Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikołajka187

Najmłodsze Mamy

Polecane posty

Gość kafeterianka daj spokoj
Po co sie im tlumaczysz, to Twoje zycie i najwazniejsze ze jestes szczesliwa :) Swoją drogą pozazdroscic ze jestescie razem od tak wczesnej mlodosci :) A seks to seks, skoro mieliscie potrzeby... Wazne, ze dziecka w wieku 14 lat nie mialas bo to to juz by bylo przegiecie. A swoją drogą, uwazam ze w seksie nastolatkow nie ma nic zlego o ile sie zabezpieczają ( kiedy nie chcą miec dzieci) . Kazdy czlowiek ma jakies swoje potrzeby seksualne i jest sprawą naturalną, że dąży do ich zaspokojenia!

Gość Kafeterianka252
No właśnie! Już naprawde nie mogę tego słuchać, jaka ja to jestem okropna, zaraz ze dziwka powiedzą! CHAMSTWO!

Gość do Kafeterianka252
masz rację możesz zrobić ze swoim życiem co chcesz, możesz swoją cipę rozwalić na pół wsi, ale nie pieprz głupot, że dawanie w wieku 14 lat to jest normalne. I przestań się tym chwalić, bo każdy normalny człowiek ciebie wyśmieje, to jedynie ktoś kto lubi dawać w tym wieku ciebie zrozumie. Ale to są wyjątki, bo na szczęście w naszym kraju mamy młodzież uczącą się, kończącą po kilka fakultetów na studiach, nie wiem czy wiesz co to znaczy studia, a nie pieprząca sie mając 10 lat.

Gość Kwiatuszek17
Widzę że niektóre z pań to ładnie się nudzą, osądzając innych. Byście się zajęły sobą. A z chłopakiem z którym wpadlam jestem od 5 lat. I ma on 22 lata, więc umie zapracować na dziecko! Niektore myślą że jak dziewczyna jest w ciąży mając 17 lat to dała dupy byle komu, ale niektóre młode dziewczyny mają rozum, a to że zdażyła sie wpadka to trudno, stało się i trzeba umieć być konsekwentnym! I w sumie cieszę się z tego jak się stało. :-D Już kocham moje dziecko i bardzo na nie czekam! :-) A lepiej mieć te dziecko i je kochac, niż je zabić (usunąć) na samym początku ciąży! :-|

Gość Kafeterianka252
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!! NIE NO WYMIĘKAM NORMALNIE!!!!!!!!!!!!!

Gość Kafeterianka252
Dokładnie kwiatuszek. Już myślałam, że sama jestem z tymi obrońcami cnoty.... phi

Gość ja nie moge normalnie
CO MA SEKS DO STUDIOW I WYKSZTALCENIA???? TO WYKSZTALCENI LUDZIE WEDLUG CIEBIE NIE UPRAWIAJĄ SEKSU??? blad, zaczelam jak mialam 15 lat, dzis skonczone dwa kierunki na renomowanej uczelni. W przyszlym roku biore sie za doktorat. I gdzie niby ma zastosowanie Twoja teoria?

Gość a reszta sie uczyyyy
znalazły się dwie co dały i teraz nawzajem wspierają

Gość do ja nie moge normalnie
o proszę jaka mundra, trzeba było być mundrym w wieku 15 lat i nie dawać tak ja inne

Gość Kafeterianka252
Normalnie idioci się wypowiadają na tym forum!!! zazdrościsz? Seksu ci brakuje??????

Gość do ja nie moge normalnie
ma i to duzoooo, a tobie daleko do tego, bo w wieku 15 lat to tylko idotki daja

a, dodam ze tak jak u Kwiatuszka partner dzis jest moim mężem i nigdy nie robilam tego z nikim innym. Dzieci nie mamy, wiem co to antykoncepcja. Jesli sprawia Wam to przyjemnosc to obrzucajcie blotem ludzi, ktorzy wczesnie to zrobili ale nie piszcie, ze Ci ludzie nie zdobywają pozniej wyksztalcenia! Wiekszej bzdury w zyciu nie slyszalam!

Gość juz lezy i czeka
wiesz co, mało to chłopów na tum świecie żyje, aby narzekać na brak seksu, samca zawsze można znaleźć do wsadzenia, nie bądź śmieszna.

Gość Kafeterianka252
Jejku!!! Jak ktoś chce sie bzykać to niech to robi !! Jego sprawa, czy się zabezpieczy czy nie, z kim to zrobi , kiedy i gdzie! Zaczynacie już mnie wqrwiac! !!!

