Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nieokrzesany majowy wiatr

dla mojej Mintajki!

Polecane posty

Gość i zebrala sie gimkupa
:D

milky- nie, no co Ty, brałam pod uwagę Twój sposób wyrażania się , te traumy rodzinne - aaa,o to chodzi...coraz więcej osób mnie tu dostrzega :)

milky- nie, no co Ty, brałam pod uwagę Twój sposób wyrażania się , te traumy rodzinne - aaa,o to chodzi...coraz więcej osób mnie tu dostrzega :)

wietrzyk- ok, później :classic_cool: milky- ale czyli dobrze, tak? miało być miło i na serio tak myślę :)

Mintaja,jestem wdzięczna za poparcie mojego Wodzostwa....🌻 a navigatorze możesz swobodnie konwersować z nami na topiku :) i być dalej taki romantyczny i spontaniczny jak kiedyś :classic_cool:

milky.."romantyczny i sponatniczny" ?? haha..dobre ;) nieprzypominam sobie abym był taki wcześniej ;)

ja to już też się pogubiłam:( Wietrzyk? gdzie wszyscy? jak piszą to naraz :D i nie nadążam :P

no ja też nie nadążam tak,tuleja,to zobacz na email :D a mi sie zdawało,że własnie taki jesteś ;) spontaniczny,wyluzowany,sympatyczny..no i to Twoje "kocham cie,karolina" było jak dla mnie również romantyczne.

milky.."romantyczny i sponatniczny" ?? haha..dobre nieprzypominam sobie abym był taki wcześniej ;) usuń ten rysunek

mintaja uważa, że jestem chamem który obraża bez powodu :(...choć kiedyś mnie lubiła ;)

:D:D no super,fajny ze mnie Wódz :) a ten pióropusz ma symbolizować mleczną drogę,a czerwone akcenty na ubraniy nadzienie truskawkowe mojego ulubionego wafelka....to taka moja własna interpretacja dzieła :classic_cool:

no nie dziwie się,bo niewiele pisałam za to więcej czytałam....:) a Ty byłeś bardzo aktywny,więc Cię zapamiętałam

navigator- chwila, no może... no zauważam poprawę :) Wietrzyk- czuję się wielce onieśmielona takim przedstawieniem mnie! :classic_cool: