Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kapucha

kafe zeszło na psy... wysyp debili...

Polecane posty

Gość kapucha
to coraz wiecej debilnych i powtarzajacych sie w nieskonczonosc tych samych "problemow " wywoluje cynizm wiec po co tu siedzisz i to czytasz?? problemy były, sa i beda zawsze takie same. Ludzie nie ucza sie na cudzych błędach, one zawsze bedą sie powtarzac. Jesli nie chce Ci sie tego czytac i odpowiadac na problemy to nie musisz - nikt Cie nie zmusza.

ja glownie opisuje tu moje problemy i komentuje o podobnych problemach do moich bardzo rzadko kogos krytykuje no chyba ze te wpisy sa wypisywane przez jakas durna osobe

Gość regres lubisz konkrety
wyjdz z topa bo meski punkt widzenia na damskim forum mnie nie interesuje ,chyba ze czujesz sie:gejem ,transem albo cos w tym stylu,bede chiala pogadac z facetami to sie spytam w rl co sadza a nie jakies homonieiwadfomo ,cytat o dziewczynie byl po to ,zeby usiadomisc ci ile czasu ty meski geniuszu tracisz na damskim portalu

a kto mowi ze trzeba głaskac po głowce? nie lepiej napisać "facet pewnie nie chce z Toba byc, chciał seksu" niż np" facet cie wyruchal i pewnie liczy na wiecej, bo jestes pewnie glupia i nie da sie z toba normalnie gadac" - to nie jest Twoje zdanie do wiadomości ale tak wiekszość meskich wypowiedzi wyglada." o ja pierd.... :D większość męskich wypowiedzi ? podaj chociaż 3 przykłady - cytaty .. tylko tyle chce , więcej nie oczekuje :D podaj chociaż jeden taki przykład na tysiące wpisów od mężczyzn i udowodnij mi że to większość :) Czekam ;)

wiec po co tu siedzisz i to czytasz??" kapucha no właśnie ;) po co ?

Gość no prosze bardzo .....
Nie trać wzroku na czytanie digitalnej twórczości debili z wysypu i nie masz problemu " powiedziala kolejna debilka podszywajaca sie pod inne niki i zakladajaca prowokacje na "poziomie" :)

to nie mnie przeszkadza tylko tobie to ty wyzywasz innych od debili wiec nie myl pojec problemy były, sa i beda zawsze takie same. Ludzie nie ucza sie na cudzych błędach, one zawsze bedą sie powtarzac. Jesli nie chce Ci sie tego czytac i odpowiadac na problemy to nie musisz - nikt Cie nie zmusza. to ze sie nie ucza to ich wybor .dla mnie jest oczywiste ze odpowiadam tylko tam gdzie chce i nikt mnie nie zmusza wogile nie rozumiem po co cos tak oczywistego podnosisz :D

wyjdz z topa bo meski punkt widzenia na damskim forum mnie nie interesuje ,chyba ze czujesz sie:gejem ,transem albo cos w tym stylu " to nie był najlepszy przykład z twojej strony badz co badz to tez faceci ;)

a na jaką cholerę wy czytacie wpisy od osób, które was nie interesują ??:D jak można zarzucać , że w jakiejś wypowiedzi pojawia się słowo "kretynka" jednocześnie zakładając lub popierając topik w którym widnieje określenie "debil" ??

ZS chyba nie do końca radzi sobie ze zjawiskiem zabrumiania

Zawsze szczery :D Zauważ jaka jestem dziś powściągliwa w pisaniu :D

Gość kapucha
regres wybacz ale nie mam czasu na siedzenie na kafe :D musze sie zajac swoim zyciem niz ublizaniem innym ludziom - gł kobietom :D weoslych swiat :) i wez sie za siebie:)

Sieć jest rozległa, skoro tutejsze porady Cie nie satysfakcjonują, przenieś się w inne rejony internetu. Bo chyba zauważyłaś, ze to żaden obowiązek tutaj bywać?

weoslych swiat i wez sie za siebie" Wesołych ;) ja juz jestem wzięty ;) przez fajną ,miłą , inteligentną i sexowną pannę :D

Gość tekst miesiąca
i nie potrzebują uświadamiania na każdym kroku ze sa idiotkami i kretynkam właśnie regres nie uświadamiaj idiotkom, że są idiotkami ike i regres -wasza logika mnie powaliła ,skoro to forum dla idiotek to po co na nie wchodzicie?: czujecie lacznośc duchową czy intelektualną ,gratuluje wszej meskiej logiki:PPPPP

Zs - są rzeczy ns niebie i ziemi, o którym nie śniło się filozofom. Może się więc zdarzyć zupełny brak nowych wpisów z sygnaturą "brum".

twoja logika za to nie powala nas wcale to, że idiotki występują, nie oznacza , że to forum jest przeznaczone tylko dla nich:) takie to proste:)

regres wybacz ale nie mam czasu na siedzenie na kafe musze sie zajac swoim zyciem niz ublizaniem innym ludziom - gł kobietom no no kapucha zgubila logike