Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprawa jest przegrana

Dlaczego normalni faceci boją się zagdać do ładnych kobiet

Polecane posty

Gość bajlamos
post byl kierowany do KAMECHY RZECZ JASNA:) ale i tak cie kocham. Zbuntowany aniele CAMBIO DOLOR!!!!!!!!!! MUAHHH:*:*:*

Gość Letycja...
Kamecha (jarek_84@notowany.pl) - mój wojownik jest bardziej owłosiony niż ty. Ma piękny tors ... ach ... gdyby nie musiał teraz siedzieć w pracowni, to ... :D (jest architektem i jutro ma spotkanie z inwestorami)

"ZMIŁUJMY SIE NAD KAMECHĄ BO JEST BUSTRY JAK WODA W KLOZECIE I MA TĘPE POJAZDY JAK DRUGA STRONA SIEKIERY..." ciśnienie ci skoczyło czy tylko caps lock ci się zaciął, sztuczna inteligencjo? :D aah, w sumie gdzie mi tam do ciebie, przecież ciebie podrywają a mnie nie :D

Gość damian82r
czy ktos widzial krokodyla dundee??mialem mu wypolerowac dzis rano gale za paczke orzeszkow ale mi uciekl:(

Letycja... - aaaah, skoro jest owłosiony to musi być prawdziwym "wojownikiem" :D PS: plecy też sobie reguluje czy ogranicza się do brwi? wstaw zdjęcie tego pizdryka, pośmiejemy się:D

Gość bajlamos
kamecha, a moze ty takie masz konskie zaloty i chcesz mni epoznac? oh i ach, lubie takich zbuntowanych... a moze ty sie poprostu mnie boisz bo jak w temacie, jestem ładna i ratujesz sie mocna gadka?:) mocny w gębie to za mało... ja wole umiesnionych:)

Gość kamecha zdretwialy
u kamechy jedyne w miare rozwiniete miesnie to te od prawej reki hahahhahah:D

Gość kamecha zdretwialy
leworeczny?to za duze slowo wydaje ci sie, jak mozna to stwierdzic skoro nigdy nie pisales i w szkole nie byles??

Gość bajlamos
czyli zbyt wiele nas dzieli... kamecho kochany ty tez siedzisz na kafe i zjezdzasz dupe kazdemu po kolei, sam nie wygrasz jestes sam przeciw calemu swiatu jak Rejtan- a rejtana zdeptali (trzeba jeszcze wiedziec kim on był) a moze Kordian? moze jestes bohaterem romantycznym na szczycie swiatów bedziesz przemawiał do zKAFETowanego ludu? moze ktos cie poslucha... ale mylisz sie... nie dadza ci wygrac, bo w jednosci jest siła! jednoczmy sie proletariusze jak ci w Anglii z XX wieku! Dokopmy Kamech'owi basz jak power rendżers i sie nie daj! walcz po to zyjesz walcz by zachowac jeszcze twarz przeciez jedna tylko masz na zawsze nie nie poddawaj sie!!!!

Gość Letycja...
Kamecha (jarek_84@notowany.pl) - zdjęcie chcesz? Jeszcze się zakochasz... Ty jesteś taki gejowaty.. siedzisz tutaj tylko z kobietami i podkreślasz jak kobiety cię nie interesują ... Nie malutki, on nie ma czasu na twoje zaloty!

Gość kamecha zdretwialy
tak kamecha wielki samiec przewijajcy sie miedzy tematami o lakierze do paznokci i modzie slubnej hahahahah

Gość Letycja...
" Kamecha (jarek_84@notowany.pl) poznawanie lachonów siedzących na kafe nie należy do mych zainteresowań, wybacz" Wiemy, wiemy ... jak każdego geja ... i jak każdy gej lubisz siedzieć tylko z kobietami.

no cóż sztuczna inteligencjo, czasem lepiej być przeciwko wszystkim niż ze wszystkimi, mimo, że jest to wbrew naszym przekonaniom. ale nie bój żaby, wejdź między wrony i kracz jak i one - dostaniesz dyplom i będą cię lubić, bo przecież tego usilnie szukasz - akceptacji za wszelką cenę, prawda? :D

Gość Letycja...
"kamecha zdretwialy tak kamecha wielki samiec przewijajcy sie miedzy tematami o lakierze do paznokci i modzie slubnej hahahahah" Kiedyś wypowiadał się nawet na temat tamponów ... podobno podkradał mamie ... ale nie pamiętam w jakim celu ... :D

"Nie malutki, on nie ma czasu na twoje zaloty! " ooooj, dziś jest umówiony u kosmetyczki? :( chciałem wyzwać twojego "wojownika" na pojedynek, dawno się nie biłem z nikim i mnie rozpiera energia :(

Gość bajlamos
KAMECHA- zauroczylam sie w tobie! ale ty musisz byc odwazny a odwaga jest seksowna.... mrrr ja sobie pokracze a ciebie zadepczą... wole zyc boj sie o swoja twarz

Gość bajlamos
kamecha to kobieta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zaden facet nie jest tak silny psychicznie chyb aze go podnieca to ze tyle kobiec z nim pisze huhu jak to jest kameszko mua mua:*:*

Gość kamecha zdretwialy
mowiac ze nie biles sie z nikim dawno to jasne bo przeciez ferie i wszytskie dzieci w domach siedza wiec nie masz przeciwnikow godnych sobie:D

Gość Letycja...
"ale nie bój żaby, wejdź między wrony i kracz jak i one" - chcesz powiedzieć, że siedzisz tylko z kobietami, bo chcesz zostań kobietą? Ale, że jak? Zmiana płci, czy transwestytą jesteś? :D

Gość damian82r
O kurwa ile szmat sie zleciało. Jeszcze tyle ścierwa na raz nigdy nie było na kafe.

Gość bajlamos
napiecie przedmiesiaczkowe... dlatego tak na mnie działasz...:) ale i tak cie kocham pojezdzaj dalej ciekawe gdzie wjedziesz...:D:D:DD hahahaahha

" chcesz powiedzieć, że siedzisz tylko z kobietami, bo chcesz zostań kobietą? Ale, że jak? Zmiana płci, czy transwestytą jesteś? " zbyt dużo wymagać od samicy zrozumienia tekstu pisanego, przeliczyłem się :(

Gość bajlamos
brazydkie masz oczy kamecha i gadaja o tobie ześ dupek i gej - na tych stronkach co to masz pod swoim nickiem juz cie ni kocham.... jestes za stary zostawiam cie!! rzucam cie! ni eproboj do mnie wracac, nie pisz i nie dzwon, nie mow ze tesknisz!!! zegram!!!!! ide na spacer

Gość Letycja...
Kamecha (jarek_84@notowany.pl) - taaaa pojedynek... Pewnie marzą ci się zapasy... :D I jak każdy pojedynkujący się prosisz o zdjęcie przed pojedynkiem... :D

Gość Letycja...
Kamecha (jarek_84@notowany.pl) - fakty są fakty! Ty tego nie wiesz, ale przeciętny facet nie interesuje się tamponami ... A co z nimi robisz? pytam z ciekawości... :D

Gość kamecha zdretwialy
ta pojedeynek:D...dla kamechy ostatnim pojedynkiem byl ten se smokiem w mario a potem nadszedl czas na kafeterie i odtad stal sie wojownikiem INTELEKTUALNYM:d:d:d

rzuciła mnie sztuczna inteligencja, pochlastam się :( Letycja... - twój "wojownik" odmawia przyjęcia wyzwania? szkoda bo miałem nadzieję, że to facet a nie wątły, owłosiony szczurek :)