UPS, przepraszam - jak u KAFETERIANKI, nie u kwiatuszka oczywiscie :) Osoba, ktora najgorliwiej krytykuje seks nastolatkow ( bo mimo, iz pod wieloma nickami widac jak na dloni ze to 1 osobnik) ma jakis problem ze sferą seksualną w swoim zyciu. Wspolczuje, bo ja od 14 lat mam fantastyczny seks, i co z tego ze z jednym facetem i ze zaczelam wczesnie.

Gość nie mogeeee
wgurwiac to na pewno ty to zrobiłaś ze swoją matką, bo jakbym miała taką córkę toby się wstydziła że takie coś w ogóle wychowałam. A tak naprawdę to szykuj się na babcię, bo jak ty bzykałaś się mając 14 lat tyle lat temu to twoje na pewno w wieku 10 lat się będzie bzykać, bo to jest genetyczne.

Gość Kafeterianka252
Dokładnie;)

Gość Kafeterianka252
Do---> nie mogeeee- no właśnie, tak, zgadłeś!! bzykam się z matką! Nie no, mi już ręce opadają...

Gość nie mogeeee
czytaj dokładnie, nie ma to jak skończyć szkole na 4 klasach podstawówki, chodzi o to, że matka na pewno sie wstydziła mając taka dającą corkę, bo to nic radosnego, jak sie dziecko w wieku 14 lat puszcza.

Gość Kwiatuszek17
I NIEKTÓRE z pań niech się wezmą za pilnowanie swoich dzieci, bo jeszcze wpadna w wieku 14-17 lat byle jak i byle z kim. A nie prawią tu jakieś pierdolone morały! Ehh... Szkoda gadać!

Gość Kafeterianka252
jeżeli twoim zdaniem uprawianie seksu w 2 klasie gimnazjum, z jednym i tym samym mężczyzną, którego darzy się uczuciem to "puszczanie się" nic tylko pogratulować.

Gość Kafeterianka252
Żałosne, na prawawde...

Kafeterianka, nie dyskutuj z tym zakompleksionym, nieszczesliwym i niespelnionym osobnikiem bo po prostu nie ma to sensu. My mamy fajne zycie erotyczne, krzywdy naszym seksem nikomu nie zrobilysmy wiec nie ma sensu sie tlumaczyc. I tak nigdy nie dotrze. Jestesmy po 4 klasach podstawowki, dawalysmy 500 chlopom, mamy pochwy wielkosci wiadra itp itd NIECH MU ( czy jej) BEDZIE :) Skoro ma sie z tym lepiej poczuc :) Proponuje dac sobie spokoj z dalszą dyskusją. Szkoda nerwow a poza tym rano musze wczesnie wstac do pracy, wiec dobrej nocy (prawie) wszystkim zycze :)

Gość Kafeterianka252
Czyli wg was, jesli bzykałam się w wieku 14 lat to jestem diwką bez szkoły? A to was zadziwie, skończyłam szkołę, zdałam maturę, zrobiłam kosmetykę, mam dom, pracę, męża, szczęśliwe życie, stać mnie na wiele. IDIOCI!!! spadam stąd... nie mogę tego czytać.

Gość Kafeterianka252
do-> ja nie moge normalnie- hehe, masz rację, hołota to hołota:) Ja spadam na papieroska Dobrej nocki ci życzę;)

Gość na tym polega dupczenie
a dzieckiem zajmowali się rodzice i do tego utrzymywali finansowo,

Gość Kafeterianka252
Tak, dokładnie;)

Gość Kwiatuszek17
A po drugie to na tym forum miałyśmy się dzielić tym jakie jesteśmy szczęśliwe z naszych pociech! A nie żeby czytać że w tym i w tym wieku nie powinno się uprawiać seksu, to sprawa inwidualna!!!

Gość dobra cala rodzinaaaa
i co, może jeszcze mamusia pilnowała aby facet równo dupczył i zaspokoił, no bo córcia później mogłaby z powodu złego seksu wpaść w nerwicę.

a ja mam 8klas i kurs tanća :P i zaczelam dawac jak 16 lat miałam, a tak powaznie to zal tych podstarzałych dewot :D dajcie dziewczynom spokój. Męzem domem i dzieckiem sie zając, a nie taki fajny topik zaśmiecac :P kwiatuszek chętnie bym sie do Was dołączyła ale jestem ciut sztarsza.... chyba ze nic przeciwko nie macie...