Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowana_____

Którego byście wybrały ?

Polecane posty

Gość wtrace sie i tak
Autorko - poznaj energiczna z tym pierwszym a sobie zostaw tego drugiego.

Gość kiedys stalam przed podobnym
wyborem. nr 1 - milioner, ale ten z najwyzszej polki, zarabiajacy kilka mln euro rocznie. niski, brzydki i gruby. o dobrym sercu, opiekunczy, bardzo szanujacy kobiety, ale zaborczy i zazdrosny. inteligentny ale prawie ciagle myslacy o zarabianiu kasy. nr 2 - baaaardzo przystojny, dosc inteligentny, niewiele zarabiajacy, z kredytami, ale bardzo zaradny. czuly, opiekunczy o dobrym sercu. raczej domator. wybralam 2 bo wolalam czuc sie swobodnie. i to byl najlepszy wybor w moim zyciu. przy mnie rozwinal skrzydla, zalozyl firme i zarabia swietne pieniadze. ja sie czuje bezpiecznie, nikt mnie nie kontroluje, jest nam razem fajnie. kasa to nie wszystko. na urode nie patrzylam bo bylam juz w takim wieku, ze to byla sprawa 2rzedowa :)

Gość niezdecydowana_____
...

Gość niezdecydowana_____
Do osoby, która miała podobny dylemat. W moim przypadku nr 2 nie jest zaradnym człowiekiem to ja zawsze muszę myśleć, typowy marzyciel. Nr 1 właśnie to mi by pozwolił rozwinąć skrzydła w przeciwieństwie do nr 2 Czuję, że jak się zwiążę z nr 2 to zaniedbam nie tylko ciało, ale przede wszystkim duszę.