Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kapucha

kafe zeszło na psy... wysyp debili...

Polecane posty

Widać wyraźnie że autorka jest żeńską szowinistyczną ..... nierogacizną :) Masz kobieto wyłączność na kafeterię ? To portal PUBLICZNY. Poszukaj albo załóż portal kobiecy z rejestracją, kartami członkowskimi i składkami i będziesz miała wyłączność. Mnie też się styl jazdy większości kobiet za kierownicą nie podoba. Ale nie żądam ich usunięcia z ulic. Jakoś sobie z tym radzę. Trudno.

"nie schlebiaj tak sobie, wykorzystuje jedynie w treningu pewnej osoby" dzisiaj wielki piątek, miej miłosierdzie ;-) "nie wiesz kiedy stosuje sie to slowo?" kiedy sie rozumie jego znaczenie?

zs forma rzeczywiscie do bani ale zgubienie to lagodna forma i mniej dosadna

brum I coraz mnie mniej jakby " brum jak ciebie mniej ? co otworze topik to brum ... wez sie za siebie i nie przegrywaj życia :P aha no i korzystając z okazji że mam was tu wszystkich :P chciałem wam życzyć : Zdrowych , Wesołych i radosnych Swiąt Wielkanocnych co byscie były i byli mokrzy w lany Poniedziałek nie przesadzcie z drapaniem jaj ( to nie do ciebie zs :P) Jednym słowem pomyślności :D 🖐️ :D

brum zs jest tak ostrozny ze nie odpowiada na tak osobiste pytania :D

zs forma rzeczywiscie do bani ale zgubienie to lagodna forma i mniej dosadna yeez, przypominam, ze twoj brak formy i tak jest dla takiej za przeproszeniem, kapuchy poza zasiegiem

Regres :D To, że jestem wszędzie jest grubą przesadą :D Grubą :D Wesłoych :)

ja tez zaraz znikam ide szukac kicajka Zycze Wszystkim Zdrowych Spokojnych Swiat

to ja udam kulturalną i podziękuję regresowi za życzenia:P wesołych świąt regres

Wesołych Regres! :-) (trochę sie martwię , co Ty będziesz doradzał na co drugim topiku po świętach, kiedy wszystkie jaja do wydrapania w PL będą już wydrapane) ;-)

Regres To, że jestem wszędzie jest grubą przesadą Grubą Wesłoych i caly czas ci to powtarzam, wreszcie zrozumialas, czas to zmienic

Zs - gdzies ostatnio czytalam, że zartaszająco wzrasta liczba ludzi nie potrafiących pisac ze zrozumieniem :D