Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nieokrzesany majowy wiatr

dla mojej Mintajki!

Polecane posty

ok, idę bo zaśmiecam topik ;) jak będziesz chciała to wyślij na e-maila ;) achhh..te nastolatki...same zakompleksione :classic_cool:

ojej dziękuje :) navigator- oj nie, pewnie uznasz to za przejaw mojego braku sympatii do Ciebie, ale ja po prostu nie wysyłam swoich zdj ludziom których tak jakby nie znam. Także wiesz, z wietrzykiem to już sobie gadam i gadam to mogę, ale Tobie.. oj nie :(

Wietrzyk- ale to Ty tu jesteś gwiazdą! To Ty tu najciekawsze tematy zakładasz! ;) nie bądź taka skromna! :)

to ze zdjęcia co wietrzyk ma w stopce to rzecywiście ona !!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????

to wy obydwie jesteście fajne i ładne i koniec tematu :P za to ja sie nie mam czym pochwalić i nawet wole o to nie pytać...

chyba nie,skoro każdy Ci to mówi...ja nie dam swojego zdjęcia,to z góry mówię,i ja naprawde nie mam zdjęć,po prostu ich mi nikt nie robi ani ja sama też nie

nie dam,bo nie chce być rozszyfrowana,za dużo tu mówię.....ogólnie na kafe,wole pozostać anonimowa.....no a Ty navigator myślałeś,że na kafe to same pasztety??