Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamka_________

Chce zostawić męża

Polecane posty

Gość załamka_________

Jesteśmy 4,5 roku po ślubie,mamy 3,5 letnią córeczkę.Nie układa nam się:( chciałabym go zostawić ale boje się że nie poradze sobie sama finansowo:(. Ktoś też jest w takiej sytuacji?

Gość p p p p p p p p p p p p
ja ale nie mamy dziecka

Gość Czasami warto przeczekac
kryzys, jak sie ma dziecko ??? Musisz sama ocenic czy jest tak zle ?? Moze warto odczekac ???

Gość załamka_________
złotówka to za dużo:P nie jest wart funta kłaków:P

Gość załamka_________
ale ile można czekać:( to trwa już prawie 2 lata:(

Gość orcio power
trza było go puścić 2lata temu głupia cipo im dłużej z nim będziesz tym bardziej będziesz do zboka przywiązana ty masochistko głupia

Gość Ja przeczekalam i nie
zaluje. To zalezy jakie masz z nim problemy. U mnie byly inne kobiety.Tylko ze jakos zrazil sie i wrocil z wiekszym uczuciem. Jest dobrze , nawet bardzo dobrze. Facet potrzebuje czasu zeby sie wyszalec i dorosnac do roli mezczyzny.

Gość załamka_________
ubliża mi,już nie pamiętam kiedy mnie przytulił a o seksie już nie wspomne:( jak chce z nim porozmawiać to ma zawsze coś ważniejszego do zrobienia.Dzisiaj np. chciałam porozmawiać ale mecz jest ważniejszy:( nawet you can dance jest ważniejsze niż rozmowa ze mna

Gość Ewela____________
Ja bylam w takiej sytuacji, ale odeszlam i juz nie mam problemu, i jest bardzo ok. Podaj GG to porozmawiamy:)

Gość załamka_________
boje się ze nie dam sobie rady finansowo. Mało zarabiam a będę musiała sama wszystko opłacić:( mieszkanie,rachunki,przedszkole i żyć też z czegoś trzeba:(

Gość Ja przeczekalam
Trudno ci pomoc. Jezeli z natury jest hamem, to nic nie pomoze. Moj byl hamem dla mnie , nic go nie interesowalo, mial inne kobiety i tam potrafil byc mily. Ale zebralam sie , zadbalam, on chyba mial porazki z tymi kobietami. Teraz jest cudownym mezem juz 15 lat. A chcialam juz odejsc . Nie zaluje dopasowalismy sie, ale bywa wiele hamow i to tylko marnowanie zycia. Czym pozniej tym gorzej. Moze byc tak ,ze jak go zostawisz, to go oswieci co stracil !

Gość załamka_________
Ile tych alimentów-300 zł jak dobrze pójdzie:( a wynajęcie mieszkania kosztuje:( błędne koło:(

Gość załamka_________
Kiedyś taki nie był:( mieszkaliśmy ze sobą 2 lata przed ślubem i było ok. Nie wiem co się z nim dzieje:(

Gość Ja przeczekalam
Dostaniesz jakas pomoc , od panstwa, no i alimenty. Nie znam sie na tym . Ja mieszkam w de. Tu pomagaja.

Gość Ja przeczekalam
Obserwuj czy on jakiejs kobiety na boku nie ma. Albo ty sie zaniedbalas. Szukaj przyczyny.

Gość Ewela____________
Ja nie pracuje i jakos normalnie sobie zyjemy z alimentow:)

Gość załamka_________
zapytałam go niedawno po co się ze mną żenił jak mu na mnie nie zależy to mi powiedział że też się nad tym zastanawia po co

Gość załamka_________
Ewela to twój były musi dużo zarabiać skoro masz takie duże alimenty

aha :/ myślałam, że może on nie bierze pod uwagę, że mogłabyś go opuścić, ale zmienić też się nie chce. A jesli tak, to nie wiem jaka jest rada :/ Może mieszkajcie razem, ale nie bądźcie ze sobą? A alimenty możesz tez na siebie wziąć.

Gość załamka_________
wiem że na siebie też mogę ale ile ich dostane jak on ma na umowie najniższą krajową

Gość Ja przeczekalam
Przestalas go tak fascynowac jak kiedys, taki zwykly kryzys, albo kryje sie pod tym fascynacja do innej kobiety. Ja stosowalam kuracje szokowa i zawsze dobrze dzialala. Robilam sie na "bostwo", dbalam o siebie i szukalam adoratorow.

Gość zaraz tam ubierz
autorko.mam dla ciebie wyjscie ktore jest sprawdzone przez 99% polskich kobiet!! poznaj sobie nowego facia i rob ze swojego meza rogacza dopoki sie nie dowie.....nawet lata,a pozniej odejdz do kochanka!!