Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatat

Lubelski bocian - wątek zastępczy :)

Polecane posty

Gość balbina777
klekot działa, wracamy !!!!!!!

Gość balbie
U mnie jakoś nie działa. :-(

Gość balbina777
bo działał z rana tylko :(

Gość balbina777
no i w południe działa, zobaczymy jak długo jakiś niedopracowany ten klekot :(

Gość gusiaczka
Witam w ten piękny dzionek :) Stałam na mszy przed Kościołem i aż mi się buźka opaliła, oczywiście na czerwono, ale to dzisiaj mój kolor, bo @ też się powoli rozkręca. I znowu boję się , że będzie lipa, bo miała być koło środy. Wizytę mam 30 kwietnia, czyli to będzie 13 dc, a celowałam żeby był 9dc. Chyba mam zeza z tym celowaniem, i tak co miesiąc. Może nie będzie za późno i od razu strzelimy sobie IUI ??? GUZIA kciuki za szczęśliwe rozdwojenie :)

Gość Kajulka0610
hej.... u nas niedziela nie za wesoła:( o 3 w nocy dostałam krwawienia i znowu skurczowego bólu brzucha,rano już niewielkie plamienie tylko, ale ból brzucha znowu intensywny, pojechaliśmy na IP na Staszica( po ostatniej wizycie na Kraśnickich mam uraz) tym razem, bo w razie czego jest dr M.naczekaliśmy się chyba z 3 g. na szczęście z dzidzią wszystko w porządku ale najadałm się strachu, co nie miara, bo dr nie zauważył przestawionego na inne parametry USG i szukał pół godź. dzidzi, powtarzał cały czas,że widzi tylko pusty pęcherzyk , ja już się zdenerwowałam i mówię,że to niemozliwe, bo 5 dni temu dzidziuś miał 2,1 cm, w koncu coś tam poprzestawiał i znalazł.... powodem krwawienia jest lekko otwarte ujście szyjki i malusieńka nadżerka.......:/ mam zwiększyć nospę,leżeć plackiem narazie, a jak nie przejdzie to powrót do szpitala jutro....... przecież u mnie nie może być normalnie:(

Gość balbie
Kajulka trzymaj się leż, ważne że z dzidzią wsio ok.

KAJULKA to faktycznie miałaś przeżycia, ale co to znaczy że szyjka uchylona? a klekot dzisiaj nie działa

Gość Kajulk0610
natasza....tak naprawdę, to urodziłam naturalnie duże dziecko 4200, prawdopodobnie ta szyjka nigy nie została dokładnie zamknięta, dr tłumaczył,że tak jest u niektórych wieloródek,poza tym miałam 4 miesiące temu zabieg łyżeczkowania po poronieniu i to może dodatkowo jest przyczyną.... nie wiem już sama:/ jutro zadzwonię do wdowiaka, już nie chciałam mu dzisiaj głowy zawracać, trochę się martwię i tą szyjką i tą nadżerką, której nigdy w życiu nie miałam:(

prawdopodobnie lolek by i tak nie odebrał w weekend zresztą chyba zrobiłaś wszystko co trzeba, a nadżerką się nie stresuj bo jak napisałaś jest niewielka i jej się w ciąży raczej nie leczy trzeba chyba tylko pilnować żeby nie dochodziło do jakichś stanów zapalnych a w ciąży szyjka jest bardzo ukrwiona i łatwo o krwawienie

Gość balbina777
kajulka.... szok, ale miałaś przeżycia

Gość monikus1
KAJULKA trzymam kciuki, żeby już było spokojnie

Gość Misia1977
dzień dobry KAJULKA trzymam kciuki!!! Bocian nadal nie działa :( PEREŁKA dzięki za wczoraj dorzuciłam kilka fotek Oli :)

Witam :-) KAJULKA biedna jesteś :-( bardzo współczuję, leż i odpoczywaj a my będziemy kciuki mocno trzymać i będzie dobrze!!! Pewnie coś da sie poradzic na taki przypadek. Trzymaj sie! GUZIA za Ciebie kciuki nieustanne oczywiście :-) mam nadzieje ze bociana jakoś postwią na nogi...

Gość Misia1977
GUZIA co u Ciebie? W dwupaku jeszcze jesteś?

Gość Misia1977
ale cisza, piszcie coś bo młoda usnęła i mam chwilkę ;)

Gość Misia1977
u mnie lipa, nie mogę dojść do ładu z M :(, mam mega doła, mega lenia, Młoda spi mogłabym coś porobic w domu ale nie mam siły, nie chce się mi, bo i po co... sprzatam tylko tam gdzie dziecko raczkuje...

MISIA współczuję bardzo ja ostatnio jakoś mam podejście ze tak cięzko po prostu musi być i zaczynam się przyzwyczajać... każdemu chyba ciężko w pewnym stopniu - tak się pocieszam. A faceci są do D i tyle, az mam ochote powiedzieć "gdzie Ci mężczyźni..."

MISIA ale ta Twoja córcia słodka - śliczna, az mi sie zachciało takiego bobaska (juz odchowana troszkę :-)) Dziewczyny, a może jakoś byśmy zaczęły tu pozytywne myślenie wzbudzać. Tyle było narzekania ze zima to teraz powiedzcie jak bedziecie się cieszyć wiosną w weekend majowy ?? (no chyba ze to głupi pomysł.....)

MISIA to oby stosunki się rozpogodziły do maja :-) a od jutra ma być sporo dni bez opadów także pospacerujecie do woli :-)

Gość balbie
Dawno się nie rejestrowałam do Lexmedu przez net, jestem w szoku, Ameryka. ;-) No pogoda dziś nie nastraja. Ale też liczę że wiosna i lato przyniosą lepsze nastroje. :) No i czekam żeby ten bocian zaczął porządnie działać.

Gość zuza2408
Qurcze nie mogę wejśc na tego nowego bociana jakaś kicha :(

Gość balbie
zuza cierpliwości, mnie się chyba za którymś razem udało, po iluś tam logowanich, i straaasznie wolno to chodzi.

Gość Misia1977
ten nowy bocian to jakas żenada, logowałam się z 10 razy...., ale liczę, że usprawnią go ;)