Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tokina

Drugie spotkanie część druga

Polecane posty

Hallo kolezanki, dzien doberek U mnie przebija sie sloneczko:) A moje letnie kwiatuszki kwiatna jak szalone. Zal wyrzucac ale chyba zaczne bo co zrobie jak spadnie snieg:O Malgosiu ja nic nie przechowuje na nastepny rok, bo wlasciwie nie mam gdzie. Potrzebna jest widna piwnica a u nas w pomieszczeniach z oknami jest suszarnia, pomieszczenie na rowery i jeszcze jedna graciarnia. Moja prywatna piwnica ma moze z 7 metrow i nie ma tam miejsca na kwiotki. Rowerzystko kochana pracusiu wielki wykorzystuja Ciebie niezle w pracorze:o Ale co zrobic, takie czasy ze trza sie cieszyc ze jest praca. Mam nadzieje przynajmniej ze przynajmniej porzadnie placa. A dzisiaj sa urodziny Lenona. Gdyby zyl mial by 70 lat.... Ach, teraz bede gotowac makaron na obiad. Z boczkiem i rozmaconymi jajkami a la sos carbonara:P Bedzie predko, za to zrobie porzadna salatke albo ze dwie. Po poludniu pojde chyba do miasta. Dawno nie bylam. Moze cos wypatrze. Wsiem kolezankom zycze milego dzionka🖐️

A ja dziewczynki zapodaję obiadek :) mam przyjemność dziś zaserwować dla moich PEREŁECZEK❤️ rybka smażona w panierce ($$$$$$$$$$$$$$$$$$)> ziemniaczki (0000000000000)> i surówka z kwaśnej kapustki (#######)> smacznego :)👄

Bonitko :) udanych zakupów ja też po obiedzie się wybieram do miasta :) może kupię sobie jakieś buciki :) Małgosiu :) a Ty kochana na pewno też latasz po sklepach za płytkami i różnymi rzeczami do nowego mieszkanka :)

No i u mnie nocą chycił tęgi mróz -4 stopnie było na moim termometrze i to blisko okna,czyli przy gruncie było więcej. Ja także byłam już na zakupach,hi,hi ale niestety nie po fatałaszki:( Kupowałam najpotrzebniejsze rzeczy do jedzenia dla naszej dwójki i zwierzaków.Psy jedzą jak jadły ale za to koty normalnie przechodzą same siebie,mają apetyt prawie jak ja:p:) Nie gotowałam dzisiaj obiadu więc miło że Pszczółka coś upichciła:):).Oczywiście chętnie się posilę choć przed chwilunią opchałam się wędzoną makrelą,uwielbiam to:):,choć mi teraz paluchy jadą.Jakby nie szorował łap po takim jedzeniu zawsze wonieją:p Fajnie ze mamy piątek:):) jest nadzieja że moja niunia przyjedzie na weekend:):).Niunia skończyła 21 lat ale dla mnie zawsze będzie moim kochanym maleństwem:p:):):):) Dziewczyny zawsze macie jakieś ciekawe pomysły i znacie sklepy z fajnymi ciuszkami poradźcie mi gdzie można kupić naprawdę fajną kurtkę,płaszczyk zimowy.Myślę o córce i ostatnio nawet rozglądałyśmy się trochę ale naprawdę w sklepach nie ma nic ciekawego,wszystko w sumie na jedno kopyto i te ubranka wydają się być na jesień a nie na nadchodzącą zimę stulecia:):)

Cześć dziewczynki, witam popołudniową porą Muszę Wam powiedzieć że od dwóch dnie jestem na L4 i bardzo się z tego cieszę. Mam dwa tygodnie zwolnienia. Pewnie się zastanawiacie dlaczego? Otóż juz od kilku miesięcy mam strasznie bolące ramiona, oczywiście dziś uznaję że to z przepracowania. We środę byłam u reumatologa i ona stwierdziła że mam zapalenie ścięgien dwugłowych ramion i założyła mi blokady :( Zastrzyki trochę bolały ale dało się wytrzymać za to teraz jest znośnie, już tak nie cierpię. Na następną blokadę mam przyjść we wtorek a najważniejsze że mam ZAKAZ PRACY :D Normalnie się cieszę, bo już od dłuższego czasu marzyłam o jakimś wolnym, choć byłam przeziębiona nie poszłam na wolne bo tak czułam że na te ramiona to kilka dnie wpadnie i nie pomyliłam się:D cieszę się jak dziecko. bo w zasadzie po blokadzie ramiona mnie nie bolą, chodzić mogę więc dziś pozałatwiałam wszystkie sprawy urzędowe związane z wymianą dachu (o zgrozo miałam to załatwić już miesiąc temu) i wiele innych spraw również i tym bardziej się cieszę że udało mi się wszystko pozałatwiać. Teraz mogę za to leniuchować ....leniuchować..... leniuchować :D Wesołek pisze o kurteczce dla córci a ja się zastanawiam nad dwoma dla mojej małej, może Wy pomożecie podjąć mi decyzję? http://allegro.pl/rewelacyjny-zimowy-plaszczyk-nowa-kolekcja-r-128-i1258617667.html http://allegro.pl/bajeczny-zimowy-plaszczyk-a-r-niebl-l-128-134-i1258865759.html Oba mi się podobają a nie wiem na jaki się zdecydować. Co do mojego zegarka to wcale nie wygląda na męski jest mały jak zwykle dla kobiety a bransoletka bardzo delikatna i leciutka, jestem z niego bardzo zadowolona :) Wesołku , bardzo się cieszę że Ty się cieszysz z niespodziewanki, a jeśli chodzi o mój domek to nie wiem dlaczego nie dostałaś razem z innymi , ale już to nadrobię i zaraz ekspresem Ci wysyłam, choć to mało ciekawe fotki. Jeśli chodzi o nasze dzieci to nawet jeśli mają po 3o lat jak moje np. to i tak zawsze są dziećmi i zawsze myślimy o nich z czułością i miłością nie ma innej rady.

