Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tokina

Drugie spotkanie część druga

Polecane posty

A ja wole pieścić mąkę niż ścierkę. A odkurzacz to już dla mnie jest całkiem beeee...:( Nawet się gubię, w którym miejscu już odkurzałam. Dla mnie to wszystko jedno :O

Bechemootku. Za to pieknie ukladasz jedzonko na talerzu. Widziałam jako podszywająca sie na garnku ;)

Przegapiłam coś, czy jeszcze nie chwalisz się efektami wstrzemiężliwości , hęęę?

No i Bechemootek przepadl. Omączona - umączona poetka też leci w bety, dobranoc dziewczyny 👄

Poetko! Przepraszam, dzwoniła przyjaciółka - musi podjać decyzję o wyprawieniu Czestera na druga stronę Tęczowego mostu 😭

Poetko :-D, wstrzęmięźliwa staram się być - efekt, tylko 4 kg :-p. ale chyba głupi okres wybrałam.....święta :-D

Wpadam na chwile Dziewczynki żeby uściskać na dobranoc i podziękować za śliczne życzenie świąteczne, ktore od Was dostałam - super mnie dowartościowuje to wszystko: Wasza obecność, Wasza przyjaźń. Poetko - szkoda psiapsiurka :O :( ❤️ Zuziku - życze dobrego nastroju na spotkaniu - wyluzuj i ciesz sie chwilą ❤️ Dzisiaj spotkało mnie coś bardzo bardzo miłego i niespodziewanego :D kolejny raz uwierzyłam w Człowieka :D:D:D opowiem przy najbliższej okazji a na razie tylko powiem,że życie jest pełne niespodzianek :D:D:D miłych Wesołku ciesze sie, że jesteś zadowolona z zakupków - domyślam się że tak jak ja "robisz" za świętego Mikusia :D Bondusiu kochana! ❤️ ❤️ ❤️ 👄 👄 👄 - chyba dużo tych ciasteczek wykrawacie i wypiekacie z Wnusiem - bo zniknęłaś na czas jakiś ? :D :P 👄 Kosmitko - melduj jak wrócisz z przeglądu ❤️ dobranoc Dziewczynki Roberto! ale Cie zasypało! Twój ogród bajkowy jest :D Śliczną choinke masz ❤️ Ja wczoraj "zabejcowałam" karpika (pokrojony na porcje, wymyty, wymoczony, oprószony solą i pieprzem, ułożony w naczyniu szklanym: warstwa rybki-warstwa krążków cebuli i tak na przemian. Przykryty i wystawiony na balkon) Ba balkoniku pyszni się świerk w donicy - ubiore go w czwartek wieczorem bo w wigilie ide do pracy więc czas będzie ograniczony acha! pośle Wam swoją fotke - przed chwilą zrobiłam

Terterku Mamy szczęscie, że wierzymy w człowieka :-) i wiem o czym piszesz :-D. Współczuję twoim rączkom, masujemy masujemy!!!

Dzień Dobry ❤️ sypnęło wczoraj śniegiem rozpalam więc w kominku i parze dobrą kawusie (__)? (__)? (__)? (__)? herbatke (__)? (__)? (__)? inusie (__)?(__)? Wesołku jak tak sypnęło to pewnikiem zasypana na "ament" jesteś. Dobrze by było żebyś nie musiała już nigdzie biegać i przedzierać sie przez zaspy tylko czary-mary w domku robić ❤️ na śniadanko zostawiam sterte kanapek coby szybciej było: http://gotuj-z-nami.pl/pyszne-fotki/przekaski/1.jpg musli dzban soku owocowego Śmigam do pracy a Was serdecznie pozdrawiam ❤️ ❤️ ❤️

Witam 🖐️ Terterku dziekujęz za śniadanie i kawkę ❤️ U mnie +2 jest odwilż żle się chodzi wczoraj byłą na zakupach z tate i bratem i zakupiliśmy dla mamy ekspres do kawy ale już z takim dzbankiem co jest jako termos trzyma ciepło aparat fotograficzny dla córki prostownicę do włosów brat też tam sobie coś wybrał jakąś wkrętarkę i urządzenie do bezprzewodowego internetu.A ja zaraz ide mamie do lekarza po receptę bo brakło lekarstw na serducho a pózniej po rybkę do sklepu bo jeszcze nic nie kupione i do warzywniaka po kapusty i inne warzywka. Pozdrawiam Was cieplutko miłego dniia ❤️👄 Bandersku ja się czujesz❤️

🖐️ terterek..slicznie dziekuję ci za sniadanko kawunie oraz za ocenę moich fotek 👄 Poetko ...ja wolę odkurzać niż mąkę w rączkach dla mnie kuchnia może służyć do parzenia kawki :D kosmi //dziekuję za zawsze pamiętasz 👄trzymam mocno kciuki za pokazik :D Wesołku i ja zawsze na koniec buszuję po sklepach i jakoś się mi udaje kupić to co chcę 👄 bondi ...może do mnie przyjedziesz te ciasteczka zrobić 👄 bechemoot...yo bardzo trudna decyzja ,my podjąc musieliśmy w jednym roku aż dwie takie decyzje choc nie był o innego wyjścia zawsze to wraca jak wspominamy nasze zwierzaki :(👄 zuzziku ..super mnie najbardziej podoba się to legowisko przy kom.pewnie mój uszaty Orsi by się zmieścił hahhahaahahaha👄 bonitko ..jaka masz choinkę sztuczną czy prawdziwą ? moja Małża obiecała że zetnie czubek naszego świerka bo juz czas na to i co wycofał się ,powiedział że za wysoko i nie da rady ech no i stoi sztuczna której nie trawię :(👄 Tokino..tylko jak będziesz u lekarza nie zapomnij poprosić o dalsze zwolnienie 👄 Małgorzato ja zrobiłam gołąbki z ryżem i grzybkami robiłaś kiedyś ?👄 Dla wszystkich miłego dnia .Tylko spokojnie z pracami do świąt jeszcze dwa dni :D:D🖐️

Dzien doberek kochane dziewczynki, Choineczka ustrojona i chociaz w domu jeszcze balaganik, juz jest swiatecznie:) Juz zaczynam cieszyc sie i czekam na swieta, przed swiatami nie za bardzo bylam w nastroju swiatecznym:(. Za 2 godzinki pojedziemy do duzego centrum handlowego i troszke polazimy po sklepach moze uda nam sie kupic prezenty. Wczoraj chcialam kupic malzowince organki w Lidlu na prezent, ale nie chcial:O choc wiem ze jako dziecko przygrywal na organkach:O Dziewczynki chcialam Wam wszystkim podziekowac za kartki, zyczenia, piekne zdjecia. Jestem bardzo wzruszona. Sa na tym swiecie jeszcze piekne sprawy i wspaniali ludzie. Ja juz dzisiaj skladam Wam przedswiateczne zyczenia pieknego dzisiejszego dnia. Bedzie on pewnie troche stresowy, jak dla wszystkich kobiet przed swietami, ale co tam! Jak dobrze ze jestesmy w miare zdrowe i mozemy przygotowywac swieta! Robercika moja choineczka jest powiedzmy ekologiczna(nie chce napisac sztuczna:P) i stoi sobie pod kaloryferem:P Zrobie tylko wielki bukiet z galazek swierkowych, chociaz nie wiem gdzie go postawie? w sypialni? w palarni? A teraz juz koncze, bede sie malowac i wybywamy do ludzi:P Uwazajcie na siebie dziewczynki i nie stresujcie sie. Zdazycie ze wszystkim. Buziaki

Chore dziewczynki i te wszystkie ktorym cos dolega, przytulam mocno do serducha. U mnie na sercu macie mieciutko:P Znowu wszystkie staniki za ciasne:(

