, uwazam, ze to jest zle, nie zgadzasz sie?

Tu chodzi o etapy tworzące więź miedzyludzką, nie międzyzwierzęcą a czy te etapy nie moga nastąpić zaraz po seksie? mogą. Łóżko maja już z głowy - teraz mogą się lepiej poznać, sprawdzić czy ten jeden cudowny dzien się powtórzy, czy warto w to brnąc dalej. Nic w tym złego.

no i w tym rzecz! ani jedno ani drugie nie jest dowodem na to ze para stanie na slubnym kobiercu!! to teraz chcesz dowiesc, ze jestes jeszcze wieksza kretynka? bo na poczatek sama wybralas jakas tam opcje a pozniej zaczelas sie rzucac, ze inni odpowiedziec nie chca

itp itd. To maja byc dobre rady? nie, dla mnie to napie**alanie się z innych ludzi tylko dlatego ze ma się inne zdanie i inne zasady." umiesz czasami wyciągać wnioski z wypowiedzi ? a myślałem o tobie jako o inteligentnej osobie ... Wg Ciebie facet zle postąpił pisząc jej smsa ze dziekuje za spędzony czas? powinien nic nie napisac? zapomniec? albo zapytac sie kiedy kolejny seks? " wiesz co to jest rozmowa telefoniczna ? bo spotkanie w 4 oczy pomijam z powodu tego faktu że koleś moze nie wiedziec gdzie mieszka autorka

nie mam już sił do Ciebie... tak wybrałam opcje nr 1 bo wole sprawdzić faceta zanim zmarnuje sobie przy nim X czasu... ale jak każdy wie - nawet to nie dałoby mi pewności ze bedziemy razem. Ty potrafisz jedynie przepisywac to co inni napiszą? moze bys tak wczytal sie to dokładniej ? albo przeczytał ze zrozumieniem??

umiesz czasami wyciągać wnioski z wypowiedzi ? a myślałem o tobie jako o inteligentnej osobie ... z Twoich wypowiedzi mam wyciągać wnioski? ok - wyciągnełam - facet mysli tylko o jej waginie, i zamiast zapytac sie o kolejne spotkanie powinna się zapytac czy powtórzą seks. Z poczatku pisałeś sensownie, tak jak to widzi facet, a pozniej zaczales sie z tego napierdalac - jesli uwazasz to za mądre i dojrzałe to ok. Nie bede się sprzeczac.

oczywiscie byla jakas rozmowa, oczywicie on cos sadzi o jej charakterze, a ona o jego" o matko :O nie wiem czy mam sie śmiać czy mam płakać ?

Tak - jesli powiem kawał i uwazam ze jest zabawny to sie z niego smieje, nie czekajac az inni zaczna i wszystko jasne dobrz zrozumiałam? jesli Ty opowiadasz kawał ktory wg Ciebie jest mega śmieszny to czekasz az ktoś zacznie sie smiac zeby czasem nie wyjsc na idiotejesli czasem nikt sie nie zasmieje?

zawsze szczery --> jak zwykle wypowiadasz swoje kretynskie osady, o tobie to juz nie mozna powiedziec zebys reprezentowal jakis poziom wysoki lub nizki, bo tego poziomu po prostu nie ma.. autorka pisala ze spedzili ze soba caly dzien, no to jak bylo? w ciszy, z klapkami na oczach? no chyba o czym przez te godziny wspolnie spedzone gadali on juz wie np. czy odpowada mu jej poczucie humoru, czy podobaja mu sie jej np. wlosy, ona wie, czy facet jest inteligentny, czy ma fajny styl ubioru. w lozku sie dobrali, a o to tez ciezko w tych czasach.. juz cos tam o sobie wiedza, moze to byc poczatek czegos dalej, moze, nie musi, tego nikt nie wie narazie.

Gość a dajcie już spokoj
coż takiego znowu sie stalo dziewczyna poznała faceta , spedzili ze sobą troche czasu, wszystko skończyło sie w łózku, autorka pisze, ze było fajnie facet napisał esemesa ....... no i ok odpisz dziewczyno cos na luzie i już bedzie dalszy ciąg to oki ....... nie bedzie to żyjesz dalej nie wiem po co sie tu tak grzejecie w temacie zwykłe zdarzenie jakich w życiu wiele, czasem nie wszystko idzie tak jak sobie zaplanujemy