Pszczółko jest jeszcze ta rybka ? bo wiesz że ja z ryb najbardziej lubię RYBY :D więc wszystkie jak leci. Wesołku makrela wędzona tylko ta luzem kupowana jest rewelacyjna, i nie ważne że potem trochę mój żołądek się burzy i tak ją wcinam ile razy się uda kupić taką świeżutką :D Kosmi ,przytulam i trzymam kciuki by się wszystko ułożyło dobrze😍

Witam od wczoraj jestem całkiem sama, tylko ze zwierzęciami! Wypoczywam i nie narzekam, lubię ciszę i spokój. Niestety znów mam jakieś perypetie bólowe :-o. I w pracy niezbyt optymistyczna atmosfera. Pewnie jednak muszę zacząć gromadzić papiery na rentę. Tylko trzeba mieć zdrowie, żeby takimi sprawami się zajmować :-p

Witaj Bechemootku, też bardzo się dziwię że do tej pory nie starałaś się o rentę, jedynie o grupę inwalidzką, a może trzeba było iść za ciosem bo to chyba te same dokumenty składa się w ZUSie . Jednak sądzę że mimo wszystko zacznij starania , wiem że to ciężko i trzeba mieć zdrowie ale dlaczego nie próbować ? Zresztą pewnie dostaniesz tą rentę bez problemów. Ja też jestem sama i nareszcie odpoczywam :D Jutro wolne , pojutrze wolne i kolejne dni wolne......cieszę się tym wolnym jak głupi bateryjką :D:P

Małgorzatko, u mnie jeszcze nie było takich przymrozków, no, chyba że je przespałam :O Co do kwiatków, to jak wiesz w tym roku nie miałam ani jednej skrzynki z kwiatami, odpuściłam sobie, nie mam więc stresu co zrobić z przekwitającymi lub nadal kwitnącymi. Jeszcze nie wiem jak będzie w przyszłym roku, czy się zdecyduję na kwiaty na balkonie czy też zostawię sam winobluszcz:)

Wiesz Tokinko, ja nie złożyłam do tej pory dokumentów, bo mam taką głupią naturę. Zawsze panicznie bałam się porażki, nawet malutkiej - miałam z tym problemy w szkole, zostało w dorosłym zyciu :-p. Szkoda, że mam problemy z chodzeniem. Poganiałabym po sklepach, nie mam obowiazków jutro, nie muszę gotować :-) - tylko Monci!

Ale przecież Bechemootku masz autko, wszędzie Cię zawiezie, zawsze to łatwiej niż tak jak ja ,tylko autobusem albo muszę prosić, by mnie panisko :P zawiozło. Fajnie masz z tym niegotowaniem :D ale ja się jakoś gotowaniem nie przejmuję przez ten ostatni czas tak mało się zajmowałam kuchnią , że teraz z chęcią w niej posiedzę :D i narobię sobie zapasów.

