Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIE dla młodych latawic

Wkurzają mnie nastoletnie gówniary z wózkami. To solarówy i pustaki

Polecane posty

Gość kobiety w ciazy
pijace piwo w parku powinny po gebie dostawac

Gość znudzona24
niektóre to szybko muszą dorosnąć i faktycznie się zmienią tak, że dla dzieciaka zrobiłaby wszystko. dba i stara się no i o sobie nie zapomina, że szkołe trzeba jakoś skończyć i zadbać też troche o przyszłość. tu ważny jest kontakt z rodzicem byleby nie wywalił z domu :)

Gość rozwodnik bez dzieci
ja bym samotnej matki z bachorem nie chcial :O

Gość znudzona24
a co do chin to jak pierwsze dziecko jest dziewczynką to nie ważne jaki miesiąc - usuwają :/ pierwszym dzieckiem musi być chłopak dopiero po zgodzie na drugie może być dziewczynka. też troche kijowo ale sama zasada jednego dziecka jest dobra no chyba , że kogoś stać na wychowanie dwójki.... dziewczyny powinny sie szanować troche bardziej a nie idzie taka na impreze puści się z 20 i nie wie którego dziecko. Niech planują z głową !

Gość corka osiemnastolatki...
ja jestem dzieckiem urodzonym przez osiemnastolatke. I szczerze to jakbym miala wybor to chyba bym sie wolala nie urodzic (przynajmniej na ten moment, dzieci nie mam itp) niz przechodzic moje koszmarne dziecinstwo od nowa. Dzieki jej nieodpowiedzialnosci, egoizmowi mialam przerabane. Taka jest wiekszosc tych mamusiek . Mysla jak zlapac kolesia a potem ratowac wlasna du..., nigdy o dziecku. Sa wyjatki, ale niestety dosc rzadko spotykane.

Gość do rose
do rose!!! a ty czasem nie masz 18-19lat??? i jestes z pomorza??? a facet z malopolskiego??? znam takich jednych://///// a moze usunelas juz pierwsza ciaze???? taka jedna ma 18 mnostwo facetow za soba, byla w ciazy niedawno usunela i rzucila faceta, miala nastepnego a teraz lize sie zjakims starym kulawym i to wszystko dzialo sie prze 3 miesiace ..aha i ona twierdzi ze wszyscy jej zazdroszcza:/ sorry ale my przygotowujemy sie do matury, ale ona codziennie leci do huja i dupy mu daje :/

Gość znudzona24
dobrze żeby te dzieci nie robiły tego samego

Gość dziecko to nie zabawka
Tylko i wylacznie kontrola urodzen .Jak ktos sie nie nadaje nie powinien miec wcale dzieci nawet 1. Dziecko ma nie cierpiec bo to nie zabawka

Gość znudzona24
a pamiętacie o tym małym chłopcu co rodziców nie mogą znaleźć? czy to są rodzice?

Czytając niektóre z was, aż się gotuje... Niekiedy dorosłe kobiety, a z rozumem dziecka. Większość z was albo nie ma dzieci, albo nie czerpią już z niczego przyjemności...wiek nie jest wykładnikiem bycia dobrą matką, wręcz przeciwnie znam wiele młodych dziewczyn które mają dzieci i nic im nie można zarzucić...ale wy żyjecie w przekonaniu że trzeba mieć skończone x lat, mieć męża i stabilną sytuację życiową, niestety życie wszystko potrafi zmienić, nawet najgłębsze przekonania, ale wtedy najważniejsze jest to żeby stanąć na wysokości zadania...i wiek tu nie ma większego znaczenia...

Gość ranny julek
saviya bo dzieci powinno sie miec w stabilnym malzenstwie. dlatego nieletnie pindy nie powinny sciagac gaci przed facetami. seks nie jest dla dzieci

To stereotyp...mnóstwo przykładów kiedy to w stabilnym małżeństwie dzieci były katowane, głodzone, zaniedbywane...i powiesz mi że to jest dobre bo spełnia się kryteria...tak? Posiada się męża, pracę i wtedy już można rodzić dzieci? Sporo osób dorosłych jest zbyt niedojrzałych psychicznie do tego żeby zostać rodzicami...tak jak pisałam to nie wiek, a to co masz w głowie jest ważne...nie można wsadzać wszystkich do jednego worka, niekiedy młoda dziewczyna jest bardziej odpowiedzialna od tej niby dorosłej...

Gość ranny julek
ale nieletnie dziewczyny uprawiajace seks sa puszczalskie i nieodpowiedzialne

Gość ehhh nasze miasto
ale co powiecie taka 18 latka chodzi po miesci zaroasnych rodzicow ma, facetow wiecej miala anizeli diewczyna poukladaana po 20. usunela ciaze, a tearz znow ja widac ze starym typem i jeszcze sie chwali ze kazdy jej zazdrosci,bo "kochaja sie" bez zabezpieczenia, jakies anty tam bierze,ale facet mysli ze jak z dziewica sie bzyka to nie musi sie zabezzpieczac bo w ciaze nie zajdzie!! facet 27 lat a mozg 10latka:/ a ona go namaiwa, facet bez kasy, i co po raz drugi usunie? co na to rodzice, umie osaczac klamac aaa i wszystlo by mu dala byle by z nia byl:/ w ciagu 3 miesicy 3 faceci i sex z nimi usunieta ciaza:/ czy taka moze kochac? chwali sie jaka to zakochana planuja slub dzieci wszystko! laska 18 a facet 27lat , z dala tu przyjechal by w kazdej chwili sie bzzykac.on szczesliwy zachochany,ale czy po rozum nie pojdzie do glowy? ? :/ kaleka jest:/

