Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lenka_47

Czy są tu osoby, które inaczej niz tradycyjnie obchodzą Świeta Wielkanocne ?

Polecane posty

Gość Taaaa - ja wypierdzieliłam
Pozycja leżąca - do leżenia krzyżem rzecz jasna! Najchętniej pod jakimś fajnym kolegą z pracy :-P :-D

Gość Kulki pulki
Oj ja bym chciala chociazby w tym roku - jestem przemeczona i chetnie spalabym do 15 :-D ale coz niestety trzeba zrobic jesc bo dzieci beda plakaly ... i maze tez ;) Jutro zaczynam piec mazurka - w sobote babke piaskowe i strucka z makiem i ciasteczka. A zaraz ide myc podlogo w salonie, kuchni, przedpokoj, kibel i na dzis wszystko... dosc juz, wyzalilam sie :d

Gość Taaaa - ja wypierdzieliłam
Ano widzisz - czasami w życiu trzeba zadbać o siebie. Ja w tym roku po raz pierwszy zadbałam i tak mi z tym dobrze, że aż się spiłam jednym piwkiem :-D :-D

Gość Kulki pulki
ja tez strzele sobie co nieco mam w domu likier z melona... a co tam :p lepiej bedzie mi sie mylo podloge :) hehehe ale najpierw musze sie zmobilizowac i zaczas myc podloge :) .... szybki prysnic i spanko i wysuszyc wlosy.. co nienawidze why? nie wiem

Gość nie lubie ....
ja planuje na nadchodzacy weekend wiosenne porzadki. chcialabym kupic jakies dobre steczki z jagnieciny, ale nie jest powiedziane, ze beda w sklepie. tak zeby bylo troche tradycji wielkanocnej, takiej prawdziwie wielkanocnej, nie jakis szynki i kielbas prl-owskie ;)