Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak pytaaam

zgodziłybyscie sie zeby twoje dziecko było twarzą jakies dziecięcej firmy

Polecane posty

Gość tak pytaaam

?

Zdjecie mojego syna bylo wydrukowane w gazecie "Mamo to ja" Niedawno dostalismy propozycje z jednej z firm ktora produkuje ubranka dla dzieci ale nie chcielismy. Proponowali niezle pieniadze.

Gość tak pytaaam
a tak z cieakowosci ile ? tzn i tak i tak bym sie nie zgodziła ale ciekawa jestem

proponowali 17tys za reklame w tv i w prasie + bilbordy reklamowe jest to dosc znana firma. za zadne pieniadze nie zgodzilabym sie na pokazywanie publiczne twarzy mojego dziecka. Nigdy!!!

Gość werkaa
no ...nigdy nie zgodzilabys sie pokazac twarzy twojego dziecka publicznie i w zwiazku z tym poslalas jego zdjecie do "Mamo to ja"....:D:D:D:D myslisz czasami zanim kłapniesz cos paszcza albo napiszesz????????????

Gość werkaa
jagoda jak czasmi czytam co piszesz to mi ręce opadaja....głupota do potęgi...:D:D:D:D

no właśnie - więc po co wysłałaś zdjęcie do gazety???:D ja bym się zgodziła na rozsądnych warunkach, czemu nie? w końcu mam śliczne dziecko i chętnie pokazałabym je całemu światu:):):)a jeszcze za fajne pieniądze - czemu nie?;)

Nie ja wyslalam tylko mija szwagierka o co zreszta dostala od mojego M straszny opiernicz. Nie mamy nawet konta na NS zdjecie mojego dziecka nigdy nie bylo w internecie bo po prostu sie o niego boimy. Tyle szlachcianka---ty bys sie zgodzila tylko cie jakos nikt o to nie prosi :D

no właśnie - nikt nam nigdy nie zaproponował... :( ale też sama o to nie zabiegam i nie upubliczniam nigdzie zdjęć mojej córki... no ale gdyby ktoś wyskoczył nagle z dobrą propozycją i moja córka by się zgodziła (a jestem więcej niż pewna, że tak:D ) to pewnie bym na to poszłą :)

Gość efwefwef
Jagoda, to pochwal się co to za firma bo ja bym oporów nie miała. A mam śliczną córeczkę. Nie rozumiem czego się obawiać. Jedziesz na zdjęcia, inkasujesz pieniądze i nikt z otoczenia nawet nie wie że za sąsiadkę ma małą modelkę. Dziecko nawet na tyle się nie wyróżnia, żeby ktoś je poznał i mógł się ekscytować że to właśnie ono jest w kapelusiku firmy "X" na zdjęciach w katalogu adresowanym do mam.

Gość tak pytaaam
jesli by chodziło o samą kampanie to bym sie moze zgodziła ale balabym sie zeby potem zdjecia były wyjorzystywane w pzreróznych awatarach na all i wszedzie i tu bym sie wk**

Gość efwefwef
Jak rozumiem, Jagoda wyprowadza dziecko w czadorze na twarzy na zewnątrz. Zapewne też sądzi że poprzez zdjęcie na billboardzie ktoś dziecku może krzywdę zrobić, pewnie siłą magii.

Gość werkaa
JAGODA TO NACZELNA IDIOTKA TEGO DZIALU WIEC OLEWAJCIE WPISY TEJ BABY A TO Z TA FIRMA TO ZMYSLONE NA BANK...:D:D:D:D:D:D:D

