Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia137

Czy kobieta ze srednim wykształceniem ma szanse na bycie z wykształconym facetem

Polecane posty

Spotkaliśmy się 4 razy, ale niestety nie widzę szans na dalsze rozwiniecie znajomości, nie odzywa sie do mnie dosc dlugo, myslę ,że odpuścił, ja pierwsza sie nie odezwę,nie lubie się narzucać, wolałabym ,żeby to on zainicjował spotkanie...

Gość Szaradziewczyna88
No cóż, bywa. Zresztą, ja nie mam zaufania do wszelkich portali randkowych, może powinnaś poszukać kogoś w realu ?

Gość jak to nie mają
Szaradziewczyna88- Tymczasem już kilka razy napotkałam na swojej drodze młodych doktorów, którzy byli tak zarozumiali, że brak mi słów. I po co się tak wywyższać ? miałem na myśli tych doktorów co spotykałaś na swojej drodze, bo lekarze tacy są dla pacjentów, rozumiem że umawiałaś się z nimi.

Gość Szaradziewczyna88
Ale ja mam na myśli wykładających na uczelni doktorów ! No i z nikim nie umawiałam się na randki, po prostu znam kilku prywatnie, i tyle.

Gość jak to nie mają
na jakim portalu go poznałaś?

Gość anijka khik
Mój facet ma wyższe wyksztacenie a ja mam średnie :) nie przeszkadza mu to w niczym bo niby dlaczego:) ale wspominał kilka razy że jak chce to pomoże mi płacic za studia zaoczne ( mnie nie stac ) jesli chciałabym sie uczyć :) ale na razie nie chce :P

Gość jak to nie mają
Szaradziewczyna88- to normalne że są zarozumiali oni tacy są, a na uczelni to już w ogóle oni nie lubią tych co tam siedzą na lekcjach po ten papier a czuć się że się do tego nie nadają

Gość Szaradziewczyna88
Ale życie jest zaskakujące, ciągle poznaje się nowych ludzi...może i Tobie uda się poza siecią ?

Gość jak to nie mają
a jakbym założył sobie tam konto to mogę zobaczyć Twój profil?

Gość jak to nie mają
chcę poznawać nowych ludzi, to nigdy nie szkodzi, poznanie kogoś nie robi nikomu krzywdy

Gość Szaradziewczyna88
Ale zauważyłam też, że najgorsi są ci świeżo upieczeni doktorzy. Miałam teraz zajęcia z takim jednym około 30 lat, któremu odbiło po zrobieniu doktoratu, szkoda gadać. Jego teksty i zachowanie było tak prostackie, kpił sobie także z tych ambitniejszych osób.

Rozumiem, ale jednak wolę się nie ujawniać bo być może ten o którym tutaj mowa, równiez odwiedza kafeterię:P nie chcialabym zeby się dowiedział o moim topicu.

Gość Szaradziewczyna88
Najważniejsze, żebyś wychodziła do ludzi. Warto chodzić w jakieś ciekawe miejsca typu kino czy teatr, na koncerty. Ja mojego poznałam na przedstawieniu, które urządzał z naszymi wspólnymi znajomymi, więc całkiem miłe okoliczności.

Gość jak to nie mają
ale w jaki sposób miałby się dowiedzieć przecież tutaj linku nie wkleisz, w sumie nie wiem dlaczego nie chcesz żeby się dowiedział, przecież zależy Ci na nim więc czego się wstydzić

Gość Szaradziewczyna88
Też tego nie rozumiem. Mam nadzieję, że mojemu nie odbije.

Gość jak to nie mają
doktor musi się wywyższać bo uczniowie wtedy nie będą go szanować, jak sobie za dużo pozwolą

Tak zależy mi na nim , ale nie chcę żeby się o tym dowiedział, faceci z reguły często się boją zbyt wczesnych wyznań ze strony kobiet i uciekają w siną dal:P

Gość Szaradziewczyna88
Pewien dystans jest nawet wskazany, ale trzeba potrafić rozgraniczyć to od nadmiernej pewności siebie. Są ludzie naprawdę sympatyczni, ale też potrafią wymagać, kiedy zajdzie taka potrzeba.

Gość Szaradziewczyna88
Dobranoc i powodzenia :)

Gość jak to nie mają
obawiam się że on już od Ciebie uciekł:P

Gość jak to nie mają
jak mu niczym nie zaimponujesz to Cię oleje

Gość Szaradziewczyna88
Hm, a czy musi to być koniecznie wykształcenie ? Może chodzi o to, że brakuje im pokrewnych tematów?

Gość jak to nie mają
nie tematy tylko gusta, a oni tego w stosunku do siebie nie mają:P

Gość Szaradziewczyna88
Ale tematy rozmów są bardzo ważne, tak jak i gusta. Moim zdaniem Kasia powinna zainwestować w siebie, mimo wszystko. Jakieś ciekawe hobby, książki itp.