Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zalogowana

Alicja Tysiąc przeszła samą siebie

Polecane posty

Odwiedziłam właśnie konto na FB Alicji Tysiąc. Oto ostatni wpis, w którym Tysiąc po raz kolejny prosi o wsparcie finansowe: "Wiele osób myśli, że po wygranej w Strasburgu jestem bogata, ale to nieprawda. Po długim procesie otrzymane pieniądze przeznaczyłam na nowsze meble i drobne rzeczy do domu. Utrzymuję się z renty w wysokości 351 zł miesięcznie. Ma to starczyć na utrzymanie mnie i trojga moich dzieci, w tym syna przewlekle chorego na zapalenie wątroby i epilepsję. Sam czynsz to koszt 1112 zł miesięcznie. Co prawda jedna z organizacji pozarządowych zatrudniła mnie, ale komornik wszedł od razu na 9 moich następnych pensji. Dlatego bardzo proszę o pomoc. Każda będzie na wagę złota. Nie mamy szafek kuchennych. Potrzebujemy wersalki dla córki. Chętnie przyjmiemy ubrania. Z wdzięcznością przyjmę również wpłaty na konto, nawet drobnych sum. Liczy się dla mnie każda złotówka. Marzę o uwolnieniu się od długów i komornika, byśmy z dziećmi mogli spokojnie żyć. Mogę okazać dokumenty potwierdzające naszą trudną sytuację. Dziękuję." Czynsz w wysokości ponad 1000 zł? Ciekawe. 130 000 zł wydała na meble i "drobne" rzeczy do domu, a zabrakło na wersalkę dla córki? Nasuwa mi się również pytanie: za co żyłaby Tysiąc, gdyby te kilka lat temu lekarz zgodził się zabić jej dziecko? Nie byłoby cyrków w Strasburgu, nie byłoby odszkodowań. A możeby tak feministki, które dzielnie wspierały Tysiąc w sądzie zrzuciły się na pomoc? Inne ciekawe wpisy: "Po ostatniej akcji wszechpolaków zaczynam bać się o życie swoje i mojej rodziny. Rozważam wkroczenie na drogę sądową." Pozostawię bez komentarza :)

Gość gfbgf
Co to za matka która nie ukrywa przed swoim dzieckiem że chciała je zabić :-O jak się czuje jej dziecko kiedy to słyszy >?

Gość odwalcie się od niej

Gość powalona idiotka
Trzeba było0 duupy nie dawac, to by problemu nie miala ! Szczerze mowiac mam w dupie ją i jej sytuację, trzeba bylo sie zabezpieczać, a nie potem obwiniać wszystkich wokol i wlóczyc sie po sądach ! Jeszcze teraz śmie prosic o pomoc... chyba na glowe upadla... Ile jest rodzin, ktore potrzebują pomocy , żyją na skraju nędzy ? W najbliższym otoczeniu każdy z nas doliczyłby się kilku.

skoro chciała usunąć ciąże to czemu teraz nie odda tego dziecka do domu dziecka, przecież go nie chciała? ciekawe że ludzie o tym nie myślą

Obecnie boi się o życie swoje i rodziny, dlatego też rozważa wkroczenie na drogę sądową :classic_cool:. Z czegoś w końcu trzeba się utrzymać nic nie robiąc, prawda?

Gość jezeli to nie prima aprilisowy
podpuszczacz to sie wypowiem ,ja nie moge zajsc w ciaże z tych samych powodów co pani a,lekarze okulisci z pewnoscia ja usiadomili jakimj ryzykiem z jej choroba jest ciaza,wiec teraz parafrazujac zajde sobie w ciaze ,pozniej pozwe panstwo o odszkodowanie bo oslepłam ,super rozwiazanie na zycie i jeszcze dozywotnia rente niech mi placa z tego tytulu,baba ma nasrane i wg mnie jest zwykla wyludzaczką,jak sie wie jakim ryzykiem jest ciaza z chora siatkówka to a: nie daje sie dupy,b; odpowiedio zabezpiecza zeby nie zajsc

Wychodzi na to, że dostała pieniądze, bo lekarz nie zgodził się zabić jej dziecka, a teraz będzie chciała kasy, bo boi się o jego życie. Jak nisko można upaść?

Gość jak dobrze ze istnieja
tacy ludzie jak Alicja tysiac :) o kim by sie gadalo? kogo gnoilo?