Co do skrzynek to stwierdziłam w tym roku że to wielka dla mnie wygoda że ich nie miałam bo nie musiałam baniaków wody wynosić na balkon i tylko tyle miałam satysfakcji że innym przechodzącym drogą podobał się mój balkon, ale bez tego też źle nie wyglądał więc pewnie w przyszłym roku też dam sobie spokój. Jestem coraz starsza i coraz mniej mi się chce wszystkiego :P

Tokinko, z tym autkiem to też problem. Od operacji mam problemy z prowadzeniem i wykorzystuję M. A przecież nie mogę go wciąż wyciagać z firmy :-)

No masz rację, ale nie sądziłam że masz problemy z prowadzeniem, sory, myślałam że Ty autkiem wszędzie zajedziesz. Też mam ochotę wybrać się na jakieś zakupy, bo dziś to zakupiłam tylko pompę do brudnej wody i nowy kranik do pralki. Za to pooglądałam sobie cały wybór paneli podłogowych , bo mam chce sobie położyć a oczywiście ja muszę jej wszystko wybrać, kupić, przywieźć a potem usłyszę " takie brzydkie mi kupiłaś, takie mi się nie podobają" :P

Oj, chciałoby mi się coś zmienić w domu lub wyremontować. M tego nie kocha :-o. A najchętniej sprzedałabym ten mój dom i kupiła coś malego, płaskiego, bez schodów :-o

Hej🖐️ Tokinko dla Ciebie serwuję rybkę :) :) proszę bardzo (&&&&&&&&&&&)> smacznego👄 A co do kurteczki to ta niebieska mi się podoba :) ale Ty wiesz najlepiej w jakim kolorku jej ładniej i wybierzesz taką która będzie jej odpowiadała:) Bechemootku to jutro też będziesz sama ???

Hallo dziewczyneczki Ale sobie dzisiaj dogodzilam z tym chodzeniem po sklepach. Namierzylam sie spodni co niemiara, az zrobilam suwakiem dziure w skarpecie i wtedy przestalam mierzyc. Poza tym w sklepach u nas bylo dzisiaj wyjatkowo pustawo:O Ludziska lapali pewnie ostatnie promyki sloneczka i sprzedawczynie za bardzo pomagaly w podjeciu decyzji o kupnie. A ja tako nie lubie kupowac. Ja sama wiem co mi sie podoba a co nie! Wiec nie kupilam zadnych:O Ale wiem juz na jakie model jeansow sie przestawiam. Mac Carrie pipe:) Te spodnie leza bosko na mojej wielkiej pupie:) Przykro mi Tokinko ze bola ramiona:( Przykro mi Bechemootek ze Ciebie tez boli:( A plaszczyk podoba mi sie bardziej ten niebieski. No i ma sciagacze przy rekawkach. Bedzie cieplej w male raczki.

Ojjjj widzę , że Małgosia każdą z nas rozochociła z tom zmianą w domciu :) ja też najchętniej już bym coś zmieniła :( ale mój M twierdzi, że jest wszystko OK tylko ja wydziwiam :(

A mnie czeka jeszcze mycie donic i wyrzucanie kwiatkow. Wielkie utrapienie:( Dobrze ze trawka juz skoszona. Ale szkoda mi wyrzucac.Tak ladnie kwitna jeszcze margeritki i chryzantemy.

A jak ja chcialabym cos zmienic w mieszkaniu. jest nienowoczesne i wlasciwie brzydkie:o Ale jak cos zmieniac- to trzeba prawie wszystko. Te stare rzeczy jakos pasuja do siebie, albo ja sie przyzwyczailam:O Na wszystko nie mam odwagi, wiec zostanie po staremu:O

Bonitko ależ się uśmiałam z tej dziury hi, hi :) w skarpecie :) Ja też nic nie kupiłam a nałaziłam się jak głupia :( a na mierzyłam się , że ho, ho :) fajniutką kurteczkę mierzyłam taką niby kurtka niby płaszczyk z kołnierzem takim futerkowym z liska :) bardzo mi się podobała ale troszeczkę była za opięta :( :(

dziękuję dziewczynki, mnie też bardziej podoba się ten niebieski, ten zielony wybrałam bo kiedyś synowej bardzo się ten kolor podobał, ale pewnie kupię tą niebieską :) Mnie też się chce zmian, pewnie masz rację Pszczółko, to jest zaraźliwe :D kiedyś jak dziewczynki remontowały to mnie aż skręcało bo też chciałam :D Teraz już mam dość remontów, ale jakieś nowe mebelki by się przydały :D albo już dawno sobie obiecuję remont łazienki , ma już w końcu 16 lat ,więc pora by była, no ale może dokupię na razie jakąś szafkę stojącą , bo te wysokie stojące bardzo mi się podobają .

Tokino a gdzie zniknęłaś ?? hop, hop !!!!!!!! Bonitko chyba każda kobieta ma to, że co jakiś czas by coś zmieniała w swoim domciu :) u mnie też już by się przydał jakiś remoncik :P :)

A ja Was podziwiam , Bonitko, Pszczółko z tym przymierzaniem, ja nie lubię mierzyć, najwyżej jedną dwie rzeczy się decyduję, albo nie ale najczęściej kupuje coś bez mierzenia. W niedzielę kupiłam sobie dość fajną bluzeczkę, 2 w jednym :D czyli jedna bluzka upozorowana na bliźniak, i całkiem dobrze się w tym czuję a wcale nie mierzyłam.