Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamizelka12

czy to ciaza?

Polecane posty

hej dziewczyny, mam taki problem mianowicie odtawilam tabletki 1 lutego, dostalam normalnie miesiaczki . 8 bylam u ginekologa i bylo ok. do dnia dzisiajeszego nie dostalam miesiaczki nie boli mnie brzuch. jedynie co to przytylam nie wiem jak to jest mozliwe, ciagle jestem glodna, kilka dni temu zrobilam 2 testy i NIE WIEM JAK TO MOZLIWE ZE JEDEN POZYTYWNY A DRUGI NIE. DO LEKARZA IDE 10 BO CZEKAM NA PRZELEW:(

czasami po odstawieniu tabletek hormony szaleją, z okresem też bywa różnie. czy to ciąża powie Ci tylko lekarz, ale lepiej żeby nie bo niedawno odstawiłaś tabletki :)

a ja mam taki problem okres mialam dostac 31 marca badź 1 kwietnia, gdyz mam nieregularny cykl. Ostatnio kochalam sie 20 badź 21 marca. Przewaznie tydzien przed okresem bola mnie piersi, jest to oznaka zblizajacego sie okresu. w tym miesiacu tak nie było. Dopiero 2 kwietnia zaczeły mnie bolec sutki a teraz juz bola cale piersi. Okres mi sie spoźnia. Od dwóch dni mam suchość, jednak w pochwie mam troszke sluzu. Kochalam sie z zabezpieczeniem (prezerwatywa). Nie wiem dlaczego okres mi sie spoźnia :/ moze wina hormonów? a moze jednak ciaza? ale nie mam zadnych objawow ciazy :/ procz tego ze bola mnie piersi i od czasu do czasu podbrzusze pobolewa.. ale tak tez moze byc przed okresem. Prosze o pomoc

ja mysle, ze okres Ci sie spoznia, ze wszystko bedzie dobrze:) podobna sytuacje miala moja siostra gdzie okres spoznil jej sie 3 tyg. A moze zrob test rano i bedzie jasne a nie zyjesz w stresie i to tez moze byc oznaka braku miesiaczki.

yhym,ale powiem Ci ze ja sie bardzo boje bo strasznie tyje . odstawilam te tabletki i przytylam juz 5 kg, nic mnie nie boli nie mam uplawow jak zawsze przed:(

teraz udaje ze mam okres :/ zeby w domu nie bylo podejrzeń... w sumie chłopak mówi ze okres sie zbliza jak mnie tak piersi bolą.. zbliza a zblizyc sie nie umie :/

ja nie wiem jak to jest z tabletkami bo tylko zabezpieczamy sie prezerwatywa :( w dodatku chłopak mowi że nie pękła ani nic :/ i ze jest pewny w 100% a byly tez stosunki w ktorych we mnie nie konczył...

no widzisz mam taka sama sytuacje, a ja jeszcze jestem w sytuacji gdzie o 7 latach bycia z chlopakiem sie rozstalismy i teraz ten brak, ostatno napisal czy juz mam mowie ze nie a on ze jestem w ciazy i mam sobie dac rade sama:(

ale wyczytałam w objawach że suchosc nie swiadczy o ciazy.. ze wlasnie wtedy jest bardzo duzo sluzu

jaki gnojek !! pierw narobił a potem ciebie sama zostawia.. ale nie martw sie moze nie jestes w ciazy ;)

a ja chyba jutro pojde do tego ginekologa i bede wiedziala bo powiem ci ze bardzo sie boje wogole my to kobiety mamy problemy, ja nigdy nie uzywalam prezerwatyw zawsze tabsy, skoro wam nie pekla to nie ma obcji bys byla

ja akurat nie ejstem pewna czy pekła czy nie :/ zawsze ja sprawdzalam prezerwatywy, a jakos w tym meisiacu wypadło że to on sprawdzał. On jest pewny w 100% ze nie peklo nic.. no ale gdzie ten okres :(

kamizelka na kase chorych tez przyjmuja, zrób jeszcze jeden test, princesss za wczesnie na objawy ciazy

agnieszka naprawde?? ;) ale nadal nie moge pojąć dlaczego sie spóźnia.. mam takie fazy ze raz duzo jem raz mało.. i przed okresem bardzo duzo jadłam, moze to byc powodem?

naprawde tak myśle, kochałaś się z zabezpieczeniem, pozatym nie masz regularnych cykli.. myśle że jest okej a to że się spinasz terz tylko go opóźnia.. polecam dzisiaj długie leżenie w wannie, albo taka "nasiadówke" nad miska z goraca woda, to przyspiesza okres. a jedzenie wpływa na okres jak sie głodzisz dłużej ale musisz gwałtownie chudnąć albo tyć

Gość kardashia
Ja Ci powiem tak... Ja ostatni okres miałam 31 stycznia. POtem już okresu brak... CO do objawów to praktycznie wcale ich nie miałam,może któregoś dnia brzuch tak pobolewal jak na okres węc mmysklałam,że go juz dostane ale nic i przestał boleć. Potem któregoś dnia sprzątałam w domu,wieszalam firanki,trzepalam dywany i patrze @ no a na drugi dzien juz nic nie leciało...Wiec pomyślalam ze pujde do ginekologa bo bardziej myslałam ze cos ze mna nie tak niz ze ciąza...Myslałam,że jakieś zatrzymanie okresu czy cos.. No i testu nie robiłam tylko poszłam do gina. On mnie zbadał i stwierdził 5 tydzien ciązy. I objawów dalej nie mam i nie dowierzam no ale u lekarza byłam więc w to wierze. Jutro znów mam adania wię cmoże w końcu dotrze do mnie ta wiadomośc... Skoro robiłaś testy i jeden wyszedł pozytywny jest duza szansa ze to ciaza.Ale idz do lekarza neich cie zbada to nie bedziesz miala juz zadnych watpliwości.

dziekuje agnieszka ;) nie widzialam tego postu ;) no to dzis sobie poleze w wannie ;) bardzo ci dziekuje ;*** przynajmiej ty jedna mnie nie zeschizowalas ;)

Gość kardashia
Princesss wiesz lekarzem nie jestem ale z tego co piszesz wnioskowałabym raczej,że w ciąży nie jesteś. Moim zdaniem opuźnia Ci sie okres i temu raptem zaczeły boleć sutki i pobolewać brzuch. Wcześniej tak nie było bo okres się przesunoł.Moim zdaniem na dniach powinnas dostać okres. Z tego co piszesz współzyłas niedawno i to z zabezpieczeniem. Ja zaszłam w ciąże w walentynki i sutki (w moim przypadku to byl objaw ciązy bo w niej jestem) zaczeły mnie bolec dopiero długo po spodziewanym okresie ktory powinnam dostać tak 3-4 marca ale nie dostałam.Ból piersi i podbrzusza pojawił się dopiero duzo puźniej.

Gość kardashia
dla pewności możesz zrobic test i jak wyjdzie negatywny to raczej oczekuj okresu ;) U kamizelki raczej podejrzewalabym ciąże tym bardziej,że objawy są na to wskazujące i do tego jedenpozytywny test...Moim zdaniem testy bardziej myla się mówiąc ,że się w ciązy nie jst gdy tak naprawde sie jest niz na odwrót