Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komputerowa myszka

Pomóżcie, bo nie wiem, co o tym myśleć

Polecane posty

Irytują mnie, przypomnij sobie seksmissję i zastanów, czy baby tak super myślą i się czują we własnym sosie. Dobrze, ze na tym babskim forum bywają inteligentni faceci. Przynajmniej trochę równoważą estrogenową stronniczość. twierdzisz ze idiotyczne wypowiedzi ZS ktory jeszcze nic mądrego tu nie napisał sa inteligentne i równoważą estrogenową stronniczość? Watpie. naturalnie, wczesniejsze posty byly tego najlepszym dowodem no tak biedaku... teraz już nie masz co wymyslic prawda? jestem głupia bo uwazam ze autorka powinna do niego napisać i zobaczyc co przyniesie przyszłośc... jestem kretynką, bo uwazam, ze seks po 1 spotkaniu może przerodzić się w coś wiekszego (lub też nie), jestem debilką, bo śmieje się z żartów ktore mnie bawią... no bardzo przepraszam jaśnie pana, ze nie jestem na tym samym poziomie co Ty :)

no bardzo przepraszam jaśnie pana, ze nie jestem na tym samym poziomie co Ty nie przepraszaj, nic sie nie stalo, po prostu bardziej sie postaraj nastepnym razem :-)

REGRES ty to mozesz sobie popisać kogo ty byś chciał lub nie jak narazie to ciebie zadna nie chce" ku twojej uciesze powiem ci że TAK nikt mnie nie chce i nawet powiem wiecej ja tez nikogo już nie chcę :)

irytują... "...po co tutaj siedzisz? po co w ogole zawracasz sobie głowe babskimi głupimi problemami? wg Ciebie pewnie zaden nie jest madry wiec dlaczego na każdy sie musisz wypowiedziec? podnosisz sobie wtedy wlasne ego? " - wprawdzie pytanie było skierowane do Regresa, ale pozwolę sobie na nie odpowiedzieć: Tak, no. ja podnoszę własne ego czytając o takich "wypadkach/przypadkach" :) i cieszę się, że nie mam takich "problemów". :) :) Smuci mnie jednak jeden fakt, a mianowicie, że jednak to prawda, że są Kobiety i Taborety - taki tam podział zasłyszany od mężczyzn. :)

"twierdzisz ze idiotyczne wypowiedzi ZS ktory jeszcze nic mądrego tu nie napisał sa inteligentne i równoważą estrogenową stronniczość?" Twierdzę, że ZS jest inteligentny, chociaż lubi być złośliwy, szczególnie kiedy trafia na podatny grunt w postaci słabo przemyślanych postów. Taki ma styl. "nieudany, try again!" usterka fochografu, oddaj do serwisu

lusiu, bardzo prosze mnie tu nie reklamowac, wiesz, ze mam na to alergie czlowiek nie kielbasa, nie kazdy musi go lubic ;-) a co do fochografu, zastap go moze wygladaczem zmarszczek?

Nie wiem czy zauważyliście ale autorka tematu juz od jakiegoś czasu się nie wypowiada, tylko Wy wymieniacie zdania między sobą. A tak na marginesie ja bym odpisała i podziękowała za mile spędzony czas chodź pewnie z jednej strony było by mi głupio.

widzisz Stellcia niektórym pewnych rzeczy nie ma sensu tłumaczyć ;) szkoda czasu ;)

Nie wiem czy zauważyliście ale autorka tematu juz od jakiegoś czasu się nie wypowiada, tylko Wy wymieniacie zdania między sobą." a to zle ? nie wiem czy zauważyłaś ale od pewnego czasu temat już dawno zszedł z głównego toru ;)

prawdziwe tematy uwaza za prowokacje itd." a ty jak odróżniasz te prawdziwe od fikcyjnych ?

Regres-- jak by nie było to ona jest założycielką i prosiła o radę a z tego co widzę to wszyscy tylko próbują udowodnić jacy są inteligentni i prawi a nikt porządnie jej nie odpisał i nie doradził. A Twoje wypowiedzi mnie szczegolnie irytują.