Witam wieczorkiem:):) Ojejku ojejku jak wczoraj pogadałyście,jak było fajnie a jak miło:):) Dziewczynki tak się wzruszyłam waszymi wpisami że każdej chciałabym napisać coś od serducha a nie mam czasu więc szybko i króciutko. Terterek👄 U mnie ani płatka śniegu tym razem,niby odwilż ale nie ma szans by stopniało to co już leży. Bonita👄 Ja pierwsza piszę się na poleżonko na mięciutkiej piersiuni Personalna👄 Zdjęcia piękne i choć sprytnie chciałaś skryć się za choinką to na szczęście i tak Cię widać:):),dziękuję. Roberto👄 No i mnie na ogół nie zostawiamy zakupów na ostatni dzwonek bo wtedy ciężko cokolwiek dostać.Wszędzie tłum ludzi a wszystko poprzebierane. Beti👄 Zuuzik👄 Bechemootku👄 Pszczółko👄 Banderasku👄 Jak zdrówko,może coś przeoczyłam ale nie widzę Cię ostatnio Kosmitko👄 Bondi👄 Rowerzystko👄 Tokina👄 Zmykam dziewczynki i czule przytulam do na razie płaskiej piersi:p:p Na razie płaskiej,hi,hi bo po świętach pewnie nabierze wypukłości:):),nic to po sylwestrze znowu się będziemy odchudzać:):)

Wrocilam! Bylo fajnie. Zjedlismy obiad, kupilismy duzo trunkow na swieta:P no i prezenty:O Ja nie mialam pomyslu i maz dostanie talon z drogerii, niech sobie sam cos wykupi bo ja i tak jemu nie dogodze. Perfum czy wody kolonskiej nie uzywa, niech sobie kupi jakies kremy w najgorszym wypadku ja je spozytkuje do pielegnacji nog. Chcialam kupic jakas ladna koszule, ale mialam za malo czasu, poza tym nie lubie kupowac napredce. Ja najprawdopodobniej dostane znowu perfumki bo kieszen mezowskiej kurtki byla wypchana tak na kwadratowo:) Ludzi w sklepie bylo moc i korki na ulicy. Wszyscy na sile w ostatniej chwili kupuja prezenty...My tez dalismy sie zglupiec, mialo nie byc prezentow, ale wlasciwie dlaczego nie:O Teraz musze sobie odpoczac chwilke. Wrzuce moze pare zdjec na garnku. Wlasciwie powinnam sobie kupic na prezent nowy aparat bo pewnie zdjatka znowu sa do niczego:O Zrobcie sobie mala pauze dziewczynki, rozsadnie gospodarujcie silami. Swieta przed nami.

witanko na razie krótko, bo w trakcie smażenia ryby jestem tylko donoszę, że i do mnie dotarł mikołajowy prezent, przepiękny, jak fotnę to wrzucę do garnka:) Poetko tym bardziej buuuuuuu za Ugryziem😭😭😭 może później napiszę więcej, no chyba, że padnę na pysio:P

K❤️o❤️c❤️h❤️a❤️n❤️e❤️D❤️z❤️i❤️e❤️w❤️c❤️z❤️y❤️n❤️k❤️i❤️ ,,W te święta magiczne, życzenia ślę liczne!:))) Pachnących jodełek z ogromem światełek... Pod obrusem sianka:))) a za oknem bałwanka... Prezentów pod choinką od Mikołaja z wesołą minką :D Ciepła rodzinnego w Dzień Narodzenia Pańskiego... Dużo jedzenia na stole;)))) niech te święta będą wesołe :))):))):))) Dla Was❤️ i Waszych bliskich❤️Wesołych Świąt...,, Bonitko👄 Roberto👄 bondi👄 terterku👄 beti👄 Personalna👄 kosmi👄 Małgosiu👄 tokino👄 bechemootku👄 zuuziku👄 pszczółko👄 Wesołku👄 Poetko👄 rowerzystko👄 Mariijko👄 W🌼E🌼S🌼O🌼Ł🌼Y🌼C🌼H🌼Ś🌼W🌼I🌼Ą🌼 T🌼

Poetko👄to co się stało dla psinki:(((((....,,pokroiło,,mi serducho😭😭😭...Przykro mi bardzo:((((( Dziewczynki👄napiszę tylko,że poprawy wielkiej nie ma... Martwię się,ale to niczego nie zmieni😭 Życzę spokojnej nocki

