Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikołajka187

Najmłodsze Mamy

Polecane posty

Kwiatuszek - twoje siostry są w wieku moich dzieciaków:) to będziesz miała opiekunki do maluszka;) pewnie nie moga się doczekać dzidziusia:)

Gość Kafeterianka252
Wieciec o? Jak tak czytam, jak piszecie, że dziewczyny "dają du**" to zał mi was... To nie są przecież jakieś diwki za piwo... Może one kochały się z miłość i po prostu wpadły. A poza tym autorka nie prosiła o komentowanie która co źle zrobiła... Ludzie... trochę kultury...

Gość sie nie dajeeeeee
bo 40 się nie krytykuje, bo w tym wieku to byłabyś zdziwiona jakbyś zobaczyła cnotliwą kobietkę, ale w wieku 15-17 lat to winnaś posiadać jeszcze cnotę, z tego względu, że czas powinnaś poświęcać na naukę a nie na pieprzenie się.

Gość sie nie dajeeeeee
od kiedy to miłość polega od razu na daniu dupy

Gość Kafeterianka252
Kurcze, jak się kogoś kocha to jest się z nim blisko, tak?

Gość sluszna racjaaa
zgadza się, ja ze swoim mężem dopiero po dwóch latach znajomości współżyłam. Owszem kochaliśmy się, ale nigdy nie doszło do aktu seksualnego.

Gość wiecie co mnie wkurza
o, prosze bardzo Do : sie nie dajeeee - ladny poziom sobą reprezentujesz, nie ma co. Przy takim slownictwie Twoje mądrości jakoś tracą w moich oczach jakikolwiek szacunek. Jestem pewna, ze niejednej takiej mlodej matce nie dorastasz do pięt. Zero klasy.

Gość Kafeterianka252
A poza tym, to ich sprawa, jak mają ochotę to niech zaciążają, wam nic do tego.

Gość wiecie co mnie wkurza
Kafeterianka - mądrze prawisz ;)

Gość sie nie dajeeeeee
to w moich oczach nie mają szacunku młode 17 letnie matki, bo jak ich widzę to ma wrażenie, że wszystkich facetów na dyskotekach zaliczyły, bo jak można być na tule pustym, żeby zaliczyć wpadkę i do tego być na utrzymaniu swoich rodziców razem z dzieckiem.

otóż to - niech się każdy zajmie sobą. mi się parę razy dostało na kafe za to że mam dzieci rok po roku albo że mam troje dzieci. i olewam to.mnie tam nie obchodzi co robią inni - nawet w wieku 17 lat.

Gość Kafeterianka252
sie nie dajeeeeee obrażasz innych. Ja straciłam dziewictwo w wieku 14 lat z moim obecnym mężem. On był moim pierwszym, jesteśmy ze sobą 11 lat. dalej bardzo się kochamy. Więc nie mów, że każda dziewczyna, która szybko rozpoczyna współżycie jest dzw**!!! Szanowałam i szanuję swoje ciało.

Gość ewewe
Juz pomijajac to czy mlode matki sa ok czy nie to smieszy mnie jak ktos wielce porzadny krytykuje taka 17nastke bo np wpadla a sam w tym wieku juz wspolzyl i mial szczescie. Wiec to ze mialyscie wiecej szczescia nie znaczy ze jestescie lepsze, tez ''dawalyscue dupy' :P

Gość zalezy kogo dotyczy
może i ty olewasz, ale jak moja siostra ma córkę z trójka dzieci na utrzymaniu mając do tego 1 tys. zł emerytury to nie olewa, tylko klnie córkę, że latawica, narobiła dzieci, które owszem nikomu nie są winne, ale ona jako matka winna sobie kołkiem zatkać i nie dawać jak głupia.

Gość glupie tłumaczenieee
w dawaniu nie ma szczęścia, w dawaniu należy się zabezpieczać, a jak się nie umie to się nie daje, chyba zrozumiałe. Przestańcie sie głupio tłumaczyć, że, żeście wpadły, porostu żeście sie źle zabezpieczały.

Gość do Kafeterianka252
w wieku 14 lat, o ... nie mogę, ale dupczyło... i to mogę ci powiedzieć w oczy, twoim mężem winna się prokuratura zając za deprawowanie ciebie jako dziecka.

Gość Kafeterianka252
Kurcze, mówicie, że ONE dawały, a faceci to co, dzikusy jakieś hamować się nie potrafią? JA nigdy się nie zabezpieczałam i nie jestem w ciąży.

Gość do Kafeterianka252
ty szanowałaś w tym wieku swoje ciało, przestań babo deprawować inne dzieci, bo jak ciebie przeczytają to zaczną w wieku 9 lat dawać, bo ty już tyle lat temu byłaś do przodu.

Gość i czym ty się chwaliszz
znasz to "jak suka nie da to pies nie wieźmie"

Gość Kafeterianka252
Ale do dzisiaj mam zajebisty seks kiedy i gdzie chce, z jednym i tym samym facetem. MAM SEKSU JAK LODU!!! I straciłam dziewictwo w wieku 14 lat i co, zazdrościsz mi, że mój 1. raz był cudowny, z miłości? Jestem wolnym człowiekiem i jak bede miała ochotę to sobie nawet palca w dupe wsadze!!! I CO CI DO TEGO??!!

Gość idę spacccc
bo jak czytam takie kur.... to aż mi niedobrze

Gość Kafeterianka252
A tak poaz tym, ja nigdy nie dawałam. To jak wy nazywacie, to jest seks. JA sie kocham, bzykam, ale na pewno nie daję.

Gość Kafeterianka252
Nie każda dziewczyna zaraz jest dziwką i daje na lewo i prawo. Wy też tacy cnotliwi jesteście, że innych krytykujecie i pouczacie? yhyyy, akurat

zalezy kogo dotyczy - no właśnie olewam bo mi rodzice dzieci nie utrzymują. i oczywiście masz rację jeżeli chodzi o sytuację twojej siostry i jej córki. ale jeżeli nas stać na troje dzieci to ja po prostu nie widzę problemu. i tyle.

Gość jeszcze nie dotarło do ciebie
to jest jeden huj tylko inaczej nazywany

Gość Kafeterianka252
idiota

Gość Kafeterianka252
nie jest jeden ch*j, dają to dziwki na ulicy.

Gość szalona babskooo
no przestań Kafaterianka dupczenie w wieku 14 lat 11 lat temu i ty uważasz to za normalne, chyba u ciebie z rozumiem coś nie tak. Zapewne ci twój mąż przesunął go w inne miejsce.

Gość Kafeterianka252
A co ty możesz o tym wiedzieć? Zrobiłam to i ch*j! , i jak bede miała taką ochotę to bede dawać komu chce i gdzie chce! BOŻE!! Zazdrościcie mi???Ze mimo wczesnego seksu mam zajebiście ułożone życie?