Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

no.sense

Jestem w szoku! Znajomi powiedzieli ze mam zly gust. Chce go zmienic!!!!!

Polecane posty

Smiejcie sie jesli chcecie. Czuje sie jak idiotka. A tez chcialam sie podobac.... Moze zaczne od poczatku. Od dawna mowila mi to mama. Do tego pewien chlopak powiedzial mojemu zeby poszukal sobie innej dziewczyny.... to znaczylo ze jestem brzydka :( jest mi tak przykro! nie mowiac o znajomych. Ubieram sie zbyt kolorowo. Mam urode blondynki, jestem blada. Ostatnio uzywam samoopalacza by to zmienic. Jesli wygladam tak blado - czarny nie pasuje mi w zadnym wypadku. Myslalam o przefarbowaniu wlosow... ale nie pasuja mi ciemne. Mam jasne oczy, jasna oprawe i jestem blada. Nie mam zamiaru chodzic do solarium. Sluchajcie zamieszcze w tym topiku fotki moich nowych ubran i ocenicie jesli zechcecie. Doradzcie mi cos! Zeby bylo dalej kobiece i zgrabne, a przede szystkim w dobrym guscie!!! Juz bylam szara mysza i nikt nie zwracal na mnie uwagi... nie chce ubierac sie jak zakonnica! Np lubie szpilki, moze byc tez niski obcasik. Kupilam kwietniowy Hot i widze pelno slicznych ciuszkow ale sa strasznie drogie... Mi chodzi chociaz o przecietne ceny. Mam w szafie troche porzadnych ladnych ubran. Moze zle je laczylam, nie wiem. 🌻🌻🌻

Gość animinka.
czyli oni twierdzą ze masz zły gust bo ubierasz sie kolorowo? ja nigdy nie chciałam byc szara myszką i ubierałam sie po swojemu to tez mowili ze sie dziwnie ubieram:/

Gość chłopy to też pustaki
poka fote możesz spokojnie twarz wyciąć i podać przykładowe zestawienia

Gość obcisłe skórzane spodnie i
każdy facet będzie twój!!!

Gość kedi
Jasna blondynka, pomyslmy ... Ładnie CI będize w jasnym żółtym (pastelowym), w błekicie, w jasnym różu. Jak ci się znudzą takie kolory to poeksperymentuj z grafitem i granatem, ciemnym fioletem. Co do makijazu to zdecyduje się czy wybierasz wersję "przyciemnioną" - czyli solarium, fluid i ciemniejszy podkład, samoopalac, czy "normalną". Jeśli nie jesteś "przywiązana' do wyględu opalonego, to możesz robić delikatny makijarz w kolorach czy tonacji ubioru. Jak masz jasną skórę to świetnie będize np wyglądał błękitny, zielony, ba - nawet żólty cień szczególnie jak je połączych z jakimś innym atrybutem ubioru. Natomiast jak sięzdecydujesz być opalonia, to musisz zrobić mocniejszy make-up - bardizej wyraziste brwi, grafitowy lub złoty cień, eye-liner.

hmm mysle groszkowa zieleń i limonkowa ok ,róże cukierkowe landrynkowe łosoiowe żołty nie bardzo błękity na tak jaśnieszy morski a turkus super ,czerwień malinowa jaśniesze bordo szarości np popielaty kolory jak liliowe całkiem całkiem beże super mysle o śliwkowym i granacie hmm jeśli jasna cera bardzo np Małgosia Foremniak wygląda jak śmierć jak założy coś takiego....strasznie anemicznie

Jestem! Dziekuje za rady, sugestie 🌻 :) Wlasnie tez widze ze wiele dziewczyn chodzi tak samo praktycznie ubrana, moze kolory inne... pelno czarnych pilotek, dzinsy najwygodniejsze a do tego rurki. wiem bo tez takie mam :) oprocz tego fioletowe marszczone rybczki... ale no wlasnie wymagaja przerobki ;) legginsy do tuniki, krotkiej sukienki czemu nie??? wlasnie dzis kupuilam na tomexie :D sliczna granatowa "skorzana" kurtke, z takiej mieciutkiej skorki, delikatnie marszczona, racezj krotka. mama chcialaby mnie ubierac jak starsza powazna pania.... a nie dla mnie taki styl. w ogole to wlasnie mi doradzala dluzsza kurtke ze skory ze strasznymi klapami zamiast kolnierza :0 ale ta granatowa tez jej sie podoba. oczywiscie mialam problem z trafieniem na ladny odcien. Biel - zauwazylam ze nie moge jej naduzywac, po prostu wyglada to bardzo tandetnie. jeskli mam biala koszule to musze obrac ciemniejsze spodnie. bardzo mi sie podobaja takie zwiewne rzeczy. nie mowie raczej o tzw nietoperzach :) ale juz motyl z takiego delikatnego lejacego materialu. WRZUCAJCIE ZDJECIA!!!!!!!!!!!! LADNYCH CIUSZKOW CZY BUTOW !!!!! :classic_cool:

Gość taki komplet bedzie ci pasowal
Gość autorko tematu
NIGDY ALE TO NIGDY nie zmieniaj tego stylu!!! Błagam!!! Popatrz na ulice, wszyscy jak kserokopie! Nie dość, że wszystko poubierane identycznie, to wszędzie (WSZĘDZIE) czarne i inne ciemne kolory!!!!!!! To nie z Tobą jest coś nie tak, to z NIMI!!! Noś kolory i bądź pięknym motylemmmmmmmmmmmmm :D

Gość wujek google prawde powie
te linki to szmaty z kurweksu albo dziweksu

zapytaj dokładnie co jest w twoim stylu nie tak. nie można iść w zaparte i stwierdzić zazdrośnicy a ja będę tym kolorowym motylem! ważne żeby ta krytyka byłą konstruktywna. pogadaj z mamą. pokaż jej kilka zastawów w które byś się ubrała i poproś o pokazanie co jest nie tak. nie chodzi o to żeby zmienić swój styl o 180 stopni ale żeby poprawić go, wyeliminować błędy. nie rób nic radykalnego. nie masz stłamsić siebie tylko podkreślić to co jest fajne. a ty chcesz od razu zmienić swój wygląd radykalnie kolor włosów skóry wszystko. mówisz że ubierasz się za bardzo kolorowo problem wydaje mi się nie być w kolorach ale w ich złym dobraniu. pokaż coś co masz jak to łączysz a postaramy się znaleźć błąd. ok? co do włosów nie decyduj się na nic radykalnego. z urodą blondynki w ciemnych kolorach będziesz wyglądać śmiesznie. bardzo rzadko zdarza się kobieta mająca naturalnie jasne włosy wyglądająca świetnie w ciemnych kolorach. zamiast tego zadbaj o to by włosy były błyszczące zadbane zawsze świeże i ułożone. to klucz sukcesu a nie kolor.