Zdesperowana, no i takie Twoje prawo. Każdy się tutaj odzywa na tej samej zasadzie i sam sobie ZS, nie reklamuję tylko nawiązuję do wwiązanej rozmowy. Zaś w kwestii fochografu - optymistycznie zakładasz, ze już nie będziesz musiał sprawdzać prawdziwości focha, bo go nie będzie? Ryzykant z Ciebie, ale doceniam, że chcesz się poświecić dla moich zmarszczek i wymienić urządzenie.

niestety ja nie odrozniam zawsze ale tez nie upieram sie ze jest fikcyjny jakbym byla najmadrzejsza i wszystkowiedzaca. kilka razy zalozylam topik, po czym pojawia sie "zawsze szczery" ktory zarzadza: prowokacja i z duma odchodzi albo cos tam bluzni bez sensu. nikt mu nie zabrania takim byc. ale to swiadczy o tym ze on juz taki bystry wcale nie jest. a do tego probuje zepsuc temat.

Ryzykant z Ciebie, ale doceniam, że chcesz się poświecić dla moich zmarszczek i wymienić urządzenie. no cos ty, wszystko jest odpowiednio skalkulowane, a awaria fochografu wywolana zdalnie

i prawi a nikt porządnie jej nie odpisał i nie doradził." myślę że powinnaś spróbować jeszcze raz przeczytać topik ;) tylko teraz sie skup na czytaniu i myśl o tekście a nie o Wielkanocnej babie :P

kilka razy zalozylam topik, po czym pojawia sie "zawsze szczery" ktory zarzadza: prowokacja i z duma odchodzi albo cos tam bluzni bez sensu. nikt mu nie zabrania takim byc. to dawaj linki do tych topikow, zeby nie byc goloslownym, bo ty przeciez wszystko z wlasnego doswiadczenia, czyz nie?

"no cos ty, wszystko jest odpowiednio skalkulowane, a awaria fochografu wywolana zdalnie" to juz autosugestia nie wystarcza i musisz sie podpierać gmatwaniem w technice?

ale to swiadczy o tym ze on juz taki bystry wcale nie jest. a do tego probuje zepsuc temat" jak można zepsuć coś co z założenia już dawno jest zepsute ? ( patrz prowokacje) :D

to juz autosugestia nie wystarcza i musisz sie podpierać gmatwaniem w technice jesli ty bys zaczela w tym gmatwac to dopiero mialabys problemy :-)

Tak tak myslę o wielkanocnej babce rozszyfrowałeś mnie gratulacje. Być może i padły tam jakieś podpowiedzi co ma zrobić jednak nie zmienia to faktu, że uwaga skupiona została głównie a tym, że dziewczyna się przespała z facetem po kilk godzinach znajomości.

"jesli ty bys zaczela w tym gmatwac to dopiero mialabys problemy " dlatego też w razie potrzeby podepre sie swoja kobiecą intuicja, umiejętnością czytania miedzy wierszami oraz niespotykana światłością mego umysłu :-) ;-)

Gość c-g-b
na twoim miejscu ja również bym uprzejmie podziękował,to normalne

dlatego też w razie potrzeby podepre sie swoja kobiecą intuicja, umiejętnością czytania miedzy wierszami oraz niespotykana światłością mego umysłu co trzy nogi to nie jedna ;-)

regres --> uwaza ze jest prowokacja, ale nadal sie wypowiada. jak ja uwazam ze cos jest prowokacja to nic nie pisze i opuszczam temat. zawsze szczery --> kilka takich tematow bylo jakis czas temu zalozylam, ale nie mam linkow bo sie tematy wyczerpaly a nie wracam do nich jak do swoim trofeow czy cos.. zreszta szkoda mi czasu na udowadnianie ci czegos. tak jest, duzo ludzi na pewnie zauwazylo..