Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

pewnie nigdy nie bede mial dziewczyny

Polecane posty

"off nie gadaj, potrafisz być chamski i brutalny, a laski podobno na to lecą" a do tego wysportowany i pełno kafeterianek na ciebie leciało mogłeś się spotkać może już by było po 1 związku :P

Gość Another Brick in the Wall
a ten cytat znacie: Mężczyzna nigdy nie zapomina kobiety, która go nie chciała poślubić; kobieta nigdy nie zapomina mężczyzny, który chciał ją poślubić. Marcel Pagnol

Gość
" kobieta nigdy nie zapomina mężczyzny, który chciał ją poślubi " ja miałam 6 lat, kiedy po raz pierwszy mi się oświadczono, nawet nie pamiętam, jak miał na imię :P on miał 4 :D subtelnie odmówiłam :classic_cool:

to może trochę cytatów z m. hłaski "... latanie jest jak kobieta i jeśli się ją kocha, to wtedy boisz się, że nie jesteś dosyć dobry dla niej i że nie starczy ci życia, aby się nią nacieszyć. Ale to czujesz tylko wtedy, jak naprawdę kochasz, bo nie obchodzi cię przecież, co powie czy pomyśli o tobie dziwka, z którą gdzieś tam śpisz, a rano wychodzisz na palcach, żeby jej nie obudzić i żeby już z nią nie gadać." "z każdej żony można zrobić kurwę. Nawet nie trzeba tego robić, one to już robią same. Kiedy z ich mężami zaczyna dziać się źle." " Boisz się żyć z kurwą powiedziała bo ci się zdaje, że możesz kiedyś mieć coś lepszego. Ale to nieprawda. Nie będziesz miał innej. Wszystkie są kurwami i wy wszyscy jesteście klientami. To jest miłość. Ale ty nie będziesz klientem. Będziesz alfonsem. A zresztą co ci za różnica." wyciągnąłem co smakowitsze z wikicytatów. więc znamy różnych autorów damsko-męskich cytatów tylko czego to dowodzi? :O 🖐️

Gość
Darker, mi serce złamał Zorro, gdy miałam 4 lata. do dziś się nie pozbierałam :(🖐️

" Boisz się żyć z k**wą powiedziała bo ci się zdaje, że możesz kiedyś mieć coś lepszego. Ale to nieprawda. Nie będziesz miał innej. Wszystkie są k**wami i wy wszyscy jesteście klientami. To jest miłość. Ale ty nie będziesz klientem. Będziesz alfonsem. A zresztą co ci za różnica." To je dobre, miszczu :classic_cool:

Gość KIEPSKA
Nudy w kółko powielane.Jak wam nie wstyd takie brednie pisać?Wasze matki są na pewno z was dumne!To też są k...????????????

Gość grfggg
pewnie nigdy nie bede mial dziewczyny i nie bedziesz mial