Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tokina

Drugie spotkanie część druga

Polecane posty

Kochana Bonitko wiem, że Wesołek już ma tyle zwierzaczków :( ale i tym na pewno nie da krzywdy zrobić :) No a teraz już lecę pa pa🖐️

Bonitko nie wiem czy pisałaś masz juz zimowe kóleczka bo ja juz tak.tak Bondi wczoraj nastraszyła a mój małz dzisiaj zmieniał własnie.

Oj dziewczynki nie mogę się z WAMI rozstać :) Bonitko nie chciałam Cię straszyć zimą :) a pachnidełka do wody wleję ojjjj wleję hi, hi :) :) Małgosiu 👄🖐️

Mam Malgos bo ja nie zmienialam w tym roku i smigalam latem na zimowych oponkach. Jakos tak zeszlo:Oi zima byla dlugooo. Potem mi sie nie chcialo:( Ale na wiosne zmienie na pewno, bo zimowe oponki piszcza latem i to mnie denerwuje:(

Moze to i prawda o zimie bo mój tygrysek wcale na dwór nie chce wychodzić,wyjdzie tylko na chwilkę by sie wysiusac i zaraz sępi na parapecie.Znowu pobrudzi okno swoimi łapami.

Et tam z czystego okna nie ma tyle radosci ile przysparza tygrysek:) Musisz mu Malgos sprawic male kaloszki i lapki beda czyste:P

Dobrze,ze choć nie wyłazi na łóżka i stól bo tego bym nie ścierpiał,choć ostatnio śnaidanie je razem z synem i prosi o szynkę.Tak go nauczył.

Dziewczyny chyba coś macie w sobie normalnie jak napisałąm do was do powoli u siostry wszystko wróciło do normy,pojedzila trochę i pokuli ją,ale jest w domku dzięki Bogu i wam,a jest tak samo ma na imię jak Wesołekai Beatula:) wiecie co chodziaż ja siebie podziwiam najpierw mam zimną krew,ale po wszystkim to i mi puszcza wtedy wyję. Ale ja wiem ,że każda z nas ma jakiś krzyżyk raz mniejsz raz większy. dzięki macie dobre serca napewno kiedyś beda wynagrodzone❤️

Kosmi❤️jakdobrze ze wszystko pomalu wraca do normy. Doskonale rozumie Twoj lek, strach i niepokoj. Ale najgorsze juz minelo.

A w stresowych sytuacjach ja reaguje podobnie jak Ty. Zachowuje zimna krew. Ale pozniej nerwy wylaza i nie moge spac:((

Cześć Dziewczynki Dziś jednak się udało i mam wolne:)))) Jesieni u mnie ciąg dalszy...pięknej jesieni:D kosmi👄przykro mi bardzo😭ale bądź proszę dobrej myśli...Ja jestem i będę się modliła,aby wszystko się ułożyło!❤️ Wesołku👄w głowie mi sie nie mieści:((((że ludziskamogą być aż tak podli!!!!!!!!!!...Oby sprawa rozwiązała się pomyślnie:))) bondi👄 Bonitko👄 Roberto👄butki i spodenki to moje klimaty:)Gratuluję wyboru:D tokino👄cieszę się,że masz już nowy daszek:) pszczółko👄 Małgosiu👄ja tak jak Twoja córcia:)))wybrałabym ciemne płytki;))))Bardzo mi się takowe podobają:))) zuuziku👄 bechemootku👄 beti👄pewnie tyrasz w tym kołchozie:P:P:Pi brak Ci sił żeby zajrzeć:((((Trzymaj się! rowerzystko👄musli na Ciebie czeka chyba z całego tygodniahi,hi,hi:))))) terterku👄 Poetko👄 Personalna👄 Mariijko👄 Maaluutkka Łasiczko Zapraszam na budyniek śmietankowy z malinami na gorąco:D:D (___)>>>(___)>>>(___)>>>(___)>>>(___)>>>(___)>>>(___)>>> i herbatkę zieloną z owocem pigwy:)))) I___I?I___I?I___I?I___I?I___I?I___I?I___I?I___I? Buziam👄👄👄i tulam❤️❤️❤️

bandereasku za budyń dziękujemy . A odnośnie ciemnych nigdy-wiesz wygladają super tak jak piszesz ale potem każda kropla wody i znać.Mam własnie ułożoną u siebie dołem bordowe płytki a dalej jasny róz ciągle sa niedomyte.Wszystko znać.

Banderasek🖐️ Banderasek kuknal:) I jest budyn:) Mam nadzieje ze z cukrem:) No wlasnie i przypomniala mi sie Beti. Ciekawe co u niej slychac. Dawno nie pisala:O Czy cos sie wyjasnilo z praca:O

I przyznam sie,ze chętnie bym te moje zmieniała płytki z tego wzgledu ale siedzę cicho bo to ja ich wybrałam a małż nie chciał>ale co zrobic kiedy mi sie chciało takie.

Beti pewnie zapracowana i nie ma czasu i siły.Martwo mnie ten jej kręgosłup i tak myśle czy ona na to nie miałaby przyznanej renty.Choć w dizsiejszych czasch z rentami jest kiepsko.

No Bonitko ładne ,właśnie teraz jak patrzymy ,ogladamy to są wzory takich łazienek.Odchodzi się od wiekszych płytek.Tylko zobacz one maja takie wgłębienia chyba,kto potem to bedize wycierał.Ale można kupic bez dziurek pewnie też

No moze lepiej przestane Ci macic w glowie skoro juz prawie wyszukane:) Kup jakie postanowilas a na pewno beda sie dobrze prezentowac. Nowa lazienka to zawsze nowa, a z modami to czlek nie nadazy. A jakie duze to mieszkanie corki, tzn jaki ma metraz?

Też odnośnie kabin,sprowadzili do polski kabiny Chińskie ,naprawdę bajerowe i nie az tak drogie za 2500 mozna mieć naprawdę z głupotkami.Ale każdy odradza,że kamienieja potem przewody.juz kilka osób nam odradzało kto ma takie.Poza tym za kabiną jest na pewno jakaś malutka przestrzeń miedzy płytkami i tez to ponoć jest na nic.

Bonitko Polski oczywiście z duzej litery.Chyab już na oczy cos nie widzę. Bonitko duze 75 metrów i sa 3 duże pokoje tzn jeden chyba 23 m , 16 i 13.Takze będize co sprzatać kiedyś Wiesz wieksze bo kto wie jak będize moze i my wyjedziemy do L na Ale na razie ze względu na syna nic nie planuję.Musi tu skończyc liceum(matura)

Małgosiu👄bordo z różem:)))Marzenie...Ja płytek w łazience nie myję;))))Kupuję w lidlu taki płyn z serii W5 do łazienek...pryskam i po sprawie:)))))a baterie tak lśnią,że aż bije po oczyskach hi,hi,hi...Polecam:)))) Bonitko👄łazieneczka extra:))))