Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co najlepiej zrobiuc

w ciazy z zonatym facetem. czy mu o tym powiedziec?

Polecane posty

Czy lepiej usunac i nic nie mowic to dopiero 3 tydzien. On podejrzewa ale ja nie potwierdzam. Boje sie jego reakcji. Mam 25 lat. Czy to powinna byc tylko moja decyzja?

hehe :D powied,z napewno Twój kochaś porzuci żone a z Toba ucieknie w piekny zakątek Polski, wybuduje dom, posadzi drzewo i bedziecie zyli dlugo i szczesliwie :D :P

A czemu nie mówić? O_O Machną dzieciaka niech chociaż alimenty płaci.

Gość p p p p p p p p p p p p
jak sie nazywa koles?

Gość coś ty najlepszego
zrobiła zmarnowałaś chłopowi życie :( wstydź się

bo moze z moim starym jestes w ciazy.....

Gość moje więc rządzę-żal
jak jestes głupia to teraz masz! sorry , ale nie mam szacunku dla puszczalskich i w dodatku tych co dopuszczają się aborcji!!!!! Dla mnie jestes głupia, pusta 25 laska!

ja nie mam zamairu i nie mialam miec z nim dzieci. Nie chce wizac z nim swojej przyszlosci. I nie chce nic od niego. Tylko pytam tak ogolnie czy zachowac sie fair i go uswiadomic co do faktu. On sie domysla. No ale taka sytuacja jest bez wyjscia. Juz wole sama usuanc niz zeby on mial ta satysfakcje ze sam mi to zasugeruje

a on ma juz swoje dzieci??

Gość a facet
ma już dzieci? bo jeżeli nie to sie ucieszy

ma juz corke, jego zona nie moze miec wiecej dzieci. Ja nie chce miec on by chcial. ale to bez sensu by bylo

HELLOŁ!!!!!!!!!!!!! PUSTA @ !!!! a może zaczniesz w końcu myśleć !!!!!! przywołałaś na świat dziecko nie zabawkę tylko żyjącą istotę!!!!! co ty tu pierdolisz o zachowaniu fair , o jakieś pseudo satysfakcji???!!!!

Gość co w tym ma niby być
fair? Oboje robiliście? Jesteście dorośli? Oboje ponosicie konsekwencje. To jest fair. Albo nich dorzuca się do zabiegu, albo płaci alimenty. Żadna łaska

Gość a facet
przestań sie z nim spotykać,a dzieciątko wychowuj sama ,zobaczysz jaka będziesz szczęśliwa że je urodziłaś,nie bedziesz świata po za nią widzieć -nigdy nie wiesz co spotka Cię w życiu dalej ,może tak miało być ,pozdrawiam i głowa do góry 🌼

Chyba zaszłas z nim w ciażę, wiec pasowaloby :O Poza tym skoro nie chcesz sie z nim wiazac, to dlaczego sypiałas z żonatym? Chyab wiesz, ze sex wiąże sie z ryzykiem zajscia w ciaże??? A dlaczego masz usuwać?

No ok ale ok powiedzmy ze moge sobie pozwolic na dziecko albo na zabieg i nie chce zeby on ingerowal albo nawet wiedzial o tym. to pytam czy takie postepowanie jest w porzadku, mowie tutaj o nieuswaidomianu jego co do mojej decyzji i stanu rzeczy. Czy jednack powinnam powiedziec "jestem w ciazy kochanie co robimy" to wydaje mi sie zalosne. Myslicie ze to powinna byc moja decyzja? czy obopolna

Ciebie się powinno poddać steryliacji razem z mózgiem. Na matkę się nie nadajesz więc nie powinnaś mieć dzieci już nigdy.

pytasz sie czy zamordowanie swojego dziecka jest w porządku??????!!!!!!!!!

SKoro sypiasz żonatym facetem, z ktorym nie chcesz sie wiazać, ale świadomie rozwalacie jago rodzinę... więc powinnaś chyba mieć na tyle oleju zw glowie, zebyś sama o tym zdecydowała, czy masz powiedziec, czy nie..

On ma obsesje na moim punkcie, to on dzwoni dzien w dzien nie ja. Jak sie od kogos takiego odciac? Czarno to widze

rzuć się z mostu , tak się odetniesz na amen!

Gdybyś chciała, to potrafiłabyś "to uciąc" nie usprawiedliwiaj sie,b o nie jestes bez winy, tylko zastanów sie nad sobą.

WIEM! urodzę , podrzucę mu pod drzwi a sama sobie usunę mózg:D co o tym myślicie , będzie to fair , zadowolę wszystkich ?

Gość a facet
dziecko to DAR a Ty myślisz o zabiegu,jakim Ty jesteś człowiekiem ,już jeden błąd zrobiłaś spotykając sie z żonatym

ok popelnilam blad spotykajac sie z nim krzywdzac jego zone... Czy teraz gdy zdecyduje sie urodzic to dziecko nie skrzywdze nas obu? Przeciez ten czlowiek jest w moim zyciu wie o mmie wszystko. Mam mu powiedziec ze to dziecko jest kogos innnego? to juz naprawde bedzie pieknie o mnie swiadczyc. swiat jest maly. a co mam powiedziec temu dziecku ja dorosnie?? Ze znalazlam go w kapuscie?

ty potrzebujesz nie lada psychatry kobieto! nic nie kumasz!

pojebały ci się PRIORYTETY!

Gość ooh layla
Ja powiem tak - jesteś młoda, facet ma żonę, nie ułożysz sobie z nim życia. Sama jestem zwolenniczką zalegalizowania aborcji i pewnie w Twojej sytuacji usunęłabym ciążę, ale to tylko i wyłącznie Twoja decyzja. Wszyscy tutaj potrafią tylko krytykować i oceniać, a nie wiadomo jak sami by się zachowali, gdyby tak ułożył się ich los. Jeśli zdecydujesz się na usunięcie, nic nie mów facetowi, ale jeśli chcesz urodzić to dziecko, to nie ma innego wyjścia jak powiedzieć.

Gość usuń ciążę nic mu
nie mów, tylko z nim zerwij to chory układ

Po pierwsze. To nie Ty skrzywdziłaś jego żonę tylko on. Dla Ciebie to obca kobieta, nic jej nie obiecywałaś. A sprawa dziecka. Ty nie unoś się teraz honorem. Za późno na pokazywanie jaka to ja jestem niezależna. Oczywiście masz mu powiedzieć, że jesteś w ciąży. Wkurza mnie gdy kobieta podejmuje sama decyzję jakby to tylko jej dziecko było. Jak masz zachować resztki godności i szacunku do samej siebie? Idź i mu powiedz, że jesteś w ciąży i będziecie mieli dziecko i podjęłaś już decyzję, że sama je wychowasz. On oczywiście musi płacić alimentyi tyle. A jak on to powie swojej żonie i co się stanie potem to już niech on się martwi. Ty masz wychować dziecko. Zapewne sama zanim kogoś nie poznasz.