Gość Fenia19 Napisano Kwiecień 3, 2010 mam 19 lat, mam stresujaca prace i kłopoty z trawieniem. Czesto mam zaparcia, czasem nie wyprozniam sie nawet do tygodnia a czasem codziennie ale tylko przez kilka dni. Czasem mój kał jest bardzo rzadki jak biegunka. Raz na jakis czas mam tak ze kłuje mnie w brzuchu podczas jedzenia lu zaraz po jedzeniu. Czesto bulgocze mi w brzuchu po jedzeniu i wzdyma mnie, sczegolnie gdy jem bez popicia lub po nocy po alkoholu.Poza tym mam czkawke po gazowanym. Ostatnio mam nieswiezy oddech pomimo zdrowych zebow i wlasciwej higieny, a nigdy nie mialam problemow z nieswiezym oddechem. Zawsze szybko jem i pije gorace i zimne napoje. Ostatnio mam tez zaburzenia apetytu. Pije duzo wody bo lubie i czesto mnie suszy.Nie wiem czy to ma zwiazek ale jestem senna, wyczerpana, miewam migrene i bóle głowy (czasem mam pulsujacy ból głowy) Poza tym mam okragły brzuszek i skłonność do tycia ale mam wage w normie. Czasem tez mam lęki tzn. lękam sie byle czego np. odgłosu dużego samochodu. Czy to jakas choroba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach