Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia137

Czy kobieta ze srednim wykształceniem ma szanse na bycie z wykształconym facetem

Polecane posty

Witajcie czy znacie pary gdzie facet jest wykształconyn np. skonczył pare kierunków a kobieta ma srednie wykształcenie? Wiadomo nie kazdy ma warunki do nauki , zycie pisze rozne scenariusze

Gość ulalalalalalalalalalalalalalaa
zycie pisze rozne scenariusze Moim zdaniem sama sobie odpowiedzialas na pytanie...

Gość ega2777
wiecej znam par gdzie dziewczyna ma wyzsze wykszlatcenie, dziewczyny zawsze maja wieksze ambicje:). zreszta po co ci facet ktory bedzie czul sie od ciebie lepszy z powodu wykszltcenia???

Dokładnie, może tak być ,ze bedzie sie wywyzszał w tej kwestii, ale rowniez nie jest powiedziane ,że facet z wykształceniem jest rowniez mądry zyciowo...

Gość rerwe
wiekszosc studentow to kobiety i kobiety z wyzszym zazwyczaj sa z facetami z nizszym

Gość rerwe
60 % studentow to kobiety , 40 % to mezczyzni

Gość najważniejsze zebyś
miała rozleglą wiedzę ogólna nie była ignorantką w wielu dziedzinach no chyba, że ten facet będzie tylko wykształcony z nazwy jak wielu ludzi w dzisiejszych czasach

dokładnie moze byc wykształcony a może nie szanować zdania kobiety, lub co gorsza ją poniżał i uzywał przemocy fizycznej...

Gość jak to nie mają
a ile on kierunków skończył?

Gość jak to nie mają
ale jednocześnie? jakie ukończył?

Gość k-kilo
ja mam wyzsze wyksztalcenie i mam faceta bez wyksztalcenia. niestety :(

Gość jak to nie mają
a jakie ma? jaki kierunek Ty ukończyłaś?

Gość k-kilo
w tym roku koncze doktorat, a on skonczyl technikum

Gość znam faceta z wyższym
a jest skończonym dupkiem, totalnym głombem, debilem jakich mało po ziemi stąpa. Byłam z nim w kinie to takiego obciachu mi narobił, smiał się że dotał czkawki (film wcale śmieszny nie był), potem w knajpie ciągle bekał drapał się po jajach, potem sie drapał pod pachami, siorbał herbatkę jaśminową , bo innej niby nie pija... oferma. Ogólnie obciach już się z nim nie spotykam. Gość ma 28 lat ja 30, politolog. aha do tego straszny nudziaż ciągle o swojej matce opowiada... puścić pawia można. Ja mam średnie ale z takim patafianem napewno bym się niegdy nie związała, chyba że pod groźbą wieloletniego więzienia.

Gość jak to nie mają
doktorat jakiego kierunku? on ma maturę czy tylko technikum?

Gość halibut to jest taka ryba
kurwa wykształcenie jak by o wszystkim decydowało, trzeba patrzyc z kim sie jest szczesliwym a nie kto jakie ma wykształcenie bo jesli ktos jest cielebanem to chuj mu z tego doktorata

Gość jak to nie mają
nie zgodzę się z tym doktorat to jest coś dlaczego może się czuć leszy od innych, co to cieleban

Gość halibut to jest taka ryba
z doktoratem nikt nie jest od nikogo lepszy jest w polsce madrych ludzi z doktoratami ale jest tez duzo pierdolonych cielebanów z doktoratami taka prawda

Gość jak to nie mają
tylko ekonomia jest sensowna, rozumiem ze chodził na nie jednocześnie

Raczej nie chodził na zajecia jednoczesnie, chyba,że jest az tak oczytany i bardzo szybko przyswaja wiedzę, ja bym nie dała rady:)

Ogolnie to jest bardzo oczytany ale zeby robic 3 kierunki w jednym czasie , dla mnie to za wysoka poprzeczka...

Gość yutr
Wszystko zależy jakie ma cyce.....

Gość jak to nie mają
to ile on ma lat? przecież żeby ukończyć je w miarę szybko musiał chodzić na jedne dzienne i na zaoczne jednocześnie, a jeszcze jedne z 3 letnim opóźnieniem co najwyżej

Gość yutr
bardzo szybko przyswaja wiedzę, ja bym nie dała rady nie martw się kochanie, u kobietek wiedza nie jest najważniejsza. Ważne żebyś dawała radę z minetką, a on będzie wniebowzięty i mądry za was swoje.

Gość Szaradziewczyna88
Ja jestem studentką drugiego roku i zamierzam skończyć na magistrze, a mój ukochany robi doktorat. Pewnie, że mogłabym iść w jego ślady, ale mam inne, niemniej ambitne plany. Uczelnia nie jest miejscem, w którym mogłabym się do końca rozwinąć, ale on radzi sobie tam świetnie. Jeśli ludzie są inteligentni i mają pomysł na swoje życie, wykształcenie nie jest aż tak istotne. To, że ktoś jest doktorem, niekoniecznie oznacza, że ma prawo uważać się za nie wiem kogo.