Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikołajka187

Najmłodsze Mamy

Polecane posty

Gość lokm;ko
wszelkie docinki,wyzwiska uzasadnia powiedzenie że u kogoś w ogródku zobaczysz malutki kamień ale u siebie wielkiej skały już nie..każdy każdego ocenia,prawi mu morały-ale sam nie bardzo wie jak ma żyć.. mnie nie interesuje ile dziewczyna ma lat-czy wpadła czy zaszła w ciążę z milości czy 1000 innych powodów-tylko jeśli już jest tak młodą matką-niech dorośnie do swej roli i wychowa dzieciaka jak należy-wspierana przez rodziców lub ojca dziecka. bo naprawdę urodzić to żadna sztuka ale wychować to niesamowite wyzwanie..do osób które chamsko krytykują młode matki-ludzie poprostu zajmijcie się swoim życiem,swoim łóżkiem a nie czyimś-nie znacie danej osoby ale wypisujecie na jej temat stek bzdur jakbyście ją znały na wylot.

Gość takie tam gadanie...
mnie tam smieszy jak laska majac 17lat stwierdza, że dziecko było zaplanowane. Bo znaczy to, że albo kłamie i wpadła albo jest tak ograniczona, że poza rola matki nie widzi dla siebie miejsca. I tak źle i tak niedobrze. Do tego twierdzenie, że uprawienie seksu w wieku 14lat to normalka...W tym wieku człowiek przeżywa pierwsze pocałunki, pierwsze przytulania a tu laska pisze, że w tym wieku już seks uprawiała- szok! Co z tego, że facet został jej mężem- jak dla mnie zarówno on jak i lask amają nie po kolei w głowie. A gdyby zaszła w ciąże?? Przeciez trzeba się z tym liczyć uprawiając seks. Dla mnie żenada. No i te hasełka młodych matek o odchowanych dzieciach, o ślepych, starych matkach...Głupie to takie. No ale czego się spodziewać..Tyle w temacie. Dalej sobie słodźcie jakie te wasze dzieciątka zaplanowane i jakie jesteście szczęśliwe:)

Gość Kwiatuszek17
Lola8888- a zapraszam, zapraszam. :-)

Kobiety dajcie nam porozmawiac samym ... o naszych problemach i radosciach ... nie trzeba nam waszych komentarzy !!! znajdzie sobie Topiki w ktorych mozecie porozmawiac o swoich problemach a nie o czyiś ... Ile jest nas nastoletek w ciazy na tym topiku ? odpowiadajmy tylko na nasze komentarze i wypowiedzi a reszte poprostu nawet nie czytajmy ;)

Kobiety dajcie nam porozmawiac samym ... o naszych problemach i radosciach ... nie trzeba nam waszych komentarzy !!! znajdzie sobie Topiki w ktorych mozecie porozmawiac o swoich problemach a nie o czyiś ... Ile jest nas nastoletek w ciazy na tym topiku ? odpowiadajmy tylko na nasze komentarze i wypowiedzi a reszte poprostu nawet nie czytajmy ;)

hej Wam ;) urodziłam w październiku mając jeszcze 19 lat, teraz mam 20 i cudeńko półroczne. nie chce mi sie czytać całego topiku bo jestem tu przelotem, ale jedna rada- totalne ignorowanie ociekających jadem mamusiek- demonów bardzo niespełnionych w życiu, ale spełnionych na kafe :D bo inaczej Wam topik upadnie, a fajnie tak pogadać o problemach, bo na pewno macie je inne niż na topiku "Mamy po 40 i później" więc powodzenia i przede wszystkim cierpliwości w "dorabianiu się" ja byłam cierpliwa i już mam z mężem własne mieszkanie za które sami płacimy bo mąz pracuje, a ja ode do pracy za miesiąc i dajemy radę. Olcia grzeczna i cudowna, ja szczęśliwa, od października na studia... Życzę Wam by i Wam się tak fajnie ułożyło. I żeby dzieciaki zdrowo rosły :) pozdrawiam

ja tez mam teraz 19 lat , rodze w pazdzierniku i na mieszkanie bedziemy sami placic z moim przyszlym mezem ... w maju pisze mature i na studia zaoczne ide za rok abym mogla sie zajmowac dzieckiem i za rok tak samo chce sie podjac jakiejkolwiek pracy bo wiadomo ze jak dopiero zaczne studia to nie mam co liczyc na dobrze platna prace ... ale zawsze to cos pomoge mojemu M

kamila to masz identycznie jak ja! też pisałam maturę z brzuszkiem, a termin na październik :) czyżby po studniówce nie poszło? ;) będzie dobrze kochana ;)

Gość MamciaDwochSynkow
Hey! Ja mam 22l no prawie... Mam dwoch cudownych chlopakow, z pierwszym zaszlam w ciaze krotko po mojej 18nastce, wiadomo wpadka, zabezpieczalam sie, ale mi nie poszlo... Drugie, planowane- nie chcielismy duzej roznicy wieku miedzy rodzenstwem, jak to u nas bylo. Ja dorabiam sobie, maz ma stala prace, mamy swoje mieszkanko i sami sobie radzimy:d Co do czepiania sie mlodych matek, zawsze sie widzi na kims co zle i co komu nie pasuje...niestety tego nie da sie zmienic:(

ja tez uzywalam zabezpieczenia ale jak widac nigdy nie ma tej 100% pewnosci ... ale i tak zawsze chcialam ( pomomo ze nie moglam chciec) byc mloda mama ... zreszta u mnie to rodzinne w tym wieku ;) jakos tak sie uklada dowiedzialam sie o ciazy w walentynki a termin mam na moje urodziny wiec tak naprawde to 19 skoncze w pazdzierniku 4sz4 powiedz mi jak wyscie zdobyli mieszkanie ... mieliscie juz wczesniej, braliscie kredyt czy rodzice czy sami mieliscie tyle kasy ??

Gość Kwiatuszek17
Hej! :-) To ja jestem chyba jestem tu najmłodsza. Mam 17 lat. Termin porodu mam na jutro. :-) W październiku kończe 18 lat. Z USG wynika że będe mieć synka, Piotruś. :-) To była wpadka, troche wcześnie, ale trudno. Mieszkam z rodzicami, bo chłopak okazał się nieodpowiedzialnym guwniarzem mającym 22 lata. :-( Raz mi dal ok. 1500 zl. i kazał mi wszystko do małego kupić. Kupiłam tylko najpotrzebniejsze rzeczy na początek. Na szczęście dostałam dla małego ciuszki i wuzek. Ale ja tego tak nie zostawie, on tego pożałuje. :-( Ale teraz nie mogę martwić sie tym dupkiem, w każdej chwili Piotruś się pojawi i będe musiała sie nim zająć. :-) Skąd: Wielkopolska Wiek: 17 lat Płeć: chłopiec T. porodu: 10.04.2010 r. Imię: Piotruś

Co za palant !!! ale masz racje nie przejmuj sie teraz ... a zycze Ci aby Piotrus wdal sie oczywiscie w mamusie ;) i zebys sobie poradzila ;) Jak juz bedzie maluszek z Toba to jak znajdziesz chwile to podziel sie wrażeniami ;) Powodzenia i duzo sil :)