Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nieokrzesany majowy wiatr

dla mojej Mintajki!

Polecane posty

ja znam pewną tajemnice kołdorka,no przyznaj sie,jak sie miewa to co trzymasz pod biureczkiem?? :classic_cool: dalej osadzik siedzi na dnie?? Mientaja - zauważyłam,jak sie pilnie uczysz :classic_cool:

milky way-dalej to trzymam :D ale od tygodnia nie zaglądałam :P:P:P Mintaja, to Ty już stara jesteś ;) :D :P :classic_cool:

to zaglądnij,zrób to dla mnie,pliiss :) do takiego ciekawego doświadczenia to sie trzeba przyłożyć a nie :classic_cool:

milky- jak to zauważyłaś?Że często to jestem, tak? jakieś obserwacje....? :classic_cool: kołdor- milcz dziecko :classic_cool: żartowałam :P Wietrzyk widzisz jakie my stare już :( :P

obserwacje??? tak tak,że siedzisz na kafe w środku nocy i śpisz po drodze do szkoły :P jeśli sie w ogóle w niej pojawisz :P i jesteś baranem ..dostałam szóstkę?? :classic_cool: to jak wy stare,to ja już chyba zombie bezzębne jestem :O :D

Wietrzyk- bo sie zawstydzę i nie będę w stanie dalej konwersować! :classic_cool: milky- no! a za ten wniosek to 666, 666, 666 :classic_cool: :P

wietrzyk czekam, i podbij topik jak coś, bo ja cały czas będę przecież :P

baranem oczywiście w sensie znaku zodiaku :) to tak dla niezorientowanych,co by sobie nie myśleli,żem ostatnie chamidło :classic_cool:

milky - zaczaiłam o co chodzi, więc się nie tłumacz....:classic_cool: dobry człowieku;)

a kołdor coś zniknęła,mam nadzieje,że przeprowadza obserwacje do doświadczenia i zaraz zda relacje :)

no że Ty,czajliwa dziewico zajarzyłaś to to ja wiem,ale to tak dla innych sie wytłumaczyłam :classic_cool: chociaż jak Wiaterek jest twoją frendzią,to pewnie wie lepiej ode mnie co i jak :)

nie powiem o co,mam omerta we krwi :classic_cool: jeśli kołdorka zechce tu wyjawić owy sekret to sie dowiesz,a jeśli nie,to radze dokładnie przestudiować kafeteryjne tematy,a szczególnie jeden :classic_cool: skoro jesteś wzorową uczennicą to sobie poradzisz :)

bez skojarzeń - no gdzieżby,o cóż Ty mnie posądzasz :( a dopiero co u spowiedzi byłaś :( a jakby co,to ja ten sekret znam tylko przypadkiem,no wiesz...:classic_cool:

bez skojarzeń - no gdzieżby,o cóż Ty mnie posądzasz :( a dopiero co u spowiedzi byłaś :( a jakby co,to ja ten sekret znam tylko przypadkiem,no wiesz...:classic_cool: i wiem,że jest sekretem,również przypadkiem ponieważ domyśliłam się

to bez skojarzeń było tak ogólnie, wiesz...:classic_cool: :P poczytam trochę kołdorka i może zaczaję ;)

a gdzie sie podziali pozostali?? gdzie ich wywiało :( onieśmielona sie czuje rozmową jeden na jeden 😭