Co prawda nie wysyłam zdjęć swoich Latorośli do żadnych konkursów/castingów itp. jednakże - jeśli ktoś by uznał że moje Dzieci nadają się do reklamy to czemu nie? Spróbować nie zaszkodzi:) w końcu chyba żadna z Was mi nie powie (choć na kafe wszystko jest możliwe - jednak jak to mawiają papier wszystko przyjmie a życie życiem) poza tymi super-hiper-mega-giga idealnymi Matkami, że by Wam przyjemości nie sprawiło, że Wasze Ukochane Dziecko widnieje na okładce, w reklamie czegośtam. Bo ja przyznam, że bym była dumna:) Choc nie mam jakiegoś szczególnego parcia w tym temacie:) Reasumując - jeśli nagle by ktoś dosnał olsnienia na widok moich Bliźniaków i zaproponował mi sesję z zamiarem umieszczenia w mediach, na pewno bym nie odmówiła, jeśli dodatkowo moje Dzieci miałyby z tego frajdę to why not? jednakże jeśli podczas takiej sesji zauważyłabym że Dzieci są niechętne od razu bym odpuściła:), kasa - jeśli by wpadła to nie powiem, na pewno bym nie pogardziła, jednak głównym kryterium decydującym o efektach "akcji" by było samopoczucie moich Dzieci.............a co do zgody na umieszczenie wizerunku tam czy siam.............bez wachania bym się zgodziła:) bo lubię być dumna, jak każdy człowiek:) a taka pamiątka (wycięta z gazety czy też nagrana i przechowana na nośniku) w wieku lat nastu, dziestu - to fajna pamiątka:)......... Także nie kosztem Dzieci, ale jeśli Im by to pasowało?????? nie widzę nic przeciw.

Gość jagoda to fajna babka
z forum. :) werkaa czemu sie tak przyczepilas, zazdosc Cie zzera ze czyjes dziecko ladne czy jak ? :P

ja tam tez nie miałabym nic przeciwko:D hehe napuchłabym z dumy widząc moją diablicę na okładce :) albo chociaż na gerberku:D

" werkaa JAGODA TO NACZELNA IDIOTKA TEGO DZIALU WIEC OLEWAJCIE WPISY TEJ BABY A TO Z TA FIRMA TO ZMYSLONE NA BANK... " taka jak ty to mnie moze w dupe pocalowac . :D Mam to gdzies czy mi wierzysz czy nie. :D

Gość kornelkowa mamusiaa
ten mały skurrwysynek bartus twarz jakiejs firmy :) to musi byc zart jagódko :D

Gość no jagoda dosc dziwne
jest co piszesz,ze za nic w swiecie nie pokazalabys twarzy swojego dziecka pulicznie a pokazujesz je w gazecie "mamo to ja".przeciez to gazeta ogolnopolska publiczna dostepna w kazdym kiosku. cos knocisz.

Gość no jagoda dosc dziwne
wystarczy przeczytac twoj pierwszy post i odrazu widac ze"ściemniasz"

My dostaliśmy propozycję, a raczej Mania dostała do w11 czy tam detektywów i wszystko było ustalone i nic z tego nie wyszło bo akurat wylądowałyśmy w szpitalu. Trzeba by się wybrać agencji żeby uaktualnić zdjęcia itd, ale mi się nie chce... Jakoś nam nigdy tam nie po drodze. Gdyby ktoś nam zaproponował i młodzi mieliby akurat ochotę to bym się zgodziła.

kornelkowa mamusiu czyżbyśmy mieli na forum jakiegoś innego kornelka? :P Tzn jednego kojarzę- brata bliźniaka Gabrysia, ale o 3 nie słyszałam :P Pozdrawiam.

Gość do kornelkowej mamy
tak z ciekawosci pytam: ile zaproponowali wam za wystep dziecka w serialu? pytam, bo wiele sie slyszy o mlodocianych aktorach, ale nigdy nikt nie mowi i ne pisze jakie to sa konkretnie pieniadze;)

ja migaczem bym sie zgodziła, tak mi sie wydaje, chociaz jak w Sopocie zaporopnowano małemu casting to sie nie zgodzilam, ale wyłacznie z lenistwa. czego troche teraz żaluje.

Gość gderta
[zgłoś do usunięcia] pomidorówka ja tam tez nie miałabym nic przeciwko hehe napuchłabym z dumy widząc moją diablicę na okładce albo chociaż na gerberku Ale twoja sie nie nadaje bo to musza byc naprawde ladne dzieci :O

Chyba urodzę sobie pasożyta, żeby zarabiać tyle kasy :D:D:D Boże!! Przecież z takiej ładnej mamy i przystojnego ojca !!! O kurwa! Byłabym taka bogata :D Serio, już robię sobie dzieciaka ;)

To było w ostatnie wakacje i wtedy stawka wynosiła 60 zł (niezależnie czy dziecko czy dorosły) teraz nie wiem ile płacą. Żadne to pieniądze i nie o nie chodziło...

hehe za nagranie, a nagranie trwa niedługo. To nie żadna główna rola tylko epizod. Dłużej się czeka na swoją kolejkę niż trwa samo nagranie.