Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość endopani

uwazacie ze jestem nadmiernie owlosiona?

Polecane posty

Gość endopani

zawsze mialam dosc bujne owlosienie ale ostatnio moja mama zwrocila mi uwage ze powinnam isc do endokrynologa. zerknijcie na fotki i ocencie. milo widziane opinie pan z podobnym problemem. http://img46.imageshack.us/img46/9885/49920922.jpg (takie cos mam przy uszach) http://img87.imageshack.us/img87/4677/zdjcia0158.jpg (tak wygladaja moje nogi po 8 dniach nie golenia)

Gość endopani
up??

Gość qwonbv
Co do nog, to zalezy jaki masz kolor wlosow bo jezeli ciemne to ciemne i wlosy na nogach wiec zawsze barziej widoczne ale jezeli denerwuje cie to to mysle ze mozesz isc i sie zapytac dlaczego tak masz

Gość nie otwierają się
zdjęcia

Gość Ja mam podobnie
tylko miekkie i jasne

Gość mkjhkijo
no to obok uszu to troche tego jest wg mnie to nie powinnaś się tym przejmować.. nie przeszkadza to w życiu, urody także nie ujmuje chyba, że naprawdę masz z tego powodu kompleksy to idz do tego endokrynologa, zbadaj hormony, dla pewności, to nie boli a co do rad mam to wiesz... moja mama mówi jak nie zrobię sobie makijazu, ze wyglądam strasznie i zebym sie umalowala a mój facet jak nie zrobię makijazu mi prawi komplementy i mowi, zebym sie nie malowala wiec wiesz:)

Gość luzzik
ja mam tak samo, kolo uszów tak samo nie jest zle ja naprawde mam mnostwo owlosienia, ostatnio wydepilowalam rece i super sie czuje tylko nie wiemj na jak dlugfo, ale jest ok. A z radami jak koleznaka wyzej roznie- jedni mowia tak drudzy srak, zalezy co ty o sobie myslisz i jak traktujesz swoje niedoskonalosci, bo kazdy je ma i trzeba umiec sobie z nimi radzic. Pozdry

Gość endopani
tzn czuje sie troche jak facet.... wlosy rosna mi szybko i kluja- mam nowego faceta troche sie wstydze he. wlosy mam ciemne.

Daj spokój wiele osob tzn kobiet tak ma. Wg mnie jest to noramalne. Ja jestem blondynka i tez mam takie kłaczki tu i ówdzie. pozdrawiam