Gość drzewiecki to ja
puknij ,jako ojciec jej nastepnego dziecka moze tez sie na cos zalapiesz

Gość zalezy jakiego
ale z was cioty :o to chyba jasne ze skoro juz ma te dziecko (z winy lekarzy) to bedzie sie starac zeby mu pomoc.kurwa przeciez go nie chciala a musiala urodzic!!! co miala se sama wyciagnac z piczy ten płód? niech czepie kase z miasta i za tych jebanych lekarzy co sie worza kurwa mesiami i dupami ile wlezie! ma racje!

Gość tabsy ci odstawili?
jak dobrze ze istnieja tacy ludzie jak Alicja tysiac o kim by sie gadalo? kogo gnoilo? sama sie zgnoila wywlekajac gachów ,nieslubne bachory i robiac medialny szum z tytulu bycia pusta tania puszczalska

Gość dlatego najlepszy jest
wibrator;)Przynajmniej z tego nie ma dzieci i chorób typu kiła,AIDS itp.:PNo i nie trzeba myśleć o antykoncepcji,która też czasem zawodzi:o

Gość malo widzieliscie
Ma dziecko z winy lekarzy buhahaha a to dobre :D Żart miesiąca :D Oczywiście, to że zaciążyła to wina lekarzy, Państwa, sąsiadek, koleżanek, tylko nie jej :D

Gość zalezy jakiego
a ja tam wole zeby jakas glupia picza miala kase z dziecmi niz kaczor głowa panstwa :D

Gość nie no gdzie tam
130.000zł na meble i drobiazgi ? Musi byc bardzo drobiazgowa.

Gość głupi babsztyl
mogłabym na nią jeszcze gorzej powiedzieć, eh brak słów! może następne 100tys zł co? a w życiu, nie dam ani złotówki, to wstyd, że ona jest Polka

Gość ................loiujhygt
to nie jest jej konto ułomy!!!!!!! ktoś sobie jaja robi

tabsy ci odstawili? jak dobrze ze istnieja tacy ludzie jak Alicja tysiac o kim by sie gadalo? kogo gnoilo? sama sie zgnoila wywlekajac gachów ,nieslubne bachory i robiac medialny szum z tytulu bycia pusta tania puszczalska] ludzie 'istnieja' w tv dzieki takim bezzyciowym ciulom jak wy :) to co kto robi to jedno ale to co inni obgaduja to drugie, to nie ona ma problem ale wy. zajmijcie sie swoim zyciem i patrzcie na wlasne wybory zamiast zajmowac sie cudzymi

Gość nie no gdzie tam
Na onecie tez robia sobie z niej jaja ? No to bedzie nastepna sprawa ;)

Gość wy naprawde jestecie tak glupi
czy tylko udajecie? Alicja Tysiac dostala odszkodowanie za to, ze panstwo polskie nie potrafi przestrzegac prawa, ktore samo ustanowilo. Ustawa antyaborcyjna przewiduje ze kobieta ma PRAWO dokonac legalnej, bezplatnej aborcji w przypadku zagrozenia zycia i zdrowia. Alicji Tysiac tego ustawowego prawa odmowiono mimo ze jej zdrowie zostalo narazone. czepiacie sie ze mogla nie uprawiac seksu, idac ta pokretna logika przestalibyscie leczyc chorych na raka palaczy, ofiary wypadkow drogowych czy np kogos kto sie topil: po co palil, jechal samochodem czy lazl do wody? mogl siedziec na dupie w domu, nie mialby problemu. Teraz dzieki moherowym lekarzom (moherowym tylko na etacie, bo prywatnie skrobia na potege) kobieta jest prawie niewidoma, a te 130 tys to jest gowno w porownaniu do jej straty; wiekszosc z tej kwoty pewnie poszla zreszta na prawnikow i dojazdy na procesy. myslcie troche, to nie boli. Ktos chetny zeby oslepnac za te marne 130 tys?

Gość nie no gdzie tam
Dobrze ze jest slepa, gdyby przyjzala sie sobie w lustrze to jeszcze by dostala ataku serca, i szukala by chaka na swojego lekarza rodzinnego , ze niby nie skierowal do kardiologa hhehehheheh

To, co ktoś robi we własnych 4 ścianach mnie nie interesuje, ale raczej to ona sama zrobila zamieszanie wokol siebie] zrobila sama? jakbyscie nie podchwytywali tego tem,atu toby goowno zrobila anie zamieszanie :O to wy podniecacie sie jej zyciem, jej slowami, jej decyzjami, itd :O ZAL.PL