Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tokina

Drugie spotkanie część druga

Polecane posty

Witam niedzielnie🖐️ Po wczorajszym paskudnym dniu dzisiaj nareszcie poprawa,świeci słoneczko i jest w miarę ciepło. Pojadłam a teraz idę na jakiś spacerek,narka🖐️ U mnie wczoraj także była rocznica ślubu tyle że 23,czyżbyśmy obie z Rowerzystką brały ślub w tym samym,majowym pięknym dniu?. U mnie balangi nie było,M w pracy a ja nos w telewizor a w garść lody:):) odchudzanie odłożone na potem,mój rozmiar jakoś się nie kurczy,za to kasa owszem:p:)

Dziewczynki stawiam popołudniową kawkę i herbatkę jak kto woli :D Oczywiście do tego obowiązkowo tort orzechowy i na popitkę wino, koniaczek i wódeczkę do wyboru :D Buziaki wszystkim i dziękuję za życzenia 👄

Hej🖐️ Bondi pogada chyba dopisała na uroczystość :) nie było chyba tak najgorzej ? Wesołku Wszystkiego Naj, Naj Z Okazji Rocznicy w pięknym miesiącu brałaś ślub, buziaczki posyłam 👄👄 Kosmi się pokazała i znikła ;) ciekawe jak na długo ? :( Rowerzystko tort pychotka w pałaszowałam z miłą chęcią ;) tak dawno nie jadłam już słodyczy przez tą moją dietą :( ależ mi smakował mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm👄 Pozdrawiam każdą z osobna❤️ i życzę miłego wieczoru :)👄

witam 🖐️ jestem juz w domu byłam u koleżanki na działce wypoczełam troszkę

niedzielnie pogoda dziś u mnie była piękna była, wiatr trochę targał włosy:P u mnie nic ciekawego, nadal się smaram, ciekawe jak długo jeszcze:o Bechemotku gdzieś się podziała?????? Terterku a Ty????? Wesołku wczoraj dopiero zobaczyłam w garnku kwiatki:) Tokina dzięki piękne za prezentację, trochę za dużo mnie w niej:P hehe ciągle trzymam się za brzucho, a i tak nic nie pomaga, widać oponę:P Kosmi chcesz przepis na ciacho bez pieczenia? pycha mówię Ci:D dziewczynki, pisząc o skierowaniach przypomniałyście mi o konieczności udania się do doktorka po skierowanie właśnie, tym razem na morfologię z rozmazem i tsh, ciekawe czy da? przekonam się we wtorek

Dobry wieczorek Dzisiaj spedzilam bardzo fajny dzien. O Boziu jaki ten swiat jest piekny na wiosne, kazda pipidowka i dziura zabita dechami wyglada cudnie! A wlasciwie to te dziury wygladaja najpiekniej. Az chcialoby sie pobiegac na przelaj po tych lakach i polach a tu trzeba grzecznie spacerowac wyznaczonymi sciezkami:( Mam nadzieje ze tez mialyscie fajny dzien. Wesolek 🌼 serdeczne zyczenia z okazji rocznicy slubu. Wszystkiego dobrego na nastepne lata, pozdrawiaj tez swoja polowka. Zabieram sie i ja w poduchy. Tak mnie to swieze powietrze umeczylo ze padne jak kawka. Dobranoc wszystkim. A wlasnie, co jest z Bechemootkiem?

ZUzik, Jutro podaj przepis na to ciacho bez pieczenia, jesli nie jest to zbyt skomplikowany przepis. Jak jest bez pieczenia to przynajmniej nie oklapnie:P

Witam 🌻 na kawe zapraszam (__)? (__)? (__)? (__)? (__)? (__)? (__)? (__)? herbatke (__)? (__)? (__)? (__)? inusie (__)? (__)? (__)? (__)? sobote i niedziele spędziłam nad jeziorem Rowerzystko ❤️ moje gratulacje ❤️ ❤️ ❤️ 30 lat to nie w kij dmuchał :D powinnaś medal dostać ;) Wesołku gratuluje i każdej która ma długi staż małżeński gratuluje - to medalowa dyscyplina ;) Ja brałam ślub w lipcu a w przyszłym roku stuknie mi 30 lat - spodziewam sie medalu :P:P:P

na śniadanko proponuje lekkie jedzonko po sobotnio-niedzielnych grillach i komunijnych smakołykach: http://www.goodfood.pl/_images/20091110151701000000708.jpg musli sok pomidorowy żurawinka Pozdrawiam i ide do pracy a tak mi sie nieeee chceeee :P Tokino dziękuje za prezentacje - zdjęcia których użyłaś, na których jestem są okropne ale co tam ;) nie protestuje bo nie wypada :D ❤️❤️ ❤️

Pozdrawiam herbatkę chlipnę. wesołku tez wszystkiego naj🌼 Zuuzik ty się nie pytaj tylko pisz ten przepisik,bom ciekawa. to narka 🖐️ milutkiego dnia życzę . Tokina ❤️

Terterku ja tez ślub brałam w lipcu tylko ja stażem do was to gówniara ,bo na stuknie 17.

Dzieńdoberek wszystkim🖐️ Dzięki za trzymanie kciuków. Pogoda była piękna, rano trochę się chmurzyło, a po wyjściu z kościoła było już tylko słońce. Dzień był bardzo udany. Wnuczek bardzo zadowolony. Miłego dnia wszystkim🖐️

Dzień dobry👄 Terterku za herbatkę żurawinową👄 że nie zapominasz :) i śniadanko pyszne 👄 Bonitko masz rację świat jest piękny a zwłaszcza na wiosnę wszystko zaczyna się zielenić budzić do życia :) żeby jeszcze ludzie mogli być tak cudowni :( 👄 Zuuziczku a może weź sobie coś na ten katar przeciw alergicznego teraz dużo roślin zaczyna pylić i dlatego ciągle się smarkasz👄 ;) Bechemootku - machnij chodź łapką 👄 Personalna - jak się czujesz kochana ? 👄 Marijka 👄 Banderasek👄 Beti👄 Tokina👄 Małgosiu co u Ciebie ? 👄 Kosmi👄 Roberta 👄 Wesołek👄 Bondi i jak po komunii ? 👄 Poetka gdzie się podziewasz ? machnij chociaż łapką👄 Rowerzystka 👄 Wszystkie WAS cieplutko pozdrawiam ❤️🖐️

Witaj Bondi :) bardzo się ciesze, że pogoda dopisała i najważniejsze, że wnusio zadowolony :) 🖐️ Ciepłego dnia ;) 🖐️

Pustki :( :( na forum pogoda piękna to dziewczęta wybyły z domciu ;) Wesołek na pewno spaceruje :) Tokinko Kochana :) wspaniała ta prezentacja 👄 jesteście WSZYSTKIE takie radosne, uśmiechnięte aż łezka w oku mi się zakręciła:( dlaczego tak daleko od siebie mieszkamy :( 😭 :( ❤️ Tokino a może byś zrobiła prezentację wszystkich dziewczyn ;) teraz na NK jest tyle fotek mogła byś coś wybrać z naszych zdjęć oczywiście takich "FAJNYCH " (ładnych) i zmontować CO TY NA TO ??? Pozdrawiam🌻

Masz racje Pszczółko - ❤️ dopiero dzisiaj mogłam dosprzątać balkon bo tak do tej pory było zimno :O Dzisiaj narobiłam sie nieźle bo całą ziemie wymieniałam i wymiatałam spod skrzyń i spod ławki. Ale teraz już tylko moge podlewać, obserwować jak wszystko rośnie i pare kolorow zastosować - jakieś goździczki skalne albo inne lawendy czy margaretki wsadzić. Tokino - konwalijki kwitną! :D:D:D ❤️ ❤️ Roberto - bluszcze zadomowił sie i mam nadzieje, że będzie mu u mnie dobrze. Zuzik - bałam sie tych konwalii za względu na kota - ale juz jestem spokojna - on je olewa dokładnie choć jest wielbicielem kwiatów :D W tym wypadku zadawala sie swoją trawą która pięknie wzeszła i niedługo będzie jak aksamitny dywanik - ale kotuś du pe w trawie polożył i zaklepał, ze jego :D Moja małża dogaduje mi że ostatnio "wielbie" kota Deweya ze stanu Iowa :D:D:D Pozdrawiam wiosennie i zapraszam na popołudniową kawe ❤️ Pamiętam o Was wszystkich: o Waszych kłopotach, problemach, dolegliwościach, chorobach, kompleksach i radościach też :D ale podobnie jak Wy - nie zawsze mam możliwość, nastrój i odpowiedni moment zeby zrobić wpisy. Sciskam każdą osobno i wszystkie naraz ❤️ ❤️ ❤️

wrrrr....:D fotki na ktorych jestem w prezentacji są łokrutne :P

Dziewczynki wszystkim ja w zasadzie nie wiem co pisać ,dni jakos u mnie szybko lecą,dobrze,ze na dworze wreszcie ciepełko.

🖐️ Na tych fotkach nie wygladasz wcale zle Terterku. (Tokina dzieki za prezentacje, doszla) Zreszta wszystkie wygladacie dobrze dziewczynki. Zaraz zabieram sie za mycie markiz. Wczesniej bylo tak goraco i sie nie dalo, a sezon tarasowy jest juz otwarty:) Cieplutko u mnie. I musze wreszcie nadrobic zaleglosci na garnku. Nie bylam tam chyba ze dwa tygodnie:O Wesolek pewnie szykuje sie juz na jutrzejsze spotkanie. A co jest z Bechemootkiem? Chyba nie jest chory:(

🖐️🖐️🖐️ Terterku Skarbie wyglądasz super, jesteś mmmmmm brak słów :) i nie mów tak, bo naprawdę elegancka z Ciebie dziewczyna 👄 Bonitko wypucowałaś już markizy ;) Miłego wieczora ;)🖐️

Witam wieczorkiem 🖐️ byłam w pracy ale nie było ruchu i nie napracowałam się wiele jutro ide na 5,30 i pracuje do 14 może mnie wcześniej puszcza jak nie będzie ruchu na 12 godzin ide doiero w czwartek pozdrawiam ❤️

OJ ale miałam dzisiaj dzień:p:) Taki jak lubię czyli kompletnie niezaplanowany i całkiem spontaniczny i co najważniejsze w biegu i trasie. Teraz dopiero zamierzam zjeść obiadokolację bo wcześniej jakoś nie było jak. Jak chodzi o spotkanie to jestem spokojna,hi,hi

witanko Terterku nie grzesz, nie grzesz;) laseczko moja kochana, spójrz na mnie na tych fotach, po co ja się tak trzymałam za ten brzuch???? naiwna myślałam, że dłonią zakryję oponę od tira:P hehe nie zakryłam, a ten gest tym bardziej zwraca uwagę oglądających na tę część mnie:P co do Deweya, mam nadzieję, że nie nudzisz się albo tym bardziej nie męczysz;) Bonita zaraz polecę na garnek z nadzieją ujrzenia tych pipidówkowych uroczych wiosennych obrazków:) Pszczółko, na bank nie mam alergii, bo mam katar ropny, czyli bakteryjny:o alergiczny to taki wodnisty raczej, niemniej męczę się okropnie:o Kosmi mówisz masz przepisik:) Bonita dla Ciebie również:) może jeszcze inna dziewczynka się skusi:) CIASTO BEZ PIECZENIA 4 paczki herbatników petitt buerre (na moją blaszkę - na jedną warstwę zużyłam 20 szt. + 2 na by zakryć dkładnie całą powierzchnię, a że są dwie warstwy to razem 42-43 ciastka - te dwa-trzy to na te zakrycie pustych miejsc) 1 paczka słonych krakersów (z nich będziemy układać 1 warstwę czyli ok. 23 sztuki) 3 budynie waniliowe ugotować w 0,5 l mleka po wystudzeniu utrzeć z 0,5 kostki masła 1 puszka 400 ml kajmaku - krówki - różnie to nazywają 1 słoik dżemu z czarnej porzeczki 0,5 l śmietany kremówki 30% + 2 fiksy śmietanowe 2-3 łyżki cukru pudru 1 opakowanie płatków migdałowych (uprażyć na suchej patelni, ale pilnować, bo łatwo się przypalają) Blachę wyłożyć warstwą herbatników, na to masę budyniową, następnie drugą warstwę herbatników, na to rozsmarować krówkę (łatwiej to zrobić, gdy otwartą puszkę na kilka minut wstawimy do garnka z gotującą się wodą). Na to ułożyć krakersy, następnie dżem, na to ubitą z fiksami i cukrem pudrem śmietanę, posypać wystudzonymi płatkami, dobrze schłodzić. Mówię Wam palce lizać i.... nie liczyć kalorii:P

dziś wyrwano mnie do odpowiedzi dla dwóch lokalnych TV, oj jaki stres, za godzinę będę zerkać w telewizorni co za kaszana wszła:P

Ojej :(rzeczywiscie to ciacho to jest kaloryczna bomba:( Ale wsmaku pewnie bardzo dobre. Ta mieszanka kwaskowatego dzemu, bardzo slodkiej krowki i slonawych krakersow... A na wierzchu bita smietana z migdalami.... Ale czegos takiego nie robi sie bez okazj, oti tak na niedziele. Zuzik jaK spodobal Ci sie swoj wystep w telewizji? Czy to prawda ze telewizja pogrubia?

Bonita ja jestem taaaaaaka gruba i bez TV, na @ prześlę Ci linka to pooglądasz jak się jąkam:P

Pojadłam i jestem:p:) Ja także chcę linka do tego debiutu telewizyjnego,a może to już nie debiut?,tak czy siak ja także chcę. Ja robię podobne ciacho tyle że bez dżemu i płatków migdałowych,może to i bomba kaloryczna ale i smakowa także.No i nie oszukujmy się jakie dobre ciacho jest niskokaloryczne,wszak suchar to nie ciacho:p:)

Zuuzik dzisiaj pstryknęłam fotkę tulipanków od Ciebie,są śliczne i mam nadzieję że fotografia wiernie odtworzy ich piękno.Jeszcze nie wszystkie w pełni rozkwitły,dlatego będą cieszyć oczy cyklicznie:),jedne przekwitną,rozwiną się inne.Jest nawet jeden z podwójnym pękiem na jednej nóżce i nie wiem miał być taki czy to jakiś mutant:p:)