Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tokina

Drugie spotkanie część druga

Polecane posty

Woda się znalazła :-D, trzeba było jeszcze zmierzyć temperaturkę, wypuściś i wpuścić Monę itp..........

Kosmi będę Ci wdzięczna 👄 tyle tylko proszę by przepisy były łatwe, bo ja jestem leniwa:D i małym kosztem chce dużo i dobrze :D

Tokina jeszcze jeden pomysł, frankfurterka zapiekana w cieście francuskim - szybko się robi i jest :classic_cool: a ciacho można kupić w biedronce albo lidlu

Bechemotku i pewnie chłodną rączkę trzeba było potrzymać na czółku;) Rowerzystko a może Ty sprzedasz jakieś swoej pomysły kulinarne na imprezkę? Bonita gripex musowo wziąć

A wiecie jakie ostatnio u nas pomysly praktykuje sie na prezenty dla starszych ludzi? Orginalna gazete z dnia urodzin. A ja kupilabym Tokino stara piekna piekna ramke, moze nawet srebrna i oprawic zdjecie mamy z lat mlodoci. Albo koszyk prezentowy! Z prawdziwym szampanem, kawiorem i truflami:P Chociaz kwiaty to najpiekniejszy prezencik:)

O to dobry pomysł te farnkfurterki w zasadzie wszystko się kupuje , potem tylko zawija , jak świstak te sreberka:D:P , do piekarnika i już :D

Aaaaaaaa!!!!!!!!! Rozumiem, ufffff :-D. Myślałam, że będę musiała coś robić a ja mam lewe ręcę i alergię na kuchnię :-p

nie to wszystko na imprezkę urodzinową mamy Tokiny Kosmi widać, ze nie czytałaś, ryba po grecku już była:P

Dobry pomysł z tym zdjęciem Bonitko , miała kiedyś takie piękne zdjęcie z warkoczem , chyba wtedy była 18letnia , czy o takie zdjęcie chodzi czy może już w późniejszym wieku? Zresztą przy mojej mamie to wszystko może okazać się złym pomysłem:O

Widzę,ze my gdybyśmy się spotkały to szybko jakies zarełko zmotowały i urocze miejsce znalazły,jednym słowe zgrany nasz zespół:)

Poledwiczki upieczone i zapiekane w ciescie francuskim albo schab peklowany tez zapiekany w ciescie.

Właśnie dlatego chcemy przyjęcie w lokalu!!! Bez wymyślania i bez siedzenia w kuchni. Tym bardziej, ze moja mama sama by chciała urządzać przyjęcie, potem by nie miała siły i zaczęła by się "awanturka" :-

Bo kiedy dam zdjęcie z młodości to zapłacze że już nie jest taka młoda a kiedy dam kiedy jest już starsza to znów zapłacze że już jest taka stara :O

Zdjecie mamy z lat mlodosci. Z wiekiem oglada sie chetnie zdjecia z mlodych lat:) Szczegolnie kobiety.

Tokina to ma być kilka zdjęć z różbnych oresów życia, czyli..... od przedszkola do ramola;):P

Kurcze nie wiem co będzie jak będzie ale widzę że tu kopalnia pomysłów i można wszystko wykorzystać , dziękuję Wam bardzo👄👄 Może jednak ją namówię na obiad w jakiejś restauracji , popytam jakie ceny i gdzie byłoby wolne może się uda :D a ja miałabym wolne ręce i tez byłabym gościem a nie sługą :P

masz rację, w knajpie najlepiej - najważniejsze, że się nie narobisz

Co do zdjęć to bez jej wiedzy nie mogłabym ich dotknąć :D nie ma mowy by nie wiedziała że je potrzebuję, musiałabym zrobić jakieś odbitki ale ona by wiedziała więc ten pomysł raczej odpada :O Ja niestety nie posiadam jej zdjęć , może kilka ale jakichś mało znaczących:O

Bechemootku ale Twój pomysł a właściwie pytanie tez nie jest pozbawione sensu:D