Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafar z lampką

Ludzie ze wsi, co myślicie o ludziach z miast ?

Polecane posty

Gość szczera_aż_do_bólu
Mieszczuchy : -mają płytkie wartosci życiowe sprowadzone do wallki o kasę i rzeczy materialnych,są bezdusznymi,skupionymi na sobie pustakami ,nieuczciwymi cwaniakami nastawionymi na zdzieranie z kogos kasy,sa w stanie zabic dla pieniędzy - mają bardzo płytkie poglądy o ludziach ze wsi i życiu na wsi,nie maja zielonego pojęcia o tym,co sie dzieje na świecie poza ich miastem i jak tam wygląda życie -są sztucznymi snobami udającymi obytych z kultura ,a tak naprawdę niczego sobą nie reprezentują,są ludźmi ubogimi duchowo - skupiaja uwagę na pozorach idealnego życia,podczas,gdy są puści w środku -nie reaguja,gdy komuś obok dzieje się krzywda -niechętnie pomagają innym,są egoistami Podsumowując:Ludzie z miasta to próżniaki,pustaki,materialiści ,ignoranci,egoiści,bezduszne świnie

Gość jak nauczycielka to
ja jestem z miasta i nie stoje pod blokiem nie mam blod wlosow bialych kozaczkow i nie jestm plastikiem moj pies nie wali na chodnik i nie chodzie juz do gimnazjum a M3 juz mam:-)

Gość MagdziaGadziaaaa
Według mnie mieszczuchy,oczywiście nie każdy, nie umie oszczędzać; nastawiony jest na gotowe produkty,tzn.zupki w proszku,sosy w proszku;są leniwi,pomieszkali by trochę na wsi to dowiedzieliby sie co to praca;są bardzo wygodni;nie poradzili by sobie gdyby ktoś ich nagle wysłał w dzicz;uważają sie za lepszych od wioskowych;dla nich wszystko musi być cacy.

Gość szczera_aż_do_bólu
Poza tym ludzie z miasta są strasznie znerwicowani i pod sztucznym poczuciem wyższości ukrywają swe frustracje,ze maja np mniej niż sąsiad:P Najgorsze sa mieszczuchy pochodzenia wiejskiego:P Jakiśplytki mieszczxuch napisał w odp na poważne argumenty innego,ze miasto żyje ze wsi,ze on ma ogródek hahaha,co za płytkie myślenie typowego mieszczucha skupionego na wlasnej dupie i nie majacego zielonego pojęcia o życiu,ale żal Ciekawe,czy świnie na mięso ,krowę i kury tez ma na terj swojej dzialce w mieście hahaha Miasto żyje ze wsi,na wsi wiele gospodarstw prowadzi hodowlę świń czy uprawę roślin na skalę przemyslową,a nie tylko dla siebie,a wy tępe mieszczuchy nie macie naprawdę pojecia o życiu na wsi,o czym świadczą wypowiedzi na tym forum I to prawda,ze na w3si teraz żyje się lepiej niż w miescie Na wsi każdy ma samochód,własny dom,a wy mieszczuchy nie macie tego,tylko najbogatsze mieszczuchy mają to co przecietny mieszkaniec wsi I tych,co maja tego świadomość zawisć zżera,ze taki 'wieśniak" ma lepiej niż on,miastowy,więc daje wyraz swym komleksom w zlosliwościach na temat ludzi ze wsi

Gość szczera_aż_do_bólu
MagdziaGadziaaaa,zgadzam się z tobą,mieszczuchy są leniwe ,zwłaszcza młode dziewczyny i faceci z miasta nie potrafią wykonać najprostszych prac domowych

szczera_aż_do_bólu jad się z Ciebie wylewa. :P Co to kogo obchodzi że wy ciężko pracujecie? Utrudniaj sobie życie na siłę jak chcesz, nikt Ci nie broni. Ale nie czepiaj się tych, którzy chcą żyć wygodnie.

Gość jak nauczycielka to
nie moja wina ze sie w miescie urodzilam nie trzeba zaraz wszystkich miastowych obrazac ja wiem ze miescie sa menele i tak dalej a nie wszyscy sa tacy ja mam rodzine na wsi oni sa leniwi brat mojej babci w zyciu nie pracowal bo mu sie nie chce