Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikołajka187

Najmłodsze Mamy

Polecane posty

Gość Mikołajka187

Witajcie Dziewczyny :) Chciałabym się dowiedzieć jakie są najmłodsze Matki i Kobiety w ciąży na tym forum. Dodam że mam 17 lat;)

Gość Kwiatuszek17
Hej! :-) Tez mam 17 lat i jestem w ciąży. :-) Termin mam na 10 kwietnia. :-)

Gość dupa jasiu pierdi stasiu
Kwiatuszek z czego sie tak cieszysz ? Bo nie widze powodu.

a ja widzę powód zdąży zobaczyć jak jej wróci z dyskoteki bo nie będzie ślepa ze starości

Gość a z jakiego powodu
obrażasz kobiety które urodziły pozniej?

Gość werkaa
bo campari to taki kafeteryjny ćwok...olewajcie jej wpisy

Gość czemu od razu w was ten jad
? nieważny jest wiek matki, ale jej miłość i należyte wychowanie dziecka!

Gość czemu od razu w was ten jad
werkaa, z tego co zauważyłam to dla Ciebie wszyscy są ćwokami...na innym topiku pisałaś to m. in. o jagodzie...jest tu dla Ciebie ktoś kto nie jest ćwokiem? weź trochę zluzuj, bo nawet nie znasz, więc nie masz za dużo do powiedzenia

Gość do campari
czego gratulować, tego, że w tak młodym wieku dawałaś dupy bez zabezpieczania się. Dawać to umiałaś a już na temat antykoncepcji to nie douczyłaś się.

do campari czego gratulować, tego, że w tak młodym wieku dawałaś d**y bez zabezpieczania się. Dawać to umiałaś a już na temat antykoncepcji to nie douczyłaś się. wiedziala jak dac i wychowuje, czesto starsze kobiety zamiast wychowac zostawiaja dziecko na smietniku czy w piecu pala. wazne ze wychowuje i kocha!!!

a co wam do tego, że ktoś się cieszy z ciąży w wieku 17 lat ? różne są obyczaje i ludzie . więcej tolerancji . To, że dla was to niedorzeczne to nie znaczy, że dla innych także .

Gość ale mi laska
laskę robi, ze wychowuje własne dziecko, a co do tego co starsze robią, to muszę ci powiedzieć, że są też młodsze co nie dają w tym wieku i uczą sie dalej, nie brałaś tego pod uwagę i do tego nie umierają z braku dawania dupy w tym wieku.

mikolajka - mam 19 lat i jestem w 4 miesiacu ciazy na poczatku wiadomo bylam przerazona mimo tego ze zawsze chcialam i lubialam dzieci ... naszczescie mam wsparcie rodziny .(nie finansowe ale psychiczne itd ) i ojca dziecka ... a w lipcu bede szczesliwa zona ;) tak dla informacji mowie ze slub nie przez dziecko bo zareczyny byly wczesnej i planowany slub byl za rok ....jestem z moim narzeczonym juz albo i dopiero 3.5 roku Pozdrawiam wszystkie mlode mamy i zycze powodzenia bo napewno sie przyda ;)

dziewczyny - wiek matki nie ma znaczenia. ważne jest to jak podchodzi do ciąży i macierzyństwa.

Gość serdecznie gratuluje
:) i wszystkiego dobrego :)

a co zazdraszczasz ty stara dupo ja mam dziecka dorosłe już prawie a ty nie masz pewno jeszcze w ogóle bardzo dobrze zrobiła i tyle a o zabezpieczaniu wiedziałam ale nie chciałam widocznie

Gość zalezy czy stacccc
zależy czy stać na to dziecko, bo jeżeli rodzice pomagają w wychowaniu i finansowo to ma znaczenie, bo nie sztuka dać dupy i być z dzieckiem na utrzymaniu rodziców. W ten sposób to postępuje najgorsze badziwie. A mam w bliskiej rodzinie kogoś takiego, gdzie dziecko wychowują dziadkowie i takie matki winno się za "cipę wieszać na słupku".

tak mi się przypomniało. był kiedyś topik o ciąży w młodym wieku czy cos podobnego, nie pamiętam dokładnie. ale w pamięci zapadł mi jaden z wpisów, w którym dziewczyna opowiadała o nastolatce która urodziła dziecko. i zadziwiła wszystkich w szpitalu bo bardzo dbała o dziecko, zajmowała się nim super a przy tym była najlepiej zadbaną pacjentką na oddziale. mi nie przeszkadza że ktoś ma dziecko w wieku 17 lat - tylko żeby to dziecko nie leżało później np. na śmietniku.

zalezy czy stacccc - spotkałyśmy się chyba na topiku o drugim dziecku:) zajrzyj i przeczytaj co ci napisałam:)

no właśnie byle nie leżało na śmietniku!!! nie ważne ile ma się lat ważne żeby kochać i dbać

Gość ta matka co sama wychowuje
na śmietniku to i tak mało tych dzieci leży bo zazwyczaj dziadkowie się nimi opiekują, mnie chodzi o to, że te dziewczyny mają same się nimi opiekować i na nie zapracować, bez pomocy swoich rodziców. Bo nie sztuka zrobić, sztuka wychować.

Gość Kwiatuszek17
Nie wiem wogole po co niektóre wpierdalają sie w czyjeś życie skoro nie znają sytuacji! :-/ U mnie w rodzinie nikomu nie przeszkadza że jestem w ciąży i że będę mieć synka, wrecz przeciwnie- cieszą się! :-) A dziecko to nic innego jak sama radość! Mam dwie siostry 4 i 5 lat więc wiem co mówie! :-) I jak niektóre z was chcą się czepiać to nie wiem po co wchodzą na to forum!!! :-/

o dobre spostrzeżenie. ale to nie dotyczy jedynie nastoletnich matek bo są też i starsze które piją i nie wiadomo co jeszcze wyprawiają i też dziadkowie wychowuja dziecko.

Gość wiecie co mnie wkurza
Ze matek po 40 jakos nikt nie krytykuje, a przeciez zarowno pozne jak i wczesne macierzynstwo ma swoje plusy i minusy. Ja jestem zdecydowanie za WCZESNYM mimo, ze nie jestem zadną patologią, za kilka miesiecy koncze studia, pracuje, ale dzieci jeszcze nie mam. Poza tym te dziewczyny nie zalozyly tego tematu po to zebyscie trajkotaly czy one powinny miec te dzieci czy nie, wiec dajcie im spokoj, niech sobie miedzy sobą na spokojnie gadają.

Gość sie nie dajeeeeee
tu nie chodzi o wpieprzanie się w czyjeś życie, tu chodzi o to ,że gówniary dobrze nie umieją alfabetu ale dupy to już umieją dawać i wiedzą po co noszą cipę.