Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrrrrrrrrr

niemoge sie nauczyc

Polecane posty

Gość wrrrrrrrrr

od rana chodze po calym domu z zeszytem bo jutro mam klasowke i dajmy naucze sie jakiegos pojecia i zaraz podswiadomie wymyslam sobie zajecie jakies zeby tylko na chwile oderwac sie od zeszytu i tak od rana to moze nauczylam sie 1 kartke ;/ nieoge sie zmobilizowac. co wy robicie w takich sytuacjach ?? :>

Przede wszystkim zaglądamy do słownika i czytamy, jakie w gramatyce polskiej obowiązują zasady pisania partykuły "nie" z czasownikami".

Gość dziś się dowiedziałaś
że jutro masz klasówkę? Jeśli ci bardzo zależy - to się nauczysz, jeśli nie - to nic cię nie zmobilizuje. A na przyszłość ucz się wcześniej.

Gość wrrrrrrrrr
och przepraszam idealna Klitajmestra ;]

Gość wrrrrrrrrr
nie no już wczesniej wiedziałam, ale komu w święta chce sie siedziec z zeszytem ? aż sama na siebie jestem zła !! spróbuje po raz setny usiąsc z tym zeszytem i zakuwac :P

Gość wrrrrrrrrr
też tak kiedys chcialam zrobic bo w ciągu dnia nic mi nie wchodziło no i postanowilam że wieczorem sie poucze a wieczorem tak sie zmuliło że powiedziałam sobie "a tam nic sie nie stanie jak jedną 1 dostane" no i poszłam spac.. ;/ ;p

Gość wrrrrrrrrr
też tak kiedys chcialam zrobic bo w ciągu dnia nic mi nie wchodziło no i postanowilam że wieczorem sie poucze a wieczorem tak sie zmuliło że powiedziałam sobie "a tam nic sie nie stanie jak jedną 1 dostane" no i poszłam spac.. ;/ ;p