Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nieokrzesany majowy wiatr

dla mojej Mintajki!

Polecane posty

no ta sytułejszyn mnie onieśmiela troszku :( w dodatku jak zwykle palnęłam gafę,zapomniałam,że wiater myje łeb 😭

hm.... nie , będziesz najstarsza i będziemy mówiły do Ciebie- " Wodzu! " :classic_cool:

już sama nie wiem jak to z tym poziomem jest-czy to wy jesteście te dojrzałe,konwersujące ze starszymi,czy to ja jestem lekko zacofana...oj chyba znam odpowiedź :(:classic_cool:

ej no co Ty, tak na serio- jesteś starsza, większą masz wiedzę, na pewno dobrze sie uczysz! :) to raczej ja tu jestem trochę nie tego... :(:classic_cool:

ej ja też! czasem strach spojrzeć w lustro! :classic_cool: milky- wiem, że Ty człowiek oczytany i mądry jesteś :P

będe prostowac te kłaki pół godziny! :( hmm, co do wyglądu, to tak sobie myslalam wlasnie podczas tego mycia głowy, ze chciałabym zobaczyc my friend :P i może gdybym ładnie poprosiła, zapoda mi jakies zdjecie :classic_cool:

chyba kołdor musi nią zostać a skąd wiesz,że jestem mądra i oczytana? czy aby nie kpisz ze mnie?

milky- nie, no co Ty, brałam pod uwagę Twój sposób wyrażania się , te traumy rodzinne itp, chyba że coś pomyliłam? Ale chyba nie

ale i tak będe,bo byłam pierwsza ;] poza tym nie wypada,żeby Pocahontas była starsza od Wodza,swojego tatełe :classic_cool: czyż nie?? :D

milky jest wodzem i kropka!!! :classic_cool: och a z tej foty z w stopce to raczej mało widać ;) jestem bleee :classic_cool: navigator nie kłam mi tu!!! :P

Wietrzyk podaj email to później wyślę, och friend dla Ciebie :) tylko wiesz u mnie później, to wiesz o której....:classic_cool: