Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WREEEEEE

Poszukuje prostytutki PARCZEW , LUBARTÓW woj.lubelskie

Polecane posty

Gość WREEEEEE

Witam.. moze zna jakis kontankt dojakies prosytutki wwyzej wymienionych miastach lub okolicach ?? Bede bardzo wdzieczny za pomoc..

Gość lubartow

tez bylbym zainteresowany lubartow okolice kontakty do pan

Gość Celinka

jestem z Lubartowa ale w swoim mieście nie pracuję. Specjalizuję się w robieniu dobrze starszym panom, bo kiedyś pracowałam w domu pomocy jako pielęgniarka i tam ich myłam, kąpałam i nie brzydzą mnie. Dalej zresztą oficjalnie tak pracuję a dorabiam jako prostytutka zadowalając starszych panów. Na ogół nie mają pełnej erekcji i  rzadko w ogóle wchodzi seks dopochwowy i generalnie mi to pasuje- więc kończy się na lodziku lub obrabianiu ręką i generalnie pieszczotach.Ciekawa sprawa bo wielu dziadków bardzo lubi jak im się pieści jajka.  Dodatkowo jak im się podczas takiej zabawy z powodu przerośniętej prostaty mocz zatrzyma (a zdarza się to czasami) to sama mogę ich zacewnikować i ulżyć im, bo potrafię to robić i do takich panów jeżdżę z całym takim sprzętem do cewnikowania. Niektórzy lubią masowanie prostaty - nie ma problemu zakładam rękawiczkę i robię to a czasami także lewatywę, jeśli lubią (paru stałych klientów to lubi).  Są zadowoleni, dobrze płacą, nie są agresywni i chętnych w wieku powyżej 70 jest całkiem dużo. Rozbieram się do naga ale tylko wybranym klientom pozwalam się dotykać i wkładać paluchy w moje otwory - niektórzy robią to delikatnie i jak są mili to mogą...ale jak są robią to obleśnie to nie - tyle autoreklamy