Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AGNEZZZZZZZZZZZ

CZY DZIEWCZYNA MOZE MIEC KOLEGÓW BEDAC W ZWIAZKU??

Polecane posty

Gość AGNEZZZZZZZZZZZ

Gość przecież dziś jeszcze post
a dlaczego ma nie mieć znajomych? Związek to nie jest niewola...

ja nie mam, mój facet nie ma koleżanek. ale tak było zawsze u mnie - nie przyjaźniłam się z chłopakami , on nie przyjaźnił się z dziewczynami. I jest dobrze ;)

no mozesz miec kolegow ale zalezy tez jak traktujesz i co robisz ztymi kolegami;)

Gość umca umca umca
nie!!!!!!!!!! powinna się zamurować żywcem w piwnicy i tam konać.

Gość dfghjkl;
kolego a dlaczego nie.... sama mam kolege z ktorym dobrze sie dogaduje ale to tylko i wylacznie kolega .... jednak nie wierze w przyjazn miedzy mezczyzna a kobieta.

Gość umca umca umca
wytłumaczcie mi coś. jak takie osobniki jak wy funkcjonują na świecie? Dostojewski pisał, że naturą kobiety jest cierpieć, że nie ma bardziej uciemiężonego stworzenia jak kobieta. powiedzcie mi dlaczego?

Smerfetka... Teraz mam problem z moim facetem... I tacy kumple jakich mialam a z nich zrezygnoalam to by sie teraz przydali :( Wkoncu kto lepiej doradzi w sprawie faceta jak nie facet :(

Gość Pan_Nikt
To zależy. Rozważ hipotetyczną sytuację, że Twój chłopak ma bardzo dobrą przyjaciółkę, z którą spotyka się na kawę, zje czasem razem jakąś kolację i obiad, wyjdzie razem do pubu, czy na dyskotekę. Jeżeli Ci to nie przeszkadza, to jak najbardziej możesz mieć bliskich kolegów. W przeciwnym przypadku nie wymagaj od faceta zaakceptowania czegoś, czego sama nie potrafisz.

Gość gość
to zalezy czy kobieta jest otwarta dla innych az za bardzo..wszystko zalezy od tego jak jest w zwiazku ...jesli ma zbyt duzo kolegow to tez nie dobrze..jesli klamie zeby sie z nimi spotkac bo niby facet zazdrosny .zamiast pogadac to tez lipa bo to brak szacunku do faceta..mozna miec kolegow ale nie wdzieczyc sie a to roznica.

Gość Davis radeoN
Tak naprawdę nie istnieje przyjaźń po między kobietą i facetem. Dlaczego tak może się dziać?. Żaden związek nie jest pewny i w każdym są kłutnie. Tylko jeżeli dziewczyna ma kolegów i się pokłuci z facetem to wiadomo że pójdzie do łóżka z kolegą. Dziewczyny powinny mieć koleżanki a Facec***owinni mieć kolegów w przeciwnym razie każdy związek się zepsuje. A wy co żałujecie że macie faceta a nie macie kolegów to weście się rozstańcie z facetem swoim jak żałujecie i idźcie się pie_pszyć ze swoimi kolegami bo lubicie to. Narka

Ja nie wyobrażam sobie olać moich kumpli,kiedy poznaję faceta. To oni byli ze mną na dobre i na złe,natomiast facet jest,a za chwile może go nie być.

Gość goścec
z doświadczenia wiem, że są koledzy typu"jeden słucha(kolega), drugi ****a(jej facet)". ja znałem dziewczęta, o których jednak chciałbym zapomnieć, co to wśród kolegów miały swoich byłych/kochanków/adoratorów. Jak się to kończyło, mówić nie muszę.

Gość księżna
dziewczyna w ogóle kolegów nie powinna mieć a facet koleżanek