Kochany Banderasku. Bedzie poprawa zobaczysz. Badz dobrej mysli. Podobno to paskudztwo trzyma sie dlugo:( Tak bardzo mi szkoda ze nie mozesz smigac na lyzewkach i cieszyc sie atmosfera przedswiateczna. Siedz w domku w ciepelku,wygrzewaj sie to i przelom w chorobie nastapi szybciej. Z calego serca zycze poprawy. Zuzik juz dzisiaj ryby smazysz? Toc jeszcze zjecie przez pomylke do swiat:P Na forum puchy. Znaczy ze swieta zblizaja sie na dobre. A ja siedze przy kompie, bede sie rozpaczac w Wigilie ze nie jestem jeszcze gotowa:( Przynajmniej dzis namocze grzyby:O Kosmi byla dzisiaj na badaniach ale pewnie nie ma czasu kuknac. Wiadomo chlop w domu.... Dobranoc wszystkim. Spijcie dobrze. Ja to jestem wzorowa gosposia:P Jutro musze zrobic jeszcze przepierke.

Wpadam na chwilunię pobuziać wszystkie na dobranoc👄 Śpijcie spokojnie, pa pa pa! I proszę aby Anioły czuwały nad nami!❤️

Jeszcze ja na momencik, dopiero się obrobiłam. Wnuczek przyjechał już dzisiaj więc musiałam przyśpieszyć tempo. Dzięki wszystkim za kartki👄 Banderasku szczególnie mocno ściskam i życzę szybkiej poprawy❤️ Terterku cieszę się, że ci się podoba. Dobrej nocki wszystkim🖐️

🖐️ ja na mom .umyłam już głowiznę ulepiłam fryzurkę :D Zaraz jadę po ciasto tylko kierowca dotrze z pracy ,drugi jeszcze śpi wiadomo druga zmiana potem ślęczenie nad kom.:D Kawunie zaparzyłam ,herbatkę i inusie dla Personalnej :D Kosmi ..jak tam po pokazie ? no tak Bonitka ma racje kogucik w domku to i kurka bryka stop!!! daj znać i potem gdakaj ile wlezie :D:D Bandersku ..dla ciebie 👄👄👄 Do potem kochane zakuknę jeszcze 👄

Roberto - buziaczki za kawusie gorącą i pachnącą. Wstałam późno musze umyć łepek i do pracy na dwie godzinki :O Śniadanko od razu wjeżdża na stół: owsianka http://passionfruit.blox.pl/resource/owsianka1.JPG i bułeczki z masłem i miodem http://img12.exs.cx/img12/3259/13805.jpg dzisiaj sporo węglowodanów - ale to dlatego, że nie będzie czasu na myslenie o jedzeniu. Każda zajęta robotą - brzuszek musi dostać paliwo. A poza tym troche postu od mięska dobrze nam zrobi :P Bondusiu 👄 👄 👄 Bonito - fajne fotki - zaintrygowałaś mnie tymi grzybowymi kapelusikami, Chyba ich nie zmielisz tylko coś ekstra będzie? 👄 👄 👄 Beti - 👄 👄 👄 Personalna 👄 👄 👄 Zuzik 👄 👄 👄 Wesołek 👄 👄 👄 Roberta 👄 👄 👄 Tokina 👄 👄 👄 Marijka 👄 👄 👄 Małgorzata 👄 👄 👄 Pszczółka 👄 👄 👄 Poetka 👄 👄 👄 Rowerzystka 👄 👄 👄 Kosmitka 👄 👄 👄 Malutka 👄 👄 👄 Bechemotek 👄 👄 👄 Ło matko - ale sie rozpędziłam z cmokaniem Rodzinki :O będzie lało bo zawsze leje jak sie baby całują :P:D POZDRAWIAM i życze spokojnego dnia ❤️ ❤️ ❤️

Banderasku a dla Ciebie specjalne przytulanki i całusy na dobry dzień i pozytywne myślenie ❤️ ❤️ ❤️ 👄 👄 👄