Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nieokrzesany majowy wiatr

dla mojej Mintajki!

Polecane posty

milky - CIebie też jak najbardziej :P Żeli - widocznie nie podzieliła się ze swoim wygłodniałym psem i sama zjadła :classic_cool: WIetrzyk- oj nieładnie! do spowiedzi! ja byłam niedawno :classic_cool:

coo?? naprawde chodzicie do spowiedzi?? ja ze trzy lata nie byłam :) i już nigdy nie pójde :classic_cool:

milky- mi podpis w indexie był potrzebny, więc rozumiesz, siła wyższa! :classic_cool:

a ja te wszystkie siły wyższe przekabaciłam :classic_cool: i do dziś księdzunio i z parafii i z gimnazjum myślą,żem sie bierzmowała :D taa niedoczekanie :classic_cool:

Wietrzyk- och Ty niedobra.... :classic_cool: Milky- a ja myślałam że Ty takie dobre ułożone dziecko jesteś :P kołdor - dobry :) czego będziemy się uczyć..hm....:classic_cool: lepiej nie mówić :classic_cool:

milky - przepraszam, to miał być taki komplement :) Wietrzyk- no nie wierze :classic_cool:

milky - tak sama :P nie mam czasu na takie rzeczy, bo... się uczę cały czas :classic_cool:

ja nie musze? ojjj wiesz... moje braki są tak duże, haha:classic_cool: nie to co u Ciebie:)