Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zapuszczajaca

Zapuszczam włosy.

Polecane posty

Gość Zapuszczajaca

Jestem szatynką, przez kilka lat rozjaśniałam włosy i farbowałam na słomiany blond. Strasznie zniszczyłam włosy. Postanowiłam przestań rozjaśniać, prostować itp... ostatni raz rozjaśniałam na początku listopada, teraz mam 6 cm odrostów. Mam włosy do ramion. Chciałabym mieć swoje jasno brązowe zdrowe włosy. Nie wiem co robić czy stopniowo podcinać te zniszczone(rozjaśnione i spalone prostownicą). Czy poczekać z rok i obciąć wszystkie na raz? Jem tabletki - skrzyp polny. Używam odbudowujących: szamponu i odżywki z Elseve. Jak długo będę musiała czekać na włosy m.in. takiej długości : http://z4.kowbojki.pl/kwbk74/7e8f9b0c000626424a1f0388/fryzury-srednie-560w490.jpg . ??

Gość gfhuibnjk
minimum pół roku

Gość gfhuibnjk
a nie przepraszam źle przeczytałam. no pewnie z rok

Gość blondynkaaaaaa
Podcinaj stopniowo bo jak są znoszczone kocówki to to idzie w góre

nuu trzeba podcinac...wiem po sobie bo też chiałam zapuszczac i nie obcinalam a włosy coraz bardziej sie rozdwajały....włosy rosną mniej wiecej 1-2cm na miesiąc

Gość asdfg
ja bym scięla na krótko i od nowa zapuszczala,bo jak z takimi odrostami chcesz chodzić.Zeby te odrosty były chociaż podobne do tych farbowanych ,ale taka róznica

Gość Zapuszczajaca
No właśnie myślę obcinać co 3 miesiące o 3 cm ... Za 9 miesięcy powinnam się pozbyć tych zniszczonych włosów i zapuszczać swoje .

Gość 7458975979105
ja tez miałam bardzo jasny blon, ufarbowałam na ciemny blad i w ten sposob wracam do swoich, teraz po swietach znow ide do frzjerki, ufarbuje na ciemniejsze, gdy dorównam do swoijego koloru to juz gorki ;)