Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cala ta kafe

ta cala kafeteria jest smieszna!!!!a zwlaszcza ludzie z czarnymi nickami

Polecane posty

Gość cala ta kafe

Dla mnie wszyscy z czarnymi nickami poza drobnymi wyjatkami to pajace i pozerzy,malo kto decyduje sie wypowiedziec w jakims kontrowersyjnym temacie lub nie zalozonym przez kogos z czarnym nickiem za to pod oslona pomaranczy hulaj dusza, i czego sie tak boicie ja was pytam sie???ze jak ujawnicie swoje prawdziwe oblicze to juz was nikt na kafeterii nie bedzie lubil:D???

Gość ladaco
no prawie

Gość najlepsze jest to, że
czarne nicki zawsze "trzymają poziom" , bo żeby sobie pobluzgać pisza na pomarańczowo, niejednokrotnie same ze sobą, ale "one się nie zniżają do tego poziomu , śmieszna pomarańczko" - standardowy tekst czarnych błahaha

to ze mamy czarne nicki jeszcze nie znaczy że czasem sobie nie poszalejemy jako pomarańcze:D bynajmniej ja tak mam:D

Gość besczelnie tzytzata marianna
mnie pod pomaranczem tez juz nikt nie lubi :o:p

Gość cala ta kafe
to zle ci sie wydaje:P

Gość najlepsze jest to, że
Jakie przelogowywanie ?? Wystarczy, że się wylogują, a po chwili zalogują ponownie, cała filozofia i trudnośc. Na placach jednej ręki można policzyć tych, co się nie boją wypowiedzieć zawsze pod czarnym nickiem, ale są potem ogolnie jechane przez wszytskich, juz z nickow nie bede wymieniac, ale do glowy na pierwszy ogien przyszly mi 3 czarne nicki

Gość cala ta kafe
tak dokladnie teksty w stylu'ty zalosna pomaranczko'to chyba najbardziej chamska i wulgarna odzywka czarnych nickow:Pbuhahahah

Gość cala ta kafe
wydaje mi sie ze te osoby chca zeby je tak wszyscy lubili tutaj jako te elokwentne, madre i powazane osoby,moze to wynikac z tego ze maja jakies kompleksy,tak samo jak pasztet siedzi na czacie i na pytanie'ladna jestes'? odpowiada ze tak:D

bo coś mi sie zdaje że sam/a należysz do takich osób :P ale anonimowo łatwo taki kontrowersyjny temat założyć :D

Gość cala ta kafe
jesli to do mnie bylo to ja nie mam czarnego nicku mialam kiedys ale mi sie znudzilo :P

a czemu nie założysz i nie staniesz sie tą uczciwą i zawsze wypowiadającą się na czarno?? Albo zamiast narzekać znajdź inne forum jest ich mnóstwo.

Gość cala ta kafe
a dlatego bo dla mnie to wsio ryba jaki to kolor chodzi o to ze inni sie nad tym spuszczaja:D

Gość ja nie mam potrzeby
sie dowartościowywać czarnym nickiem i wyrabiać sobie opinię na forum i nabijać liczniczek postow, jak mam coś pisać to piszę, kontrowersyjne, czy nie... co to za różnica ? Chyba jedyna jest taka, że tutaj jak ktoś coś kontrowersyjnego powie, to potem może mu zostać wypomniane jak ma stałego, czarnego nicka :) Ja nigdy nie miałam nawet czarnego nicka... Ale smieszy mnie, jak się zarzekacie, że nie piszecie na pomarańczowo :D a ten tekst "żałosna pomarańczko" faktycznie po prostu miażdży, cios w samo serce hahhaha