Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bilanss

bilans 2latka, wzrost, waga waszych dzieci-porównajmy

Polecane posty

Gość Córka 86cm 12.4kg

Gość ja1987
mój 15kg i 93 cm

Gość kropka123&
Moj syn ma ma 14 miesięcy i waży 13 kg. Pani doktor twierdzi, że to normalna waga.Chudziny z tych waszych dwulatków.

Gość matka normalna
Kasiamajka, moje miało tyle na rok, ale macie co niektórzy malutkie dzieci. Jakby miało moje poniżej 85 cm i 12 kg to bym panikę siała, a jaest w górnych centylach na szczęście

Gość KasiaMajka
Ja tam nie sieje paniki wymiarami mojej bo sama byłam malutka jako dziecka ,nawet w mojej ksiazeczce zdrowia jako 2-latka miałam 9,5 kg ,a teraz 168 i 62 kg więc wyrosłam hahaha. Poza tym moja córcia za to świetnie się rozwija ,juz w ogóle zapomnialysmy o pieluchac ,jest pogodnym i energicznym smykiem ,więc czym tu się martwić;>

Gość szkotka uk
moja corka wlasnei skonczyla 2 latka i ma 93 cm i wazy 15,5 kg

Gość Mama patyczaka
Mój synek na bilansie miał taki super wynik: 11.200kg 97 cm jak weszliśmy do przychodni i był w kurtce i czapce,to jedna z mamuś rzuciła tekst-patrz jaki cielak. Syn ma dość okrągłą buzię,a wiadomo w czapce i kurtce puchowej dziecko wygląda jak mały bałwanek. U nas najpier wszystkie dzieci są mierzone i ważone-przy wszystkich,a potem wchodzą pojedynczo do gabinetu lekarza. I jak mojego pielęgniarka zważyła to ta mądra mamusia z pyskiem do pielęgniarki,że ta waga jest zepsuta,bo to nie jest możliwe żeby jej Nikolka ważyła 13kg skoro ten prosiak waży 11! Przecież jej córka jest śliczną i zgrabną dziewczynką i mogła by być modelką,więc napewno nie jest grubsza od tego no no tego tu.

Gość kkkkabn c bbbbbb
mama patyczaka i Ty sobie pozwoliłaś żeby jakiś babsztyl obrażał Twoje dziecko bez powodu????? Bezczelna baba....! Ludzie naprawdę są wredni..... Miłego dnia:)

Gość Mama patyczaka
Wiesz ja kompleksów nie mam. Syn jest drobny jak na swój wiek i wzrost,więc jak ktoś mi zarzuca,że jest tłusty czy gruby to wywołuje u mnie lekko ironiczny uśmiech. Poza tym nie będę się zniżała do poziomu,który reprezentowała tamta mamusia. Również życzę miłego dzionka wszystkim :D

Gość Mama patyczaka
A to że ludzie są wredni,to widać nawet po wpisach wyżej np. odnośnie synka Kamilki21. To głupie żeby takie rzeczy pisać o czyimś dziecku,którego się na oczy nie widziało i nic się o nim nie wie.

Gość fvbrghthbgh ythyt3g trgtb
Synek: 22 miesiące (czyli 2 miesiące do bilansu), waga 19,5kg, wzrost 102cm. Taki duży chłopak z niego wyrósł, ale duży sie urodził i jakoś mu tak zostało (ur.4,950kg i 63cm). Nie jest gruby, ma lekki brzuszek ale zaczynamy nieco zmniejszać porcje jedzenia więc myślę że za miesiąc będzie już ok. Obawiam się o jego kolana i kręgosłup choć ortopeda mówi że jest wszystko w porządku.

Gość moja corka miala w wieku 2 lat
11.8 kg i 86 cm na chudzielca nie wygladala. 16 czy 18 kg to bardzo duzo!

Gość dellicje
moj 12 kg i 85 cm wzrostu widze, ze wasze dzieci sa wyzsze, ,myslicie ze moj bedzie wysoki ?? bo my z mezem jestesmy wysolcy a on na razie taki niskawy w porownaniu od innych dwulatkow

w wieku 2 lat corka wazyla 12,5kg i miala ok 85 cm wzrostu. Teraz ma 2 lata i 7 miesiecy ; 13,5 kg i 91 cm

fvbrghthbgh ythyt3g trgtb- no faktycznie duży jest wasz chłopak . Jak na ten wiek jest bardzo wysoki ,ale najważniejsze aby był zdrowy., Ale co tu porównywać dziecko do dziecka i mówienie że jest gruby i spasiony.Jeden dorosły będzie ważył i mierzył wzrostu tyle samo co drugi a będzie szczuplejszy od drugiego.

moja mała ma 21 m-cy,wiec do bilansu jeszcze troche.Waży 14,5 kg i ma 90 cm.Zaznaczam,że urodziła sie bardzo mała,bo 2600g i 49cm.

Gość mala psotmica
moja cora na 2 lata 14 kilo i 93 cm

Gość tez mama2latka
a powiedzcie mamy co dokladnie jedza wasze dzieci bo my mamy problem ,nasz2latek nie znosi mleka jogurty lubi serki tak sobie niewiadomo czym go karmic

Gość uuuuuuuuuuppp
piszcie mamy jeszcze

Gość justyneczka1983
Moja córeczka na wczorajszym bilansie (ma 2 latka i 1 miesiąc) ważyła 12.6kg i mierzyła 90 cm. Pozatym dużo mówi pełnymi zdaniami, nawet tacie kiedy na nią patrzył jak pani doktor ją badała, powiedziała "Tatuś nie przesadzaj". Jesli chodzi o jedzenie to jest bardzo wybredna, nie lubi kanapek - chlebek je tylko ewentualnie sam, obiadu tez troszeczkę, lubi za to fasolkę szparagową, kukurydzę i ryż.

Gość ale to zalezy
corka rowno 2 latka : wzrost 89cm a waga 11,6 :) no ale to dziewczynka drobna po mamie ;P

Gość ale to zalezy
aaa i rozmiar bucika jedyna 22 ;)

Gość ojjj tak tak tak
a moja 24 miesiace i wzrost 87 cm a waga rowno 11:) tez drobna a buciiki 21/22 dziewcyznki powinny byc drobniejsze od chlopakow - a nie z 14-15 kg;)

synek ma 2l i 4miesiące - 95cm, 13,30kg Ktoś pisał o wadze 18kg wszystko zależy jak wygląda dziecko, od jego budowy, może być przecież tak, że niewiele się różni wyglądem od mojego 13kg-owego syna, dlatego nie na miejscu jest pisanie o czyimś dziecku, które notabene się na oczy nie wiedziało, że jest spasione!

Gość masz coś z deklem autorko
widać że jesteś jakas wybrakowana, porównywac wage i wzrost dziecka na forum... hAHAHAHAHAH wspołczuje twojemu dziecku, masz manie ze musi byc najlepsze nawet pod tymw zgledem ? matko!!! co to sie teraz porobiło

Gość tak sobie pisze
ale sie sprzeczacie moj synek jak byl w styczniu na szczepieniu (mial niecale 1,5 roku) wazyl 14,200 kg i mial 95 cm wzrostu teraz nie wiem ile ma