Gość dlatego seks powinno sie upraw
iac po 20stce

Gość nasze miasto
to jest prawda puszczalskie i nieodpowiedzialne:/ po tym jak usunela myslalam ze jej nie zobacze na ulicy z jakims kolesiem, a tu masz ci los, nawet z kulawym:/ jakims chorym

Żyj sobie w swoim świecie, i mierz wszystkich swoją miarką, ale nie każda musi dawać du.py na prawo i lewo...a z tego co piszesz o dzieciach wiesz tyle co przeczytasz, albo gdzieś usłyszysz....

"kochaja sie" bez zabezpieczenia, jakies anty tam bierze" - no to jak kochaja sie bez zabezpieczenia jak bierze tabletki antykoncepcyjne ktore sa najlepszym zabezpieczeniem? Co Ty chrzanisz? A tak swoja droga co ma aborcja do tego, ze mialaby sie juz nigdy z nikim nawet nie spotykac??

Byłam kiedyś na koncercie w moim mieście, na pożegnaniu lata chyba. Tak więc, dużo różnych ludzi tam było. Stałam wraz ze znajomymi bardzo blisko sceny. Wokół pełno ludzi tańczących "pogo" (nie mogłam nazwać tego prawdziwym pogo, bo to chyba Doda była xD). Patrzę, a tu stoi taka tleniona blond baba, miała może ze 25 lat. Nie wiem czy była inteligenta, czy nie, w każdym razie wyraz twarzy miała bardzo tępy. Na dodatek była w ciąży. Brzuch na wierzchu, bo miała jakąś różową bluzkę na ramiączkach, która ledwo cycki zakrywała. Ale to jeszcze nic. Stała i paliła fajkę, a w ręce trzymała piwo. Nie powiem, trochę zdzikłam widząc taki sielankowy obrazek. W każdym razie doszłam do wniosku, że każdy żyje tak, jak chce. Zaczęłam razem ze znajomymi skakać, wygłupiać się. Ta kobieta stała dość blisko nas. W pewnym momencie ktoś mnie szparpie ze rękę i się na mnie drze. Odwracam się, a tu jakaś baba, mniej więcej miała 40 lat. Burzy do mnie, że co my tu robimy, przecież obok nas stoi kobieta w ciąży. Ta w ciąży nic nie powiedziała, nadal patrzyła na nas z takim tępym wyrazem twarzy, a we mnie się gotowało. Odpowiedziałam, że ta PANI W CIĄŻY przed chwilą paliła papierosy i piła piwo, tak więc nasze podskakiwanie z pewnością jej nie zaszkodzi. Mina tej kobiety była bezcenna.

Gość do gosiavongosia
kobieta po aborcji z powodu tego ze sie puscila jako gowniara to jak byla prostytutka. ja bym nie chcial takiej co miala aborcje

Gość ghjkl;
nie chce mi sie czytac tego calego belkotu- ustalanie kto moze miec dziecko, grzebanie w genach itd mocno pachnie eugenika (pewnie za trudne slowo dla wiekszosc z was idiotow majacych takie pomysly) a eugenika byla konikiem hitlera i zobaczcie co z tego wyszlo... pilnujcie swoich jajnikow idiotki a nie do innych ludzi sie mieszacie!!! (nie nie mam dzieci i nie jestem nastolatka juz dawno)

Gość do gosiavongosia
niech sie spotyka, ale niech tez wie, ze dokonala zabojstwa

Gość virginia płaczka
nie można generalizować,nie każda nastoletnia matka to nieodpowiedzialna zdzira.Np.mam kuzynkę,która urodziła dziecko mając ledwie skończoną 18,po roku tak się złożyło,że urodziła drugie,do tego studiuje-a jest świetną,troskliwą matką.Naprawdę ją podziwiam.

Gość do gosi
ale pomysl, usunela ciaze , spotkaal jednego i nastepnego i sie puscza temu ostatniemu, spotykac w jakim sensie??? na randki ... ona skrzetnie to ukrywa przed rodzicami, ale po miescie lazi i sie lize z tym starym kulawym typem ...psuje sie dziewczyna! psuje!!

Gość sadffgdgfd
ghjkl; sama jestes eugenika pustaku genetyka w odpowiednich rekach i pod kontrola jest jak najbardziej za. Kontrola jest jak najbardziej potrzebna

Gość ewka miewka
gosia a ty sie psujesz?? bo tak bronisz...

Gość jhfgtyjh
no tak te ktore bronia napisza ze to jej sprawa, a jak taka gowniara wlasnie wchodzi z butami w czyis zwiazek i ga psuje??? pelno takich ... bajeruja starszych do lozka ,ten dziecko zrobi no i ma problem,a ta mloda cieszy sie ze jest lepsza niz jego laska czy zona