Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kapucha

kafe zeszło na psy... wysyp debili...

Polecane posty

Gość kapucha

Kiedyś bywałam tu bardzo często - kiedy miałam problem szukałam tu pocieszenie, rozmowy, zabicia czasu, chciałam się wyżalić, wysłuchac rad innych ludzi, nie wazne czy były one przychylne czy nie. Teraz? teraz nawet żal mi tutaj przesiadywać. Każdy topik uznawany jest za prowokacje. Kafe założono dla kobiet, by mogły podzielić się swoimi rozterkami a wiadomo jakie sa kobiety - one potrzebują rozmowy i wsparcia. A tu co? połowa to sfrustrowani faceci, którzy dniami i nocami przesiadują na kafe - tak jakby nie mieli swojego życia. Od ponad roku zaglądam tu średnio raz na miesiąc, wole porozmawiać z koleżankami, kolegami niż wysłuchiwać ze moj problem to prowokacja, ze jestem kretynką, idiotką, że moj poziom inteligencji rowna się zero tylko dlatego, że zapytałam co zrobić kiedy facet okłamał albo kiedy czuje ze moj związek się rozpada. Czy siedzą tu samo egoiści? czy siedzą tu same ofermy życiowe które nie potrafią zając się swoim zyciem? czy bawi ich i podnieca fakt sprawiania komuś przykrości? wydaje mi się że tak własnie jest... mam dosyć pytania sie o zdanie kobiet i otrzymywania odpowiedzi od zakompeksionych facetów - i zazwyczaj nie sa to normalne odpowiedzi...

Gość oooj zgadzam się
też mnie wkurzają te pokraki męskie, które nieproszone udzielają się w tematach :o

Tak to już jest. Jak w miłości. Najpierw kultura, miło i przyjemnie. Później .......ech szkoda gadać. Przydała by się moderacja która takie chamstwo by po prostu usuwała. I tych tematów to też trochę przydużo.

Gość oooj zgadzam się
swoją drogą nie wiem czego oni tu szukają, trzeba być naprawdę sfrustrowanym facetem żeby tu siedzieć..nie wyobrażam sobie,żeby normalny mężczyzna z własnej woli czytał te wszystkie typowo babskie wynurzenia-które dla mnie są ciekawe, bo jestem kobietą! bo lubię się żalić, bo mam liczne rozterki, wahania nastrojów i lubię o tym rozmawiać, jak wiele z nas. ale żeby facet wnikał w ten świat?

święta ida dzieci mają dużo wolnego :D 🖐️ a teraz autorko powiedz , ale tak szczerze ? o co ci chodzi ? Ale tak konkretnie , z przykładami ...

Gość no i juz 1 pokraka meska
przyleciala jak mucha do miodu idz okna pomyj facet jak nie masz co robic

Gość oooj zgadzam się
oczywiście, że i żeńskie pokraki tu występują! ale to forum dla kobiet, więc ma być kobiece! dziewczyny chcą sobie pogadać we własnym gronie, a nie użerać się z chamami...

Mogę mówić za siebie. Wnikam w Wasz świat żeby Was zrozumieć. Żeby ułatwić sobie codzienne kontakty z kobietami. Kafeteria to kopalnia wiedzy o kobietach :)

przyleciala jak mucha do miodu idz okna pomyj facet jak nie masz co robic" nie ma takiej opcji :D W pracy jestem do 15.00

Gość cytat :))z watku o sknerach
Regres moja nie ma czasu na pierdoły w postaci kafeterii

Mogę mówić za siebie. Wnikam w Wasz świat żeby Was zrozumieć. Żeby ułatwić sobie codzienne kontakty z kobietami. Kafeteria to kopalnia wiedzy o kobietach" nic dodać nic ująć :D Istna Wikipedia kobiecości ;)

Gość oooj zgadzam się
życie po życiu-Ciebie akurat nie znam, więc nie będę się wypowiadać na Twój temat.ale jest tu kilku facetów, którzy rozwalają dyskusje i żądzą się mimo, że nikt ich tu nie chce

moja nie ma czasu na pierdoły w postaci kafeterii " no ale jaki ma to związek z tematem ?

a nie lepiej było napisać wątek "Regres ty świnio nie pisz na kafeterii " :P Mów od razu że chodziło ci o to że przeszkodziłem wam w użalaniu sie i chciałem pokazać temat z męskiego punktu widzenia , co notabene nie było ci na rękę :P

