Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dama Czarna

Pytanie do dziewczyny która potrafi doradzić kolor wlosów

Polecane posty

Gość klaaaraaaaa
pomaluj ze 2-5 miesięcy saszetkami (do 5 myć) i potem ścinaj do odrostu (to pewnie już z 5-7 cm będzie) :) Autentycznie dekoloryzacji nie polecam, bo masakra!!!!!!!!!! Lepiej odhodować.

Gość klaaaraaaaa
jak masz odrost to bedzie tak - odrost będzie biały, a włosy gdzie była farba - żółtopomarańczowe - jak ja :)

Gość Nojakwkoncu
Skoro to nie jest beżowy blond, to jak on wygląda?? Bo myślałam, że to ciepły odcień..

hej kochana. Jestem fryzjerką i na co dzień spotykam się z takimi problemami klientek. Otóż moja droga najgorszym blędem było pomalowanie wlosów na czarno z jasną karnacją, ten kolor jako fryzjerka traktuje jak ostateczność;/ ale cóz masz dwa wyjścia piewrsze to ściągnięcie farby co niestety bardzo niszczy włosy ale daje efekt, Bądź męczyć się przez jakiś czas i po kolei nakładać coraz to jaśniejszą farbę, osobiście polecam to rozwiązanie na prawdę. jeżeli masz jakieś pytania pisz:)

Gość Dama Czarna
Dzięki, że napisałaś:) Nie chce ściągać koloru, ponieważ mam bardzo zniszczone. Chce przetrzymać 3 msce bez farbowania, a potem skrócić tak do 7 cm i zdekoloryzować końce włosów ( 4cm) I Dlatego mam pytanie czy po dekoloryzacji uda mi się osiągnąć kolor włosów, jak na fotce którą podałam w linku?? Średni ciepły blond poziom 8??

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupppp