Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tokina

Drugie spotkanie część druga

Polecane posty

a tak chcialam zeby wyszedl ladny wzorek. I znowu policzylam zle serduszka, przeliczylam sie

Witam serdecznie w niedzielę zapraszam na kawusię, herbatkę Lipton, miętową lub melisową ( zioła z mojego ogródka) a także inkę, do tego śniadanie ; bułeczki kajzerki, pomidorki koktajlowe, masło, zielona sałata, ogórki małosolne, jajeczka od młodych kurek na twardo i miękko, kiełbaska swojska, pasztet dziadunia oraz musli z jogurtem. U mnie zapowiada się piękny dzień, słonecznie ale nie za ciepło. Wczoraj było u mnie wesoło, był grill więc cały czas siedziałam na ogrodzie chyba do 22 a później nie miałam już siły by otworzyć kompa. Bonitko, przykro mi bardzo że masz takich uciążliwych sąsiadów, czasem tak się zdarza że trzeba przymknąć oko ale jeśli za często tak będą balować to chyba trzeba byłoby by ich ktoś jednak uciszył. Pewnie masz rację że lepiej wyjść z domu i nie byc narażonym na słuchanie głośnej muzyki czy jakichś wrzasków. Czasem też mam dość moich sąsiadów ale tylko dlatego że w okresie letnim, wciąż ktoś kosi,jak jeden przestanie to drugi zaczyna :( , tnie drzewo na pile i psy ciągle szczekają, ale jakichś balang dużych nikt nie urządza, z tym że u mnie sąsiedzi się nie zmieniają, wciąż Ci sami od 50 lat :D Wszystkim wyjeżdżającym życzę szczęśliwej drogi, wszystkim w domach miłego relaksu i wspaniałego dnia 👄👄

Dzieńdoberek wszystkim🖐️ Terterku wszystkiego najlepszego👄 🌻🌻🌻 Tokina dzięki za kawę i śniadanie👄 Uprzedziłaś Terterka dając jej więcej czasu na poleniuchowanie w nowym łożu:D Ja wczoraj też późno wróciłam z działki około 21. Użądliła mnie pszczoła, ale nie jestem uczulona więc nić się nie działo. Wyciągnęłam żądło, trochę popiekło i przestało. Dzisiaj chyba nigdzie nie wyjdę, bo już jest upał. Wyjeżdżającym szerokiej drogi, pięknej pogody i wspaniałych przygód. Wszystkim życzę miłego dnia🖐️

Dziewczynki👄 tokino 👄dzięki za kawusię:-D bondi👄och te owadziki:O...Dmucham na pewnie obolałe jeszcze miejsce po ukąszeniu :-( terterku👄najlepszego wszystkiego:-D:-D:-D👄 Małgosiu👄jak Pł...???Mam nadzieję,że lepiej:-) Roberto👄czy już jesteś wyjechana ?;-) Bonitko👄laptopik cudo!!!:-):-)...Upierdliwi sąsiedzi są fuj :O:O:O Życzę udanego dnia:classic_cool: A ja już w bloku startowym...startuję wiadomo:-P:-P:-P:-P:-P Tulu❤️

Obiadu dziś nie widzę 😭 nasz Beti zupelnie o nas zapomina 😭 W takim razie zapraszam na żurek z jajeczkiem i kiełbaską , ziemniaczki z koperkiem, udka grillowane, mizeria z jogurtem . Po obiedzie zapodaję kawusię cappuccino, dziś malinowa, super smakuje, spróbujcie kiedyś w realu z pewnością nie pożałujecie :D do tej bardzo duże porcje lodów, ostatnio gustuję z lodach o nazwie Olimpijskie firmy Koral , są świetne. @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Bondi, jak to się stało ? one nie użądlają bez powodu :( chyba musiałaś coś zrobić że zaatakowała, gorsze są osy, ale na szczęście jakoś os nie widać za to pszczółek pełno. Kiedy zbieram ogóry to one wciąż są pod ręką i też się boję, ale jak do tej pory są grzeczne :D Nie wiem czy jestem uczulona na pszczoły ale na osy na pewno:( wiem już jak to boli, dmucham i chucham na obolałe miejsce. Gdyby zapuchło pomoże kwaśna woda. Banderasku, miłej pracy, choć wiem że w niedziele praca nie jest nigdy miła ale może dziś będzie wyjątkowy dzień :) 👄

Dziewczynki wróciłam z Niedzicy, gdzie byłam z mężem pod namiotem :D było super, teraz się pakuję bo wyjeżdżam 300 km do mamy :D Chłopaki zostają sami w domu i będzie walka o przetrwanie :P Pozdrawiam wszystkie cieplutko i przesyłam buziaki 👄

Witam 🖐️ dziewczynki wybaczcie ale nie było mnie w domu dopiero co przyszłam do domu jutro mamy wolne z firmy dzwonili i powiedzieli że jest zamknięte bo nie maja towaru na jutro i dobrze odpoczniemy trochę pochodze po mieście musze kupić cś na poprawiny bo jeszcez nic nie mam i buty bo też jeszcze nie mam sukienkę kupiłam ale narazie nie pośle zdjęcia bo nie mam jej u siebie w domu pozdrawiam Was serdecznie❤️👄

Melduję się grzecznie 🌻 Dziękuję pięknie za wszystkie życzenia - nie świętujemy jakoś szczególnie 29 lat ale jest miło. Pamiętał małżowinek i pamiętały dzieci. Wczoraj była córka - nabzdryngoliłam sie z nią tą maderą a dzisiaj sami jesteśmy i poświęcamy sobie czas ;) Wesołku dziękuję ❤️ - małżowinki nie trzeba zapraszać - śpi już od dwóch dni na nowym i materac owszem przetestowaliśmy szczodrze :D:D W tych sprawach to my we dwoje zawsze na tych samych falach nadajemy i jest to dla mnie źródło wielkiej radości i satysfakcji żeby nie powiedzieć górnolotnie że "sens życia" :D:D Tokino - pyszne śniadanko było - dziękuje Ci skarbie za tak miłe zastępstwo ❤️ - troche pospałam dzisiaj i bez pośpiechu wkroczyłam w dzionek a komputer był potem zajęty bo małżowina szperał po aparatach fotograficznych ;)\ Teraz obiadek mmmmm....żurek z kiełbaską i kurczaczek z mizerią...pucio :O mniammm... Rowerzystko! :D to na ile Ty jeszcze znikasz??? ❤️ wypocznij jeszcze ale wracaj cała i szczęśliwa - czekamy na relacje❤️ No i życzę Ci abyś mieszkanko w dobrej kondycji zastała :P:P:P A może Cię Synowie mile zaskoczą??? Bonito - współczuje - uzbrój sie w cierpliwość - kiedyś muszą skończyć. Też nie lubie takich hałasów - fuuj! jak mówi Banderasek ❤️ Po obiedzie biore sie za kawusie od Tokiny i lody i częstuję Was Dziewczynki anyżówką przywiezioną z Grecji - podaje sie ją z sokiem pomarańczowym i lodem YYYYYYYYYYYYYYYY ZAPRASZAM :D To moje ostatnie podrygi bo w tym tygodniu powoli przechodze na diete przed kolonoskopią ;)

Urlopy naszych Dziewczynek fajnie sie zaczęły - każda ma piękną pogode i tak trzymać! :D ❤️

🖐️ A gdzie tam ladna pogoda! Leje! Zeby tylko nie przyczlapalo do was dziewczynki bo zaczely sie urlopy a mnie jest wlasciwie wszystko jedno jaka jest pogoda. Nie czuje sie ostatnio dobrze. Musze zaczac diete bogata w blonniki i gimnastyke brzucha, bo to moje nieszczesne jelito daje mi sie we znaki. Na nastepna kolonoskopie nie mam ochoty, sprobuje cos sama podzialac. Terterku kiedy dokladnie masz termin badania? Kosmi nasza pewnie juz po zaslubinach z morzem, teraz wygrzewa juz tylek w piasku:) Ach nie wiem czy mam sie przyznac. Zmienilam zamowienie na laptopika. Definitywnie! Zdecydowalam sie jednak na Della. Cena ta sama bo jest promocja na ten model. Podobno wychodzi wkrotce nowy. Nie bez znaczenia byl fakt ze na Della gwarancja jest na dwa lata i serwis na miejscu. . Na Lewnovo tylko rok i w dodatku trzeba sprzet do naprawy posylac poczta:( Glupie! Chociazjak dla mnie to obydwa modele sa pewnie za dobre. Ja przeciez sie nie znam na komputerach i nie poznam do konca zycia. Bondi pewnie masz slodka krew ze tak ciagna do ciebie pszczoly:P 🖐️

Witam Na początek mam konkluzję hi,hi bardzo egoistyczną w przyszłym roku urlopy proszę planować w jednym terminie.Będzie wolne na topiku a ja nie będę czuła tej tęsknoty jak przychodzę i dowiaduję się że którejś nie ma bo na wojażach:):) Wy także tak macie? Ja mam w planach jechać 1 sierpnia ale jedynie na cztery dni,na więcej mnie nie stać.Wyjedziemy razem z Terterkiem tyle że ja zaraz wrócę a ona dopiero będzie się rozgrzewać przed prawdziwym urlopem. Terterek To wspaniałe co piszesz o dopasowaniu w sprawach damsko męskich ja także bym tak chciała ale ostatnio przypominam śniętą rybę w zasadzie zapał mam tylko od czasu do czasu:p:) a chłop ma żal:( Bonita No właśnie i ja tak trzymam tylko myślą o wyjeździe ale kurtka jest jeszcze druga strona medalu sierpień to już prawie koniec wakacji a jak koniec wakacji to zaraz jesień i zima😭.Jak to jest ze wiosna i lato mija nie wiadomo w kiedy a zimno trwa i trwa?.Odnośnie uciążliwych sąsiadów och można powiedzieć jestem ekspertem,nigdy jeszcze nie dzwoniłam po policję choć wiem że powinnam bo jest coraz gorzej. Pszczółko Dziękuję i przepraszam👄 Beti Czekam na fotkę sukienki z Tobą wewnątrz:) Banderasku Mam nadzieję że miałaś lekki dzień,nie było uciążliwych i natrętnych klientów,jednym słowem żadnych:);) Tokina Zakwitła tygrysówka,piękne duże kwiaty w trzech kolorach.Nie mam aparatu bo pojechał razem z córka na wczasy ale pstryknęłam fotkę telefonem,może uda mi się wrzucić do gara?! Dzięki za poczęstunek,ja dzisiaj jem jakby od tego miało zależeć moje szczęście. Rowerzystko No proszę to to rozumiem ledwie weszła jednymi drzwiami,wyszła drugimi.Ja w poprzednim wcieleniu byłam chyba ptakiem,hi,hi normalnie mnie nosi,czuję się tak jakbym była w klatce.

Dzisiaj na obiad mialam bio mieso. Maly kawalek ale smakowalo zupelnie inaczej. Tak jak dawniej. Moze czas sie przestawic? Jesc rzadziej mieso i male kawaleczki ale za to kupowac dobre.

Bonita👄 Bondi Mnie w minionym roku prawie już zimą,hi,hi na pożegnanie użądliła pszczoła.Jakaś chyba maruda,zabłądziła czy co?,nie wiem, wyfrunęła rozprostować skrzydełka przed długą zimą?.Ścinałam maliny i kilka leniwie krążyło w powietrzu i tak sobie pomyślałam ale by były jaja jakby mnie która rąbnęła i rąbnęła:).Chyba także nie jestem uczulona,bo ukąsiła mnie w szyję,napuchłam aż na twarzy,bolało jak diabli i przez chwilę nawet miałam wrażenie że się uduszę,ale przeszło:p:)

macham niedzielnie za nami dwa dni świętowania;) wczoraj mój ojczym skończył 70:P a dziś dziadek 87 ufff piękny wiek, zwłaszcza, że odpukać jest sprawny na wszystkie strony;) i na dokładkę ma pogodne usposobienie:D owszem to i tamto mu doskwiera, ale daje radę:D u mnie dziś duchota straszna, choć bez zbytniego słonka, ale cholerajak mam urlop, to na ten tydzień bylejaką pogodę zapowiadają:o i jak tu jechać nad morze, jak ma padać:o kisić się niekoniecznie mi się chce, sama nie wiem co robić

Bonitko, między tymi dwoma laptopami nie było wielkiej różnicy, ten pierwszy miał tylko niewiele lepszy prcesor więc jeśli wybrałaś Dela bo ma dłuższy okres gwarancyjny i w dodatku na miejscu to bardzo dobrze zrobiłaś.Też nie wiem co to bio mięsko, czy może z hodowli ekologicznych ? U nas też zapowiadają burze a jak słyszę że możliwe gwałtowne i jeszcze mogą być trąby powietrzne to już spać nie będę :( wiecie w jakim rejonie mieszkam, byłoby strasznie 😭 Matko jedyna, piszę i co słowo poprawiam, jakoś mnie dziś klawiatura nie słucha :O :( Wesołku, warto i na 4 dni się urwać, czasem to wystarczy by się zrelaksować, spojrzeć na sprawy z boku i odetchnąć całą piersią . Życzę Ci by się wyprawa udała , czyżby jednak do Szczawnicy ? Mam nadzieję że zabierzesz ze sobą komórkę i że jej nie wyłączysz :P Zuuziczku , czyli jeszcze nie zdecydowałaś kiedy jechać, ja myślałam że masz miejsce zaklepane. Rowerzystko, szczęśliwej drogi, u mamy na pewno będzie bardzo fajnie, życzę Ci byś spotkała wielu swoich znajomych i byś pobyt tam wspominała później bardzo mile. Beti, miałam pytać czy kupiłaś sukienkę a tu widzę że jest gdzieś zachomikowana, koniecznie załóż i pstryknij fotkę, chciałabym widzieć jaki teraz jesteś chudziak :P Tereterku, nie ma większej frajdy jak ma się w domu to co się chce i tyle ile się chce , życzę by zawsze tak było 👄

Zuuziczku to dobrze że dziadek taki dziarski, i chyba fajnie jak teść i zięć mogą razem obchodzić urodziny :) A kiedy będziesz oglądać serial ? czy włożyłaś go do programu urlopowego?

no tak pewnie znów zostałam sama :( przyszłam późno bo musiałam jeszcze poćwiczyć. Pszczółko te moje ćwiczenia to właśnie jest rehabilitacja , kiedyś pozwoliła mi stanąć na nogi, czyli chodzić bez leski , mam nadzieję że tym razem też mnie wyciągnie z tarapatów.

Całuski posyłam wszystkim 👄 i znikam Dziś nie maiałam czasu jutro postaram się kuknąć :-)! Paaaaaa!

Dobrze ze Tokino rozwialas moje watpliwosci. Banderasku ta praca w niedziele to jest rzeczywiscie utrapienie:( Nie powiem bardzo spodobalo mi sie buszowanie w niedziele po centrum handlowym w Katowicach, ale ekspedientki sa biedne. Dziewczynki jesli tylko macie mozliwosci trzeba wyjechac gdzies z domu! Koniecznie obojetnie na jak dlugo i niewazne gdzie. Nawet po to zeby docenic po powrocie jak fajnie jest nam w domu czy mieszkaniu, jak lubimy nasz domek i jak dobrze sie w nim czujemy. Ja musze tez we wrzesniu koniecznie wyrwac sie przynajmniej na tydzien. Tylko gdzie i kiedy to jeszcze nie wiem:O Zuzik ma zlej pogody, moga byc tylko nieodpowiednie ubrania do pogody:) Wyjedz przynajmniej na tydzien. Reszte urlopu mozesz spedzic w domu i koniecznie dluzej polezakowac w lozku:) A do Szczawnicy to tez chce razem z Wesolkiem:) Beti poslij koniecznie zdjatka kiecki, bardzom ciekawa.

Bio miesko jest produkowane zgodnie z ekolicznymi zasadami hodowli. Czyli powinno byc takie, jakie jadlysmy kiedys w dziecinstwie. Ale dzisiaj to jest pewnie tez wielka masowa hodowla. Moze tylko dodaja do karmy zwierzakow troche mniej antybiotykow i chemii. Swoja droga jedzenie miesa jest okropne. Ale jem! Ico najgorsze smakuje mi bardzo:(

I Japonki sa mistrzyniami swiata w pilce noznej:):) Trzymalam za nich kciuki:) Dobranoc dziewczynki

Dzień dobry 🌻 kawa (__)? (__)? (__)? (__)? (__)? (__)? (__)? (__)? herbata (__)? (__)? (__)? (__)? inusia (__)? (__)? (__)? (__)? jak zwykle, mimo, że może i żadna na kawe nie przyjdzie bo kanikuła nabrała tempa ;) Śniadanko też pewnie pozostanie na stole ale serwuję kaszke manne dla tych które jeszcze się ostały ❤️ (___)? rogale: http://www.kotarski.com.pl/admin/zdjecie/rogal.jpg masło" http://wiejskakuchnia.blox.pl/resource/maso.jpg dżem: http://stokolorowkuchni.blox.pl/resource/dzem_czeresniowy.jpg Pozdrawiam i życze miłego dnia ❤️ ❤️ ❤️ u mnie chmurzy się - przelecą burze :O Bonitko - dobrze zrobiłaś - serwis jest bardzo ważny - pochwalam - mam nadzieje, że wszystko pójdzie świetnie ❤️ śmigam do pracy 🌻 acha kolonoskopie mam w najbliższy wtorek

Dzień dobry dziewczynki wpadałam na kawę a że lubię zimną to z chęcią wypiję jeszcze dodam do kawy trochę lodów, dziękuję Tereterku👄 Trzymam kciuki by jutrzejsze badanie było bezbolesna i szybciutko przeszło a wynik był dobry. U mnie dziś ciężkie powietrze, duszno, ciepło za nadto, i czuje się w powietrzu burzę, co prawda u nas nie zapowiadali na dziś ale kto tam przewidzi co w pogodzie się wydarzy. Miałam iść dziś do lekarza ale dałam czas lekarzowi by przyjął zaległe pacjentki z całego tygodnia:P a tak naprawdę to nic mi się nie chce. Ogóry mam ładne, do dziś zebrałam jakieś 70 litrów, nie wiem jak się to przekłada na kilogramy ale jak na razie są i zapowiada się że jeszcze będzie dużo. Widzę też że pomidorki jaśnieją czyli za chwilę zaczną czerwienieć. Nie wiem dlaczego z zielonych najpierw robią się najpierw seledynowe a dopiero później czerwone albo żółte :D Mała wciąż nie skorzystała z basenu, przedtem jej nie było później było za chłodno teraz jest lekko przeziębiona i woda też nie najcieplejsza jeszcze:( Teraz znikam, idę poćwiczyć na materacu i ugotować jakiś obiad. Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie i życzę miłego dnia 👄👄

Dzieńdoberek wszystkim🖐️ Załapałam się jeszcze na kawę i drugie śniadanie, rogalika z dżemem wszamię:D Tokina zazdroszczę ci ogórków u mnie jakby stanęły w miejscu, jest dużo ale malutkie. Pszczoła mnie ucięła jak ścinałam kwiaty, musiała gdzieś spać w jakimś kwiatku a ją obudziłam. Ale już nie boli. U mnie zachmurzyło się i czuć burze w powietrzu, boję się jak zapowiadają nawałnice i trąby powietrzne. Duchota u mnie straszna a ja muszę stać w kuchni przy garach, jutro przyjeżdżają goście muszę trochę jadła przygotować. Miłego dnia wszystkim życzę🖐️

Witam i ja Oczywiście że do Szczawnicy jadę,to znaczy mam zamiar pojechać wiadomo w życiu nigdy nic nie wiadomo do końca.A jak chodzi o telefon to ja chwilowo nie mam,próbuję zaoszczędzić na rachunkach,nie jest to może wiele ale zawsze. U mnie dzisiaj pogoda cudna ale co z tego jak już idą burze,nawałnice i diabli jeszcze wiedzą co?!:D.Z samego rana byłam w warzywniku,trochę mi wsio zarosło chwastem,wiadomo jak się nic nie robi to rośnie.Chwast zawsze lepiej jak warzywa ale co na to począć?.Mam mało czasu bo głównie siedzę lub łażę:p z dziewczynami,jak je ktoś weźmie na chwilkę to jakoś chętniej wypoczywam napawam się cisza niż łapię za jakąś robotę. Jak chodzi o ogóry to u mnie marne,głównie po zabiegach mojego taty,nie wiadomo po co zachciało mu się bawić w ogrodnika.No i to chyba tyle,jakoś nie ma o czym pisać. Buziole zatem i na razie

bo też i taki dzień szarobury jest Wesołku ❤️ Weołku? a masz może stary namiot w domu? pomyślałam, że byłaby to dla Dziewczynek niezła atrakcja - rozbić w ogródku na trawniku pod oknem żebyś miała je na oku i troche wytchnienia będziesz miała? Oczywiście w namiociku pozwolić im sie bawić, jeść a w gorącą noc nawet spać. Sory sory sory! kolonoskopie mam we wtorek za tydzień a ja napisałam, że jutr. Ufff jeszcze pare dni normalnego jedzonka :P POZDRAWIAM wszystkie ogrodniczki, działkowiczki i urlopowiczki ❤️. A najbardziej te aktywnie pracujące: w domu, w ogródku i w firmie ❤️

głodna jestem bo nadgryzłam Wesołkowe imie :P Zapraszam więc na karkóweczke duszoną z sosikiem, ziemniaczki i suróweczke I__@@@@@@@@@@__I? (_____)

Z dużej chmury mały deszcz, pokropiło jak ksiądz kropidłem pod koniec kościoła. Terterku 🖐️ już po pracy? Trochę później ale też podaję obiad kotlety z piersi kurczaka, ziemniaki, ogórek małosolny. Na podwieczorek ciasto jogurtowe do kawy, już w piecu:D Banderasku już niedługo, wytrzymaj👄 Miłego popołudnia 🖐️