Gość kapucha
a teraz autorko powiedz , ale tak szczerze ? o co ci chodzi ? Ale tak konkretnie , z przykładami ... a o to, że to babsie forum, kobiety mysla inaczej niz faceci i nie potrzebują uświadamiania na każdym kroku ze sa idiotkami i kretynkami. Kazdy ma inny problem, dla jednego zerwanie bedzie koncem swiata dla innego nieodwzajemniona pomoc - kafe mialo za zadanie pomoc, podpowiedziec, wesprzec a nie wyzwac, wysmiac i oczerniac innych ludzi a tak niestety teraz to wyglada. A Ty jestes tego super przykładem. Wszedzie Cie pełno, zawsze musisz wtracic swoje 3 grosze nawet wtedy kiedy kobieta prosi o pomoc kobiety. Jestes kobieta czy jak? Nie mam nic przeciwko normalnej rozmowie z facetami, nie mam nic przeciwko by i oni powiedzieli cos na temat danego problemu ale wlałabym zeby robili to w sposób kulturalny a nie wysmiewali sie i dogryzali, przy okazji robiąc z autorek kretynki. Czy to Was faceci rajcuje? czujecie się lepsi? rzucicie kilkoma żałosnymi tekstami "Ty idiotko, ty kretynko, " i myslicie ze jestescie najmądrzejsi? moze warto sie czasem zastanowic co piszecie... bo to co robicie nie swiadczy o waszej wspaniałej inteligencji a jedynie o braku kultury.

Gość kapucha
Mów od razu że chodziło ci o to że przeszkodziłem wam w użalaniu sie i chciałem pokazać temat z męskiego punktu widzenia , co notabene nie było ci na rękę Nie musisz pisać, bo ja znam Twoj pkt widzenia - wszystkie baby sa zalosne, ich poziom inteligencji rowna się 0 a ich problemy sa tak smieszne ze watro umilić sobie czas i się z nim ponasmiewac. To jest twoj pkt widzenia. A wiesz co? wolałabym ogadac z kobietami ktore maja podobne problemy, ktore sobie z nimim poradziły, ktore maja juz jakies doswiadczenie. Chyba ze Ty jestes kobieta i na wszystkim sie znasz najlepiej.

i nie potrzebują uświadamiania na każdym kroku ze sa idiotkami i kretynkam właśnie regres nie uświadamiaj idiotkom, że są idiotkami :)

przepraszam autorko ale ja tu nikogo nie oceniam i nie krytykuje sa tu debile ale ja do nich nie naleze pozdrawiam

nie potrzebują uświadamiania na każdym kroku ze sa idiotkami i kretynkami. " eeeeeee nie wszystkie :) ale skoro tak mówisz , że są ... kafe mialo za zadanie pomoc, podpowiedziec, wesprzec a nie wyzwac, " i naprawdę myślisz że zasada "głaskania po głowce" i mówieni będzie dobrze , jakoś to sie naprawi będzie wyjściem z sytuacji ? Czyli krytyki jako formy pomocy rozumiem nie przyjmujesz do wiadomości ? zeby robili to w sposób kulturalny a nie wysmiewali sie i dogryzali, przy okazji robiąc z autorek kretynki." wskaz mi gdzie tak było :) podaj konkretny przykład !!! rzucicie kilkoma żałosnymi tekstami "Ty idiotko, ty kretynko, " i myslicie ze jestescie najmądrzejsi?" i tutaj tez prośba do ciebie wskaż mi gdzie tak napisałem ? czekam :)

Gość kapucha
właśnie regres nie uświadamiaj idiotkom, że są idiotkami Witam w gronie idiotek Ike :) ble ble - nie twierdze ze kazdy taki facet jest - wiele razy trafiłam na naprawde mądre i zyciowe porady facetów. Ale sa tu tez tacy, ktorzy zamiast wnieśc coś sensownego do rozmowy wolą zrownać kobiete z ziemią i jeszcze ją podeptac.

właśnie regres nie uświadamiaj idiotkom, że są idiotkami Witam w gronie idiotek Ike no cześć idiotki:) ja niestety się nie poczuwam :) i za brak solidarności z wami bardzo przepraszam:)

Nie musisz pisać, bo ja znam Twoj pkt widzenia - wszystkie baby sa zalosne, ich poziom inteligencji rowna się 0 " radzę iść wydrapać trochę jaj :) lepiej na tym wyjdziesz :)

to nie kafe zeszlo na psy to coraz wiecej debilnych i powtarzajacych sie w nieskonczonosc tych samych "problemow " wywoluje cynizm

Gość kapucha
i tutaj tez prośba do ciebie wskaż mi gdzie tak napisałem ? czekam przeczytaj to jeszcze raz uważnie - odnosiło się to to facetów na kafe a nie konkretnie do Ciebie. Nie irytuj się tak. i naprawdę myślisz że zasada "głaskania po głowce" i mówieni będzie dobrze , jakoś to sie naprawi będzie wyjściem z sytuacji ? Czyli krytyki jako formy pomocy rozumiem nie przyjmujesz do wiadomości ? a kto mowi ze trzeba głaskac po głowce? nie lepiej napisać "facet pewnie nie chce z Toba byc, chciał seksu" niż np" facet cie wyruchal i pewnie liczy na wiecej, bo jestes pewnie glupia i nie da sie z toba normalnie gadac" - to nie jest Twoje zdanie do wiadomości ale tak wiekszość meskich wypowiedzi wyglada. przykładów bylo wiele, nie mam czasu na wyszukiwanie topików i meskich wypowiedzi. Ty za to spedzasz na kafe cale dnie wiec moze sobie poczytasz co wypisujesz?